Nazar değmesin maşallah
Anne Aslan ve Yavrusu diyeceğim ama, yavrusu biraz erken büyümüş, Anne aslana yetişmiş![]()
Evet bu benim aracım ustalar. Geçenlerde 100Bin bakımına girdi fakat şuan bir kaç sıkıntısı mevcut. Arka kısımdan bagajdan veya sol arka kapı kısmından tıkırtılar geliyor. Finallerim bitince hallettireceğim. Ayrıca sonrasında müzik sistemine 2 takım component ve bir amfi ile güzel bir iyilik yapacagım. Renkli cam ise haziran 15 gibi halledilecek. Neyse iki üç resim ile şimdilik başlayalım.
Resimlerde siyah olan annemin diğeri benim aracım. Anneminki tam bir yakıt düşmanı 2.0 Benzinli Otomatik ve annem LPG ye karşı =)
Okulun yurt bahçesi.. Dün çekildi.
Burda aslanlar yuvasında
Karlı bir günde annemin KaraKız'ı
Aslanlar kafa kafaya vermiş düşünüyorlar..
Ve benim aslanım her zamanki yerine park halinde.
Cam filmi 1
Ön LED Park Ampulü
![]()
Konu Ekrem Sezer tarafından (11-09-2012 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim Ekleme.
Nazar değmesin maşallah
Anne Aslan ve Yavrusu diyeceğim ama, yavrusu biraz erken büyümüş, Anne aslana yetişmiş![]()
Ne yalan söyleyeyim maşallahı var benim oğlanın =) Chip olayı ucuz olsa anne aslanı ağlatırdım =)
Chip olayı o kadar da pahalı değil aslında, tabi cepteki parayla doğru orantılı da konuşmak gerek orası malum![]()
Ogrenci olmanin vermis oldugu pintilikle yasiyorum abi. Bi yerden sonra insan olanida harcamak istemiyor![]()
maaşallah güzel araçlar..daha önce 2.0 benzinli 407 kullandım hemen hemen 3-4 litrelik benzinli arabalar kadar yakıyor...4 ileri şanzımandan sanırım...
Aşk Üç Harftir; BMW
Evet eski tip otomatik sanzimandan oluyo. Saglam yakiyor. Ama sesi cok tatli feda olsun![]()
hoş geldiniz aramıza...
2009 Peugeot 30∞1.6 HDI 90 hp Atom Gri Comfort Pack + Still Pack + Electric Pack
ooo! hem de iki tane birden.maşallah![]()
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
Aracların maşallahı var ama siyah renk'in bakımı göz korkutuyor
Öğrencinin halinden öğrenci anlarBende öğrenciyim arabamı aldıktan sonra ne öğrencilik kaldı ne birşey. Kendimden çok ona harcama yapar oldum. Haa sonradan pişman oluyormuyum yaptıklarıma? Asla yine olsa yine yaparım
![]()
formumuza hoşgeldiniz. keyıflı forumlar..
aramıza hoşgeldiniz ıkı aslanında masallahı var allah kaza bela vermesin![]()
forumumuza hoşgeldiniz,
umarım paylaşımcı olursunuz hemde öğrenirsiniz sahsen ben çok sey öğrendim.
dediğiniz gibi tam "ustalar" meydanındasınız![]()
Hepinize hosbulduk ustadlar. Artik daha da aktifim. Umarim yakin zamanda forumun mobil surumu acilir da telefonda bolbol takip ederim. Yakin zamanda motor kapagini boyayacagimcam filmi ve arka stoplarada bi guzellik yapicam
bu makyajli tip tampon uyuyor mu bizim araclara ??
*GÜMÜŞ OK*
Dostum hoşgeldin 2 407 birden görmek güzel..her ikisi için...
Peugeot 407 1.6HDI comfort
Konu TanerHoca tarafından (27-05-2012 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.
*GÜMÜŞ OK*
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)