Mobil olmadıkları her hallerinden belli.. adamlar hem mini havuz, hem çay keyfi yapıyorlar. Hararet başka türlü düşmüyor sanırım![]()
Mobil olmadıkları her hallerinden belli.. adamlar hem mini havuz, hem çay keyfi yapıyorlar. Hararet başka türlü düşmüyor sanırım![]()
deprem oldu
nerde? nasıl ne derece;? ben hissetmedim hiç abi..Beşiktaş Arnavutköydeyim
ben fatihteyim sallandim avizeyeden baktim ciddi titresimler vardi ajanslar gecer yani cok ciddi bir deprem degil tabi ama sarsinti oldu 2 saniye fln
Kütahya Simav, merkez üssü Söğüt. 4.9 şiddetinde.
Umarım çok ciddi hasar, can kaybı falan yoktur.
yada yukardailer saglam zipladilar![]()
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
yollardan şikayet edenlere gelsin
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
buyuk talihsizlik
Bu gun hasta olmami firsat bilerek calismadim dun aksam son hastam gokay abi ve sevgili hanimi idi gorduler halimi.
gunduz bir guzel terledim dinlendim ogleden sonra acan gunes ve evde skilmam sebebi ile aksam gokhan abiyi aradim hali saha macinda oynamak istedigi soyledim gitmemem icin israr etti sesim kotuydu hemde cok gerci israrinin sebebini anladim beni karsi takima koymus ve hata etmisti ayrintiya girmeyeyim o anlatsin macin bitimine yakin cakan simseklerin etkisi ile karsi takimdan birinin sakatlanmasida bana firsat oldu hemen kafami sicak suyun altina koydum yanimda goturdugum 4 havlu ise yradi(hayatimda ilk defa spor aktivitiesinden sonra orda dus aldim hali saha,basketmaci,fithness v.s) mactan sonra biraz dinlenelim derken tam sahanin ustundeki kizgin bulutlar gokhan abilerin evine dogru gitmis cakan simsekler yengemi uzmus gokhan abide ayrildi bizden benle apoç muratç yi aradik hemen bir playsatation cafe ayarlandi oyun oynadik sonradan lion erolda geldi sagolsun dostal apoçum ve erol beni eve kadar biraktilar minnettarim kendilerine bu aksam herkesi yendim ama olsun hastaligimda gecti terle birlikte sahada biraktim![]()
Aslan kardesim, seni burada görmek bizi herzaman onurlandirir. Mac tan sonra size fazla vakit ayiramadigim icin benim kusuruma bakmayın. Ama anladığım kadarıyla gol atmaya halı sahanın disindada devam etmissin, helal olsun sana
hastaliginin bir nebze geçmesine de cok sevindim. Mac esnasında yağmur başladığında aslında seni bir bahane ile dışarı çıkarmayı düşündüm ancak sen benden önce davrandin(attığın gollerle alakası yok)
Ayrıca apocan kardesimede cok teşekkür ederim, bizi yalnız bırakmadığı icin![]()
308 AUTO 6R ENVY HDI
Geçmiş olsun Esat'cım... O kadar terledikten sonra başka maceraya atlamasaydın keşke![]()
Abi cok sagol.kamufjayim cok saglamdi sirtimda bir havlu gogsumde bir havli boynumda bir havlu birde kaptanimin uzak dogudan getirdigi viks vari seyi surdum gogsume masallahim var simdi hem saha ici hem saha disi gollere devam artik gokhan abi beni karsi takima verirken 2 kere dusunur![]()
çok geçmiş olsun Esat abi...
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)