Sayfa 50/166 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
3311 sonuçtan 981 ile 1.000 arası
    tatoo
    Ziyaretçi
    Alıntı Esat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahsen bizim mahalleden ev esrafi evdeyken gecselerdi benden en az 2 bardak inerdi onlara camdan
    dükkanlarının önünde yapmıştırlar diye düşünüyorum yani hareket halinde değildir.ama dediğin doğru yinede

Uzman Üye γuяdaeя - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    -
    Model
    yok
    Mobil olmadıkları her hallerinden belli.. adamlar hem mini havuz, hem çay keyfi yapıyorlar. Hararet başka türlü düşmüyor sanırım

Esat
    Ziyaretçi
    deprem oldu

tatoo
    Ziyaretçi
    nerde? nasıl ne derece;? ben hissetmedim hiç abi..Beşiktaş Arnavutköydeyim

Esat
    Ziyaretçi
    ben fatihteyim sallandim avizeyeden baktim ciddi titresimler vardi ajanslar gecer yani cok ciddi bir deprem degil tabi ama sarsinti oldu 2 saniye fln

Meslek
    -
    Model
    yok
    Kütahya Simav, merkez üssü Söğüt. 4.9 şiddetinde.
    Umarım çok ciddi hasar, can kaybı falan yoktur.

tatoo
    Ziyaretçi
    ben fatihteyim sallandim avizeyeden baktim ciddi titresimler vardi ajanslar gecer yani cok ciddi bir deprem degil tabi ama sarsinti oldu 2 saniye fln
    haberlere baktım da şu anda düşmeti nete bişey.umarım fazlası olmaz..geçmiş olsun

Esat
    Ziyaretçi
    yada yukardailer saglam zipladilar

tatoo
    Ziyaretçi
    yada yukardailer saglam zipladilar
    oyle bişey olsa cevap belli uzunca bir sopa alınır tavana doğru vurulur ve yukardakilerin duyabileceği şekilde sitem edilir ve gider yapılır"en sonunda getirtcekler beni oraya"

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    bende birşey hissetmedim yahu
    Konu Abdullah tarafından (27-04-2012 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.

Uzman Üye TanerHoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    407
    Alıntı Abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende birşey hissetmedim yahu
    bu tarz minik titreşimlerin senin için bir şey ifade etmemesi çok normal.
    *GÜMÜŞ OK*
    2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ
    Alüminyum Gri

Uzman Üye TanerHoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    407
    yollardan şikayet edenlere gelsin

*GÜMÜŞ OK*
    2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ
    Alüminyum Gri

Esat
    Ziyaretçi
    buyuk talihsizlik

Tecrübeli Üye gokhancpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Kaptan
    Model
    308
    deprem oldu
    dün gece gemideydim, ekstra bir sallantı hissetmedim
    308 AUTO 6R ENVY HDI

Esat
    Ziyaretçi
    Bu gun hasta olmami firsat bilerek calismadim dun aksam son hastam gokay abi ve sevgili hanimi idi gorduler halimi.
    gunduz bir guzel terledim dinlendim ogleden sonra acan gunes ve evde skilmam sebebi ile aksam gokhan abiyi aradim hali saha macinda oynamak istedigi soyledim gitmemem icin israr etti sesim kotuydu hemde cok gerci israrinin sebebini anladim beni karsi takima koymus ve hata etmisti ayrintiya girmeyeyim o anlatsin macin bitimine yakin cakan simseklerin etkisi ile karsi takimdan birinin sakatlanmasida bana firsat oldu hemen kafami sicak suyun altina koydum yanimda goturdugum 4 havlu ise yradi(hayatimda ilk defa spor aktivitiesinden sonra orda dus aldim hali saha,basketmaci,fithness v.s) mactan sonra biraz dinlenelim derken tam sahanin ustundeki kizgin bulutlar gokhan abilerin evine dogru gitmis cakan simsekler yengemi uzmus gokhan abide ayrildi bizden benle apoç muratç yi aradik hemen bir playsatation cafe ayarlandi oyun oynadik sonradan lion erolda geldi sagolsun dostal apoçum ve erol beni eve kadar biraktilar minnettarim kendilerine bu aksam herkesi yendim ama olsun hastaligimda gecti terle birlikte sahada biraktim

Tecrübeli Üye gokhancpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Kaptan
    Model
    308
    Aslan kardesim, seni burada görmek bizi herzaman onurlandirir. Mac tan sonra size fazla vakit ayiramadigim icin benim kusuruma bakmayın. Ama anladığım kadarıyla gol atmaya halı sahanın disindada devam etmissin, helal olsun sana
    hastaliginin bir nebze geçmesine de cok sevindim. Mac esnasında yağmur başladığında aslında seni bir bahane ile dışarı çıkarmayı düşündüm ancak sen benden önce davrandin(attığın gollerle alakası yok )
    Ayrıca apocan kardesimede cok teşekkür ederim, bizi yalnız bırakmadığı icin
    308 AUTO 6R ENVY HDI

Meslek
    -
    Model
    yok
    Geçmiş olsun Esat'cım... O kadar terledikten sonra başka maceraya atlamasaydın keşke

Esat
    Ziyaretçi
    Alıntı γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Esat'cım... O kadar terledikten sonra başka maceraya atlamasaydın keşke

Abi cok sagol.kamufjayim cok saglamdi sirtimda bir havlu gogsumde bir havli boynumda bir havlu birde kaptanimin uzak dogudan getirdigi viks vari seyi surdum gogsume masallahim var simdi hem saha ici hem saha disi gollere devam artik gokhan abi beni karsi takima verirken 2 kere dusunur

Uzman Üye mygold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilgisayar Mühendisi
    Model
    308
    Bu gun hasta olmami firsat bilerek calismadim dun aksam son hastam gokay abi ve sevgili hanimi idi gorduler halimi.
    gunduz bir guzel terledim dinlendim ogleden sonra acan gunes ve evde skilmam sebebi ile aksam gokhan abiyi aradim hali saha macinda oynamak istedigi soyledim gitmemem icin israr etti sesim kotuydu hemde cok gerci israrinin sebebini anladim beni karsi takima koymus ve hata etmisti ayrintiya girmeyeyim o anlatsin macin bitimine yakin cakan simseklerin etkisi ile karsi takimdan birinin sakatlanmasida bana firsat oldu hemen kafami sicak suyun altina koydum yanimda goturdugum 4 havlu ise yradi(hayatimda ilk defa spor aktivitiesinden sonra orda dus aldim hali saha,basketmaci,fithness v.s) mactan sonra biraz dinlenelim derken tam sahanin ustundeki kizgin bulutlar gokhan abilerin evine dogru gitmis cakan simsekler yengemi uzmus gokhan abide ayrildi bizden benle apoç muratç yi aradik hemen bir playsatation cafe ayarlandi oyun oynadik sonradan lion erolda geldi sagolsun dostal apoçum ve erol beni eve kadar biraktilar minnettarim kendilerine bu aksam herkesi yendim ama olsun hastaligimda gecti terle birlikte sahada biraktim
    gecmiş olsun esat ..bu futbol sevdası sende bir başka kardeş ya...

tatoo
    Ziyaretçi
    çok geçmiş olsun Esat abi...

Sayfa 50/166 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)

Bu Konudaki Etiketler