Peugeot 308 1.6vti 2010 model kullanıcısıyım Ankara'dan yazıyorum beyler ismim Abdullah. Geçenlerde Aştinin içerisinde bir tane mazda 3 e ön tamponumda farın biraz altıyla sürttüm. Aracı oturduğum yerdeki sanayiye götürdüm 100 lira boya + 150-200 lirayada tamponda esneme oldu tırnakları onarıp tamponu düzeltirim dedi. Neyse biyerde bi tanıdık buldum benim oğlum kaportacı dedi ve benim adıma görüştü. Öbür gün gittim adama ivedikte mekanı günlerdende cumartesiydi. Adam abi vakit lazım dedi bana 1 gün yeter dedi. Pazartesi getir salı al dedi. Dediği gibi yaptım. Pazartesi sabahtan bıraktım akşama doğru aradım ustam ne alemdeyiz diye. Adam bana tırnaklarda kırıklar var onarılması lazım ama bazıları onarılacak gibi görünmüyor dedi. Onarılmayanları gidip çıkma parça olarak almış. Ön tamponda farların tırnakları vs bikaç tırnak kırıkmış onları tamir etmiş, edemediklerinide satın almış.Ön tamponda sürttüğüm yerde avuç içi kadar yer boyanması lazımdı bide önceden olan bi avuçluk yer vardı ikisinide boyamasını söylemiştim. Ön tamponu komple boyamış. Arabaya pasta cila yapmış. Neyse 1 gün 2 gün 3 gün ben aramaya devam ediyorum hergün, adam öyle dio böyle dio neyse kıllandım epey.Perşembe oldu bi başkası aradı aracınız akşam 5e doğru hazır dedi borcunuz 1600 tl dedi şok oldum. Hemen adamı aradım abicim bak 1600tl diyorlar bu nasıl fiyat, 300 liraya yaptırmadım size geldim 500 liraya herşeyini yapın diye ama 1600 tl uçurum fiyat. Adam 1400 tl ye indi gittim ödedim. Ama çok kıllandım yani bu kadar fiyat farkı olması çok şaşırtıcı, adam bana tamponu söktük içeride kırık parçalar olduğunu görünce fiyat arttı dedi öyle diyince bişe diyemedim.Belki diğer adam söküncede aynı şekilde olacak diye düşündüm kendimi bi nebze rahatlatmaya çalıştım.
ÜŞENMEDİM YAZDIM YORUMLARI BEKLİYORUM BEYLER SAYGILAR.