Valla abi bende Galatasaray sevdasi cok bambaska birseyde.. bu gun gitmemin tek sebebi terleyip hastaligi ustumden atmakti onuda basardik Allahin izni ile gollere devam tabi hastayiz diye atmayalimmi abi ilk sahaya girdim beni defansa koydular bu şişko birsey yapamaz diye sonra gorduler tabi
Playstation uda anlatmaya gerek yok o bambaska bir hastalik mucahit abim ya ....
sen burda olsaydin yapardik hali saha maclari
aslında bi aracımızın arkasına lcd ve playstation duzenegimi yapsak![]()
bu sabah kahvaltı yaparken daha önce patlamış mısır yerken yarısını kırdığım azı dişimin kalan yarısını kırdım.
oluşan boşluk beni o kadar rahatsız etti ki soluğu esatın yanında aldım.sağolsun son derece özenli bir uğraşıdan sonra
bizi sıkıntıdan kurtaran ilk aşamayı halletti.1-1.5 ay sonra son aşamaya geçilecek.işlem sonrası 1 yıldır boşuboşuna kırık dişle dolaştığım
ve durumu bu sabahki kahvaltıda daha da vahim bir hale getirdiğim için kendime çok kızdım.ellerine sağlık esat.
bu arada dişin hallolmasıyla keyfim yerine gelince dönüş yolunda da bir iki foto çektim...
galata köprüsü ve galata kulesi
vapurun pervanesiyle köpüren deniz suyu...
selimiye kışlası ve haydarpaşa limanı
hardarpaşa gar binası
kadıköydeki balon
sıra otoparkta aracı bulmakta.
![]()
Konu TanerHoca tarafından (28-04-2012 Saat 15:57 ) değiştirilmiştir.
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
*GÜMÜŞ OK*
Heeeee haklısın üstad ben o otoıparkın 768 kapasiteli 3 giriş 3 çıkış transpark bilgisayar sistemiyle yönetildiğini günlük araç döngüsünün 1730 olduğunu 8 personelle 3 vardiya halinde çalıştığını içinde birde helikopte pisti olduğunuunutmuştum. bu arada yıkamada var içersinde
''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)
*GÜMÜŞ OK*
Bu gun keyfime diyecek yoktu sabah saatlerinde Taner abi oglen saatlerinde Goksel aiyle Muratimi gordum islerimi hallettikten sonrada muratimla goksel abiyide muayne edip muratimi ozel odada ayri bi ifadeye aldim dun doymamis gollere bugun biraz daha istedi ayrintilari goksel abide
gecmis olsun Taner abi![]()
*GÜMÜŞ OK*
Esat, sende cok acımasız oluyorsun, biz böyle mı öğrettik sana
Bu arada sanırım bende Taner hocam gibi nizamdan kafamı duvarlara vurmaya baslarım, yanına öyle gelecegim sanırım
308 AUTO 6R ENVY HDI
Ama bir türlü Perşembe gelmiyor. En son dün aksam bir sızladı, esim diyor ki Esat a hala gitmedin, dedim karşıya gitmeye fırsatım olmadı, o da"burdan Adana ya gitmeye usenmezsin, ama karşıya gitmeye gelince yan çizersin" diyerek son noktayı koydu. Bende en kısa zamanda yanına gelip tedaviyi tamamlayacağım![]()
308 AUTO 6R ENVY HDI
Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)