6 sonuçtan 1 ile 6 arası
    Acemi Üye
    Meslek
    Bankacı
    Model
    RCZ

RCZ Deri Konsol Problemi

Aracımın önceki sahibinden kalma deri konsol problemi mevcut... Ön cam ile konsolun kesiştiği noktalar güneş ışığına maruz kaldığı için konsolun derisinde çekilmeler olmuş zamanında...Benim kullandığım 1 yıllık süreçte ise bu çekilmeler bir miktar arttı ben oldukça dikkat ediyorum güneş olan yerlere park etmemeye veya park edersem de mutlaka güneşlik kullanıyorum...

Sorunlu kısmın tamiri için Peugeot servisi çok ciddi bir maliyet çıkardı fabrikasyon hatası olduğunu kabul ettiler fakat aracımın garantisi dolduğu için tüm maliyeti karşılamak yerine yarısını ödeyebileceklerini ifade ettiler. Toplam 8.000 TL ve benim payım 4.000 TL gibi bir rakam olacak ( Konsolun tamir edilmesi için Fransa'ya gitmesi gerekiyormuş bu yüzden maliyet çok yüksekmiş )

Bu maliyete katlanmak istemiyorum açıkçası....Ve bunun yerine kendim yapabileceğim daha ucuz bir yöntem var mı? Mesela sorunlu bölgeyi kamufle etmek gibi....
    Peugeot daha güzelini yapana kadar en güzeli bu..... RCZ Evolution Ateş Kırmızısı....

Yönetici
    Meslek
    Makine Mühendisi + İşletme
    Model
    308
    Fotoğraf mevcut mu? Konsol Fransaya gittiği bilgisi bence pek inandırıcı değil. Deri işlemi yapan yerlerle iletişim kurabilirsiniz.
    Euro Repar Car Service - FP Otomotiv (İstanbul - Maslak)0212 254 4 308 - 0533 591 23 15

2023 Peugeot 408 GT 1.2 Puretech 130HP EAT8 3900km

2023 Peugeot XP400 GT 2100km

2022 Peugeot Django 125cc Mavi 16500km

2020 Peugeot 308 Style 1.5 BlueHDI 130Hp EAT6 Manyetik Mavi 23000km (SATILDI)
    2018 Peugeot Speedfight RCUP 125cc 20000km (SATILDI)
    2001 Peugeot 406 Coupé 2.0i 138Hp BVA4 298.500km (SATILDI)
    2001 Peugeot 406 ST 2.0i 138Hp BVA4 334.000km(SATILDI)
    2012 Peugeot Satelis 250CC ABS Siyah 6800km (SATILDI)
    2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 HDI 110Hp Montebello Mavi 268.200 km (SATILDI)
    2002 Peugeot 206 Colorline 1.4i 75Hp BVA4 Şeytan Kırmızı (SATILDI)
    1997 Peugeot 106 XS 1.6i 90Hp BVA3 Alp Beyaz (SATILDI)

Aktif Üye gecegoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    iklimlendirme sogutma teknikeri
    Model
    RCZ
    Alıntı RCZForever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracımın önceki sahibinden kalma deri konsol problemi mevcut... Ön cam ile konsolun kesiştiği noktalar güneş ışığına maruz kaldığı için konsolun derisinde çekilmeler olmuş zamanında...Benim kullandığım 1 yıllık süreçte ise bu çekilmeler bir miktar arttı ben oldukça dikkat ediyorum güneş olan yerlere park etmemeye veya park edersem de mutlaka güneşlik kullanıyorum...

Sorunlu kısmın tamiri için Peugeot servisi çok ciddi bir maliyet çıkardı fabrikasyon hatası olduğunu kabul ettiler fakat aracımın garantisi dolduğu için tüm maliyeti karşılamak yerine yarısını ödeyebileceklerini ifade ettiler. Toplam 8.000 TL ve benim payım 4.000 TL gibi bir rakam olacak ( Konsolun tamir edilmesi için Fransa'ya gitmesi gerekiyormuş bu yüzden maliyet çok yüksekmiş )

Bu maliyete katlanmak istemiyorum açıkçası....Ve bunun yerine kendim yapabileceğim daha ucuz bir yöntem var mı? Mesela sorunlu bölgeyi kamufle etmek gibi....
    İstanbul içinde bu işi pro şekilde yapan firmalar var,Ömerinde söyledigi gibi onlar ile iletişime geçebilirsiniz.(ELEGANS DİZAYN) tavsiyemdir.Nette firma ile ilgili mevcut bilgiler var.Benim aracın ön 2 koltugu full orginal 800$ gibi bir rakama yaptıracaktım.

Acemi Üye
    Meslek
    Bankacı
    Model
    RCZ
    Alıntı Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğraf mevcut mu? Konsol Fransaya gittiği bilgisi bence pek inandırıcı değil. Deri işlemi yapan yerlerle iletişim kurabilirsiniz.
    Hafta sonu yüklemeye çalışacağım....Peugeot Genel Müdürlüğü ile iki kere görüştüm bana konsolun güvenlik gerekçesi ile ( konsol tamamen sökülüp tekrar kaplanacak ve airbag'lerin zarar görmemesi gerekiyor bu işlemde ) Fransa'ya gönderileceğini orada tamirat yapıldıktan sonra tekrar Türkiye'ye geri gönderileceğini belirttiler. Israrla neden Türkiye'de anlaşmalı bir firma ile çalışmıyorsunuz dediğim zaman Fransa böyle istiyor dendi....Deri işlemi yapan 1-2 yer ile görüştüm ama çıkarttıkları fiyat 4.000 TL.... Ki bu da Peugeot'un 8.000 TL'yi yarı yarıya paylaşalım teklifi ile aynı hesaba geliyor....
    Peugeot daha güzelini yapana kadar en güzeli bu..... RCZ Evolution Ateş Kırmızısı....

Acemi Üye
    Meslek
    Bankacı
    Model
    RCZ
    Alıntı gecegoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul içinde bu işi pro şekilde yapan firmalar var,Ömerinde söyledigi gibi onlar ile iletişime geçebilirsiniz.(ELEGANS DİZAYN) tavsiyemdir.Nette firma ile ilgili mevcut bilgiler var.Benim aracın ön 2 koltugu full orginal 800$ gibi bir rakama yaptıracaktım.
    Tavsiye için teşekkürler... Bir konuşayım verdiğiniz firma ile.... 2 koltuk için verilen fiyat 3.000 TL'ye yakın bir fiyat... Konsol gibi zahmetli bir bölge için istenecek fiyat da yine 4.000 TL'lere gelecektir....

Yeni Üye
    Meslek
    Mühendis
    Model
    RCZ
    7 yıl sonra yazıyorum, oldukça geç farkettim. Aynı sorun 2-3 yıldır benim araçta da var. Böyle kullanıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)