Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 21 ile 35 arası
    Aktif Üye serdarhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    öğretmen
    Model
    308
    Bence ara ara calistirin Mustafa bey. Akunuzde bosalabilir...
    2009, 308 HDİ COMFORT,90HP...

Acemi Üye mstfkarsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    öğretmen
    Model
    301
    Alıntı serdarhoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence ara ara calistirin Mustafa bey. Akunuzde bosalabilir...
    Serdar Bey, bu bana ders oldu zaten. Bundan sonra her gün çalıştırmayı düşünüyorum.
    -------------------------------------
    Mustafa KARSLI

www.mustafakarsli.com

Aktif Üye CaglarB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bankacı
    Model
    308
    Deponun dibinde kalan mazotu kullanmayın, çeyrek deponun altına düşmeyin, merkezi çok iş yapan bir istasyondan yakıtınızı alın.
    Kayseri'de -24 Dereceydi dün -30 lara da düşer bazı seneler, daha yakıt donmasıyla karşılaşmadık. Benzin karıştırmak bana çok mantıklı gelmiyor.
    308 1.6 HDI(92) 2013 (SATILDI)

Aktif Üye
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    307
    Alıntı mstfkarsli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ilgi ve önerilerinize teşekkür ederim. Dün güneş vardı biraz derecede 4 derece civarıydı. Kaputu açtım güneşe karşı biraz durduktan sonra tekrar çalıştırdım çalıştı araba. Bugün de sıkıntı yok şükür. Aksarayda servis yok öyle olunca başka ustayada götürmek istemiyorum. Bakalım tekrar olmaz umarım. 2 gün çalıştırmadığıma veriyorum umarım ondandır.
    Geçmiş olsun, bende Aksaray'dayım. Yakıtı nereden alıyorsunuz? Ben aracı Ankara'ya götürüyorum servise. Benimki benzinli gerçi. Bu arada filtrede su birikiyorsa her gün çalıştırmanız fayda etmez.
    Konu bacadir68 tarafından (04-01-2016 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Meslek
    öğretmen
    Model
    308
    Ben geçtiğimiz sene Shell den alıyordum. -28 ler gördüm mazot donmamıştı. Kayseri'de de Shellden alıyorum,henüz bir donma yaşamadım. Hatta yakıtım 1,5 aylık felan depodaki. Cağlar beyin dediği gibi en son -24 gördük donmadı yakıt. Shell derim başka bişey demem

Süper Moderatör tsinanb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    İnşaat mühendisi
    Model
    308
    Bizim 308 20 gündür bir tanıdığımızın açık otoparkında yatıyor birkaç gündür evde de değiller diyarbakır aşırı soğudu hava -18 i gördü acaba arabanın durumu nedir çok merak ediyorum. Kar buz altında çalışır mı acaba bilmem. Hava şu an yine karlı yarın hava düzgün olursa yollar açık olursa gitmeyi düşünüyorum arabanın yanına bakalım artık.
    2013 2008 Allure 1.6 e-HDI 92 hp Manuel Grip Control (Platinyum Gri) (SATILDI)
    2015 308 (T9) Allure + Comfort Pack 1.6 BlueHDI EAT6 (Lav Kırmızı) (SATILDI)
    2006 206 X-Design 1.4 75 hp AL4 (LPG) - Siyah Kedi
    2015 208 Active 1.4 e-HDI 68 hp Auto5R S&S (Lav Kırmızı) (SATILDI)
    2015 308 (T9) Active 1.6 BlueHDI EAT6 (Tekno Gri)

Meslek
    öğretmen
    Model
    301
    Alıntı bacadir68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, bende Aksaray'dayım. Yakıtı nereden alıyorsunuz? Ben aracı Ankara'ya götürüyorum servise. Benimki benzinli gerçi. Bu arada filtrede su birikiyorsa her gün çalıştırmanız fayda etmez.
    Teşekkür ederim. Ağaçlı shellden alıyordum. Bu donma işinden sonra Türkiye Petrollerinden doldurdum depoyu. Shellden almayı düşünmüyorum artık.
    Mustafa KARSLI

www.mustafakarsli.com

Meslek
    öğretmen
    Model
    301
    Alıntı CaglarB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deponun dibinde kalan mazotu kullanmayın, çeyrek deponun altına düşmeyin, merkezi çok iş yapan bir istasyondan yakıtınızı alın.
    Kayseri'de -24 Dereceydi dün -30 lara da düşer bazı seneler, daha yakıt donmasıyla karşılaşmadık. Benzin karıştırmak bana çok mantıklı gelmiyor.
    Çağlar Bey, Yarım depo mazot vardı. Aksarayın en işlek istasyonundan alıyordum. Dizel aracı olan başka arkadaşlar böyle birşeyle karşılaşmamışlar. Bana da garip geldi.
    Mustafa KARSLI

www.mustafakarsli.com

Meslek
    öğretmen
    Model
    308
    Agacli tesislerini biliyorum. Cok faal bir istasyon. Shell istasyonlarinin denetimi cok siklikla yapildigina bizzat sahit oldum eski gorev yerimde. Bu nedenle Motorinde sorun olacagini sanmam..

Aktif Üye
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    307
    Ağaçlı'nın yakıtında sıkıntı olmaz aslında. Özmenler BP'yide tercih edebilirsiniz. Aksaray'ın en çok perakende yakıt satan istasyonudur.

Meslek
    öğretmen
    Model
    301
    Alıntı bacadir68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağaçlı'nın yakıtında sıkıntı olmaz aslında. Özmenler BP'yide tercih edebilirsiniz. Aksaray'ın en çok perakende yakıt satan istasyonudur.
    geçen sene bir arkadaşında başına aynı şey gelmiş mazottan demişler o da aynı yerden alıyormuş? Dün bir arkadaşım bahsetti. BP'den benzin alıyordum önceki aracıma. Türkiye Petrollerini övenler oldu. İnternette de biraz bakındım olumlu yorumları çok ben de bu nedenle oradan aldım. Bakalım deneyeceğim. Hayırlısı artık.
    Mustafa KARSLI

www.mustafakarsli.com

Acemi Üye ExCaLiBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    301
    Sivas'tayım. Aracı aldığımdan beri Shell V-power Nitro+ Euro diesel alıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bence yakıt aldığınız yeri değiştirin.

Acemi Üye mmusavir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    MALİ MÜŞAVİR
    Model
    508
    arkadaşlar bende nevşehir de tanığım bir firmada kullandıkları 3 tane 301 kullanıyorlar onlarda hem geçen kış hemde bu sene geçen haftalar aynı sorun olmuş bir kaç dakika çalışıp sonra stop etmiş servise(kayseri inciroğlu) durumu intikal ettirmişler aracımızda(301) sıkıntı yok mazot aldığınız yerdedir denmiş şirketin bünyesinde kullanılan foblo ve fiorino bar onlara aynı petrol mazot alıyorlarmış onlarda bir sıkıntı yaşamamışlar sanırım 301 de bir kronik sorun olabilir bu mazot donması

Acemi Üye ExCaLiBuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    301
    Alıntı mmusavir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende nevşehir de tanığım bir firmada kullandıkları 3 tane 301 kullanıyorlar onlarda hem geçen kış hemde bu sene geçen haftalar aynı sorun olmuş bir kaç dakika çalışıp sonra stop etmiş servise(kayseri inciroğlu) durumu intikal ettirmişler aracımızda(301) sıkıntı yok mazot aldığınız yerdedir denmiş şirketin bünyesinde kullanılan foblo ve fiorino bar onlara aynı petrol mazot alıyorlarmış onlarda bir sıkıntı yaşamamışlar sanırım 301 de bir kronik sorun olabilir bu mazot donması
    Şirketteki tüm 301'ler mi sorun yaşamış? 2 yıldır Sivas'ta hiçbir sorun yaşamadım. Kışın depomu hep dolu tutuyorum. Bir de kışın Shell Fuel Save dengi yakıtlar kullanmamak lazım dediler. V-power, BP Ultimate gibi yakıtlara göre daha çabuk donuyormuş.

Meslek
    öğretmen
    Model
    308
    Yakiti hep shellden alirim. Gecen yil -27 derecelerde hic donma sorunu yasamadim sahsen...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler