Bence ara ara calistirin Mustafa bey. Akunuzde bosalabilir...
2009, 308 HDİ COMFORT,90HP...
-------------------------------------
Mustafa KARSLI
www.mustafakarsli.com
Deponun dibinde kalan mazotu kullanmayın, çeyrek deponun altına düşmeyin, merkezi çok iş yapan bir istasyondan yakıtınızı alın.
Kayseri'de -24 Dereceydi dün -30 lara da düşer bazı seneler, daha yakıt donmasıyla karşılaşmadık. Benzin karıştırmak bana çok mantıklı gelmiyor.
308 1.6 HDI(92) 2013 (SATILDI)
Ben geçtiğimiz sene Shell den alıyordum. -28 ler gördüm mazot donmamıştı. Kayseri'de de Shellden alıyorum,henüz bir donma yaşamadım. Hatta yakıtım 1,5 aylık felan depodaki. Cağlar beyin dediği gibi en son -24 gördük donmadı yakıt. Shell derim başka bişey demem![]()
![]()
Bizim 308 20 gündür bir tanıdığımızın açık otoparkında yatıyor birkaç gündür evde de değiller diyarbakır aşırı soğudu hava -18 i gördü acaba arabanın durumu nedir çok merak ediyorum. Kar buz altında çalışır mı acaba bilmem. Hava şu an yine karlı yarın hava düzgün olursa yollar açık olursa gitmeyi düşünüyorum arabanın yanına bakalım artık.
2013 2008 Allure 1.6 e-HDI 92 hp Manuel Grip Control (Platinyum Gri) (SATILDI)
2015 308 (T9) Allure + Comfort Pack 1.6 BlueHDI EAT6 (Lav Kırmızı) (SATILDI)
2006 206 X-Design 1.4 75 hp AL4 (LPG) - Siyah Kedi
2015 208 Active 1.4 e-HDI 68 hp Auto5R S&S (Lav Kırmızı) (SATILDI)
2015 308 (T9) Active 1.6 BlueHDI EAT6 (Tekno Gri)
Mustafa KARSLI
www.mustafakarsli.com
Mustafa KARSLI
www.mustafakarsli.com
Agacli tesislerini biliyorum. Cok faal bir istasyon. Shell istasyonlarinin denetimi cok siklikla yapildigina bizzat sahit oldum eski gorev yerimde. Bu nedenle Motorinde sorun olacagini sanmam..
Ağaçlı'nın yakıtında sıkıntı olmaz aslında. Özmenler BP'yide tercih edebilirsiniz. Aksaray'ın en çok perakende yakıt satan istasyonudur.
geçen sene bir arkadaşında başına aynı şey gelmiş mazottan demişler o da aynı yerden alıyormuş? Dün bir arkadaşım bahsetti. BP'den benzin alıyordum önceki aracıma. Türkiye Petrollerini övenler oldu. İnternette de biraz bakındım olumlu yorumları çok ben de bu nedenle oradan aldım. Bakalım deneyeceğim. Hayırlısı artık.
Mustafa KARSLI
www.mustafakarsli.com
Sivas'tayım. Aracı aldığımdan beri Shell V-power Nitro+ Euro diesel alıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bence yakıt aldığınız yeri değiştirin.
arkadaşlar bende nevşehir de tanığım bir firmada kullandıkları 3 tane 301 kullanıyorlar onlarda hem geçen kış hemde bu sene geçen haftalar aynı sorun olmuş bir kaç dakika çalışıp sonra stop etmiş servise(kayseri inciroğlu) durumu intikal ettirmişler aracımızda(301) sıkıntı yok mazot aldığınız yerdedir denmiş şirketin bünyesinde kullanılan foblo ve fiorino bar onlara aynı petrol mazot alıyorlarmış onlarda bir sıkıntı yaşamamışlar sanırım 301 de bir kronik sorun olabilir bu mazot donması
Yakiti hep shellden alirim. Gecen yil -27 derecelerde hic donma sorunu yasamadim sahsen...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)