Sayfa 114/166 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon
3311 sonuçtan 2.261 ile 2.280 arası
    Uzman Üye TanerHoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    407
    Traji komik...
    Geçmiş olsun.

Gümüş Ok...
    *GÜMÜŞ OK*
    2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ
    Alüminyum Gri

Aktif Üye powerb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Alıntı ayı_boğan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaa geçmiş olsun Emrah, nasıl senin yapmadığına inanmadılar onların yaptıkları saçmalık resmen , insan fitilin tırnağını nasıl kırsın veya ne amaçla Allah büyük dert vermesin Emrah, sorunu çözdüğüne sevindim.
    Çok teşekkürler hocam yalnız sanırım beni Emrah abi ile karıştırdınız Burak ben

Valla adam bunu farkında olmadan yapmışsınızdır felan dedi ya dedim ben o kapıyı hiç ellemedimki sabah bindim düzgübdü hiç durmadan yol gittim sağ kapı ellenmedi bile inanmadılar tabi her zamanki gibi gel dedim showroomdaki araçta deniyelim farkında olarak bile çıkmaz o sonuç olarak yine silikona kaldık Allah'tan hiç fark edilmiyor 160 tl veremedim bi fitile şahsen.

Alıntı TanerHoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Traji komik...
    Geçmiş olsun.

Gümüş Ok...
    Çok teşekkürler sağolun hocam bugünden itibaren şu garanti uzatmaya verdiğim paraya acımaya başladım o 1000 tl yi vermesem içinden bunun için 160 tl versem hem param cebimde kalırdı hemde işimi halletmiş olurdum keşke geri dönüş olsada alsam paramı

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Süper Moderatör ayı_boğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest
    Model
    5008
    Alıntı powerb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler hocam yalnız sanırım beni Emrah abi ile karıştırdınız Burak ben

Valla adam bunu farkında olmadan yapmışsınızdır felan dedi ya dedim ben o kapıyı hiç ellemedimki sabah bindim düzgübdü hiç durmadan yol gittim sağ kapı ellenmedi bile inanmadılar tabi her zamanki gibi gel dedim showroomdaki araçta deniyelim farkında olarak bile çıkmaz o sonuç olarak yine silikona kaldık Allah'tan hiç fark edilmiyor 160 tl veremedim bi fitile şahsen.

Çok teşekkürler sağolun hocam bugünden itibaren şu garanti uzatmaya verdiğim paraya acımaya başladım o 1000 tl yi vermesem içinden bunun için 160 tl versem hem param cebimde kalırdı hemde işimi halletmiş olurdum keşke geri dönüş olsada alsam paramı
    Çok pardon Burak acıkınca kafam dominos'a gitti nasıl karıştırdım ya yuh bana istesen kırılmaz o fitil işte onların yaptıklarıda iş yani.
    2013 Peugeot 115 hp e-HDI 5008 Allure Navigasyon RT6 (Sedefli Beyaz

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Çok pardon Burak acıkınca kafam dominos'a gitti nasıl karıştırdım ya yuh bana istesen kırılmaz o fitil işte onların yaptıklarıda iş yani.
    Önemli değil Mert hocam olur öyle şeyler Bu arada sizin şu meşhur yol ortası fotoğraflarından çekmeyi istiyorumda tırsıyorum ya taktiği felan varmı bu işin

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Uzman Üye TanerHoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    407
    Önemli değil Mert hocam olur öyle şeyler Bu arada sizin şu meşhur yol ortası fotoğraflarından çekmeyi istiyorumda tırsıyorum ya taktiği felan varmı bu işin
    Olmaz mi! Kelleyi koltuğa aldim mi tamamdir.:cool: :eek:

Gümüş Ok...
    *GÜMÜŞ OK*
    2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ
    Alüminyum Gri

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Tüm hevesim kaçtı

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Aktif Üye
    Meslek
    turizm
    Model
    407
    Beyler tapatalktan üye olduğum forumlara girmek istediğimde you have banned uyarısı alıyorum tamam diyorum bir kaç kere geliypr aynı uyarı sonunda forumlara giriyorum ancak gezinti esnasında yine banlanma uyarısı alıyorum ve forumdan atıyo beni ana sayfaya forumların listelendiği sayfaya. Başıma böyle bişey gelen be çözüm bulan varmı

Tecrübeli Üye HamzaHakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    407
    Alıntı canmühür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler tapatalktan üye olduğum forumlara girmek istediğimde you have banned uyarısı alıyorum tamam diyorum bir kaç kere geliypr aynı uyarı sonunda forumlara giriyorum ancak gezinti esnasında yine banlanma uyarısı alıyorum ve forumdan atıyo beni ana sayfaya forumların listelendiği sayfaya. Başıma böyle bişey gelen be çözüm bulan varmı
    Bende de öyle diyor ama forumdan atmıyor. Üst üste foruma girmeyi deneyin.
    2016 Opel Astra K Dynamic 1.4T 150 HP

2008 Peugeot 407 Executive 2.0 HDI 136 Hp

1994 Peugeot 205 GTi Mi16 160 Hp

1991 Peugeot 205 1.1 XL 60 Hp

Meslek
    Serbest
    Model
    5008

Burak , yol ortası demek biraz abartılı buldum yol kenarı daha uygun olur valla ben çekerken kelle koltuk altında değil hiç, rahat rahat çekiyorum,Taner Hocama duyurulur minibusler,otobüsler ve taksiler istanbulda tek şeritli yollarda dakikalarca beklerken kimse birşey demiyor ama ben şehirlerarası yolda kenarda durmuşum çokmu

Aktif Üye
    Meslek
    turizm
    Model
    407
    Alıntı HamzaHakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de öyle diyor ama forumdan atmıyor. Üst üste foruma girmeyi deneyin.
    Zaten bi şekilde giriyorum ama sürekli yapması canımı sıktı artık

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Burak , yol ortası demek biraz abartılı buldum yol kenarı daha uygun olur valla ben çekerken kelle koltuk altında değil hiç, rahat rahat çekiyorum,Taner Hocama duyurulur minibusler,otobüsler ve taksiler istanbulda tek şeritli yollarda dakikalarca beklerken kimse birşey demiyor ama ben şehirlerarası yolda kenarda durmuşum çokmu
    Hocam yol ortası derken su fotoğrafı referans almıştim

Tatile giderken niyet ettim durdum kapıyı bile acamadan tirsip devam ettim.

Minibüs ler konusunda da haklisiniz trafikte gördüğüm anda kaciyorum hepsinden
    Konu powerb tarafından (20-09-2014 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Meslek
    Serbest
    Model
    5008
    Bu resim hmm , bu resim hakkında açıklama yapmamıştım ama söylerim tabi, resimde görüldüğü gibi şehir eşkiyası gibi yolu kapatım resim çekmedim eğer edremit tarafında giden olduysa, edremit-dikili-izmir oluna yeni bir bağlantı köprüsü yapılıyor, bu köprü daha açılmadı yani sonu henüz yapılmış değil, inşaat alanı yani , baktım kimse çalışmıyordu o saatte ,bende girip rahat rahat çektim

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Bu resim hmm , bu resim hakkında açıklama yapmamıştım ama söylerim tabi, resimde görüldüğü gibi şehir eşkiyası gibi yolu kapatım resim çekmedim eğer edremit tarafında giden olduysa, edremit-dikili-izmir oluna yeni bir bağlantı köprüsü yapılıyor, bu köprü daha açılmadı yani sonu henüz yapılmış değil, inşaat alanı yani , baktım kimse çalışmıyordu o saatte ,bende girip rahat rahat çektim
    Bende yanlış anlayıp kendimi azda yolun ortasına atiyodum ölümden mi döndük nedir

Bir gun şöyle kapalı yol bulsam çok iyi şeyler olacak çok

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Meslek
    Serbest
    Model
    5008
    Bende yanlış anlayıp kendimi azda yolun ortasına atiyodum ölümden mi döndük nedir

Bir gun şöyle kapalı yol bulsam çok iyi şeyler olacak çok

Aman Burak, Allah korusun. Silivriden sonra otobanda tır parkları var, ben mola verirken hep parklara çekerim aracı, tehlike yok ayrıca alan çok büyük.gece 3 den sonra doluyor.Aklında bulunsun eğer boş alan arıyorsan.

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Aman Burak, Allah korusun. Silivriden sonra otobanda tır parkları var, ben mola verirken hep parklara çekerim aracı, tehlike yok ayrıca alan çok büyük.gece 3 den sonra doluyor.Aklında bulunsun eğer boş alan arıyorsan.
    Valla tatil rotam genellikle hep silivriden geçiyorda ailecek olduğumuz için tır parklarından çekindik giremedik daha hiç gerçi bazı benzinliklerde baya büyük geniş alanlı ama benim o kadar arabayı sağa çekip sola çekip evirip çevirip fotoğraf çektiğimi görünce bi garip bakıyolar bana böyle olmayan bi yer lazım çokmu şey istedim ne

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Aktif Üye Emrah_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Elektromekanik Tasarım
    Model
    301
    İşte araban mı var derdin var bugün tırnağı kırılır yarın dişi kırlır. ( Aslanını babasına satan gencin isyanı )

4-5 ay sonra 308 i aldığım da yine Mert'e istinaden bir foto çekeceğim hemde Ankara Mevlana Bulvarı üzerinde ...

Not: Mevlana Bulvarı Ankara nın en yoğun bulvarlarından biri.
    PEUGEOT 301 VTI (+lpg) ALLURE (BOĞAZİÇİ MAVİ)

Meslek
    Öğrenci
    Model
    301
    Alıntı Emrah_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte araban mı var derdin var bugün tırnağı kırılır yarın dişi kırlır. ( Aslanını babasına satan gencin isyanı ) 4-5 ay sonra 308 i aldığım da yine Mert'e istinaden bir foto çekeceğim hemde Ankara Mevlana Bulvarı üzerinde ... Not: Mevlana Bulvarı Ankara nın en yoğun bulvarlarından biri.

Tatlı dert , her ne kadar bahtsızlıklardan sonra bile her gördüğümde tekrar nazarımı değdiriyorsam dert bile değil

301 1.6 HDİ ACTİVE
    Köpekbalığı Gri

Porbeagle

Meslek
    Serbest
    Model
    5008
    Herkes foto.lara bakıyorda yorum yapan yok, benimde böyle derdim var

Moderatör SerhatRCZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Mühendis
    Model
    RCZ
    Mert risk almayı oldukça seviyor . Resimleri efsane ama yüreğim ağzıma geliyor bakarken ve her seferinde diyorum çekme böyle diye .

Bu arada farklı bir soru soracağım son zamanlarda ferrari maseratilerde özellikle iyice dikkatimi çekti bu araçlarda öne plaka takmıyorlar artık. Bununla ilgili bir gelişme mi var yoksa cezasını da öderim arabam şekil dursun mu diyorlar .
    2013 RCZ EVO. 1.6 THP 200 HP S.BEYAZ - (Satıldı)
    2016 308 T9 1.6 E-HDİ 115 HP ALP BEYAZI - (Satıldı)
    2014 RCZ R 1.6 THP 270 HP ATEŞ KIRMIZI - (Satıldı)
    2016 308 GTİ 1.6 THP 270 HP KIRMIZI-SİYAH - (Satıldı)
    2018 3008 ALLURE ELG. 1.6 120HP - S.BEYAZ - (Satıldı)
    2018 308 GTİ 1.6 THP 270 HP MAVİ-SİYAH - (Satıldı)
    2014 RCZ R 1.6 THP 270 HP ATEŞ KIRMIZI - (GÜNCEL)

Aşk Üç Harftir : RCZ !!!

Meslek
    Serbest
    Model
    5008
    Alıntı SerhatRCZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert risk almayı oldukça seviyor . Resimleri efsane ama yüreğim ağzıma geliyor bakarken ve her seferinde diyorum çekme böyle diye .

Bu arada farklı bir soru soracağım son zamanlarda ferrari maseratilerde özellikle iyice dikkatimi çekti bu araçlarda öne plaka takmıyorlar artık. Bununla ilgili bir gelişme mi var yoksa cezasını da öderim arabam şekil dursun mu diyorlar .
    Serhat, hiç risk almıyorum her foto.nun bir açıklaması var yolun ortasına çektiğim resim anlattığım gibi tradfiğe kapalı için rahat olsun gerçekten Serhat, ben canımı yolda bulmadım bi foto için hayatımı karartmam plaka konusuna gelince plaka takmak zorunlu ama bazı modellerde plaka yerleri yok ön tarafta ,kullananlar görünümü bozmak istemiyor(kurallara uyan takıyor tabi, takılmış olanda gördüm).zaten maserati,ferrari,bentley kullanan kişi 77tl mi 72 tl mi ödemek zor olmaz.

Sayfa 114/166 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler