Aramıza hoşgeldiniz. Yeni üyelerimizin Aracım konusu açması beni sevindiriyor.

Bu sebeple Size detaylı bir cevap yazmak istiyorum.

1-) Aracınızda sis farı olmamasına rağmen soketleri hazırdır. Peugeot Sis farı kiti satmaktadır ancak sis farlarını tek tek alırsanız daha ekonomik oluyor. Kendi aracımda Sizin ki gibiydi ve iki adet sis farı alıp montaj yaptım.

Sis Farı Kiti
Parça Kodu : 9682.R9
Parça Fiyatı: 390,03 TL

Sağ ve Sol Sis Farı
Parça Kodu: 6206.F0+6208.F0
Parça Fiyatı: 117,67+117,67 TL

Sis farları montaj yapıldıktan sonra Peugeot cihazına bağlanarak kodlama yapılır.

2-) USB Box olarak Peugeotta Aksesuar satılmakta ancak bunu piyasada kendi imkanları ile yapanlarda mevcut.

Parça Kodu: 9702.EZ
Parça Fiyatı: 489,32 TL

Bu işlem sonrası da yine Peugeot cihazına bağlanarak kodlama yapılmalı. Burada önerim sitede ilgili konuları incelemeniz. Peugeot Orjinal aksesuarı ile bu işlem pahalıya çıkıyor.

3-)Aracınızda 15inç Sac Jantlar ve Kapaklar mevcut. Jant değiştiğimizde haliyle lastikte değiştireceksiniz.

17inçlik Jant takımı ve 225 45 17 ölçüsünde iyi bir lastik almanız halinde 2000-2200 TL seviyesinde masraf etmeniz olasıdır. 16" temiz orjinal çıkma set bulursanız 800 TL lere kadar düşünebilirsiniz.

Eğer 16" Santiaguito(Premium modelin) jantını düşünürseniz 1 takım sıfır çok uygun fiyata verebiliyorum. Onlarda 800 TL fakat tabi ki lastiksiz.