Citroën, Ekim 2017 sonunda makyajladığı C4 Cactus Avrupa'da satışa çıktı.Dış tasarımda etkili değişim geçiren C4 Cactus, bir süreliğine C segmenti hatchback modeli C4'ün yerini alacak. Airbump kullanımını azaltan ve arka far tasarımında ciddi değişikliğe gidilen yerden yüksek C4 Cactus'ün tek yeniliği tasarımı değil.

Citroen "Progressive Hydraulic Cushions" adını verdiği yeni hidrolik süspansiyon düzenini C4 Cactus ile piyasaya sürecek. Feel ve Shine paketlerinde standart olarak sunulan sistem, Citroën'in açıklamasına göre sürüşe "uçan halı efekti" verecek.Yeni süspansiyon düzeni, Citroën'in bir diğer yeniliği olan Advanced Comfort Seats, yani yüksek konforlu koltukları ile eşlenecek. Bel desteği arttırılan koltukların dolgu malzemesi olarak yoğun köpük seçilmiş.

31 farklı renk seçeneği ile sunulacak C4 Cactus'un motor yelpazesi 2 farklı üniteden oluşuyor. Bunlardan birincisi, markanın turbo benzinli motoru 1.2 PureTech. Citroën, bu üniteyi ilk aşamada 110 ve 130 bg'lik turbo destekli versiyonlar ile sunacak. Mayıs ayında ise 82 bg'lik atmosferik türev de PureTech seçenekleri arasına girecek. Dizel ise 1.6 BlueHDi motorun 100 hp versiyonu satılacak.
Aktif Şehir Freni, Hız Sınırı Algılama, Şeritten Çıkma Uyarısı, Yorgunluk Tespit Sistemi, Kör Nokta Uyarısı, Park Asistanı ve araca %30 4x4 karakteri kazandıran Grip Control dâhil birçok sistem C4 Cactus'un sürüş asistan sisteminde yer alıyor. 7" boyutlu dokunmatik ekrandan ise aracın multimedya, telefon bağlantısı, klima gibi birçok fonksiyonu kontrol edilebiliyor.

Fransa'da fiyatlar ise;

Live paket 18.500 Euro
Feel 20.100 Euro
Shine 22.400 Euro