Aracım Peugeot 307 2003 model 1.6 xs. 4 senedir aracımı kullanıyorum fakat son bir haftadır karşılaştığım problemle başım dertte. Aracım şehir dışında yolda iken yokuşlarda hararet yaptı. hararet göstergesi 120 derecenin altına inmedi bi türlü. inanın 4 saatlik yolu dinlene dinlene 9 saatte geldim. yola çıkmadan önce de hararet yaptı fakat ustaya götürdüğümde termostat, radyatör ve hararet mişürü değişti sorun bittiydi. sonra tatile gittim. gelirken yine hararet yaparak ziyadesiyle rezil oldum. tekrar aksaraya geldiğimde hemen ustaya götürdüm aracımı. usta contasını, devir dayımını, termostatı, mişürü, triger setini, motor kulağını yani aracın suyla alakalı ne varsa hepsini ve fazlasını değiştirdi. iyi bir bakım ve masraf yaptım. Sorun şu ki arabamı denediğimde hararet göstergesi 5km sonra 120 dereceyi buluyor. kaputu açıyorum su kaynatma yok. ustayla denedik bi çözüm bulamadık. hatta başka ustalara da sordum çözüm için bi fikir veremediler. Ne yapacam bilmiyorum. Aracımı seviyorum. bu zamana kadar böyle bir hata ile karşılaşmadım. ufak tefek sorunlar oluyordu hemen gideriliyordu. şimdi bu hararet sorunuyla başa çıkamıyoruz. Ara ara il dışına çıkmamız gereken bir aileyiz. Fakat ildışına çıkmaya korkuyorum. Böyle bir sorunla karşılaşıp çözümünü bulan varsa Allah rızası için yardım etsin.