Bugün Nasiol ZR53'üm elime ulaştı ve merak edip hemen elime aldım bir adet makyaj temizleme pamuğu ürünü az biraz test edeyim dedim. Pamuğu kapağa dayadım bir kere çevirip bıraktım. Önce 300 C ile başladım, iyice temizledim İpa ile sonra güzelce sürdüm zr53’ü mf bez ile silip parlattım. Siyah araçta mükemmel olacağı kesin. Sonra aşka gelip tüm model arabalarımı elime aldım o pamuk parçalanana kadar hepsini nanoladım. Sırasıyla, Chrysler C300, Dodge Viper, VW Bettle, Ford Coupe, Ford Thunderbird, Shelby Cobra 427, Lamborghini Murcielago ile bitirdim.
Sonra arada LG LCD tvnin piano black çerçevesinde bolca kılcal çizik oluşmuştu gittim ona da bir el attım, ilk günkü gibi oldu. Bu arada nasıl bereketli bir üründür sür sür bitmiyor gittim eski bir telefon vardı onda bile denedim parladı ihtiyar
Bu arada artık hidrofobik iki adet parmağım var resmen su durmuyor parmaklarımda ellere de nano yapmış oldum. Evde çeken biri olsa videoya alacaktım parmakları
Kesinlikle eldivenle çalışmak lazım onu anladım. Yüzey temiz ve kuru ise BİM’in 5li mf bezleri ile çok kolaylıkla uygulanır ve istenilen sonuca ulaşılır gibi geldi bana.
Aslana uygulama yapmadan önce iyi bir deneyim oldu bana. Ankara bu ara yağmurlu olduğu için önümüzdeki hafta sıcak bir günde aslanı nano ile kaplayacağım.
Aslında ZR53'ün tanıtımında bir eksiklik var sadece araba odaklı bakmamak lazım akla gelen pekçok şey kaplanabilir ürünle. Örneğin benim c300 hiç yıkanmayacağı için belki zr53 10 sene kalacak üzerinde. Tanıtımda model araba olayına da girmek lazım bence.


İşte fotoğraflar:
























vosvos da çok güzel parladı:



Cobra



Murci



Viper



Ford coupe



Thunderbird



filo



Önce sonra yapamadım ama lg ancak ilk gün böyle parlıyordu:



Özellikle koyu renklerde verdiği derinlik mükemmel. Haftaya yağmur yağmazsa aslana ilk nano zırhını kuşatmayı planlıyorum.


Umarım yüzünüzde bir tebessüm uyanmıştır...
Herkese güzel bir gün dilerim...