Ohh mis :) Hayırlı olsun hocam, yine de çamurlu ayaklarla sokmayın kimseyi :D
Printable View
Ohh mis :) Hayırlı olsun hocam, yine de çamurlu ayaklarla sokmayın kimseyi :D
hocam paspaslarını gule gule eskit ..
ayrıca bu kaplama şimdi olmuş hocam.. aracın havasını baya değiştirmiş ..yakışmışş :havali
http://i1111.photobucket.com/albums/...3112012157.jpg
Hocam güle güle kullanın bende kısa zaman önce kauçuk paspaslara geçiş yaptım gerçekten çok daha kolay temizliği benim gibiler için birebir yani :)
abicim gercekten cok hızlısın daha gecen soylemıstım sana paspasları degıs dıye cok guzel olmus hem toz toplamıyor hemde yıkaması cok kolay güle güle eskit:iyi
Hocam çok iyi bir iş yapmışsın. Orjinal kauçuk paspaslar hem çok elestik hem çok hafif hemde hiç koku yapmıyor. sadece yıkamacıalrda üzerine sabun sürdürme rengi geçici olarak donuk siyah oluyor.
taner agbi çok güzel olmuş güle güle kullan
akşam bende benim aslanın kapı direklerini piano siyahla kapladım camlarda film olunca bir bütün oldu çok tahrik oldum dikkat çekiciligi artınca söktüm polislerle ugraşmak istemiyorum:)
Kauçuk paspas benimde favaorim. Hele ki yağmurlu çamurlu günlerde en pratik korumayı bu paspaslar sağlıyor. Güle güle kullan Taner Hocam....
Çokta güzel olmuş :)
hayırlı olsun hocam, havuzlu olanlardan almayı düşünmediniz mi, hasan33 de vardı
hayırlı olsun. Ben paspas işini halletmiştim. yazlık ve kışlık olarak 2 takım mevcut. Ama acilen bagaj havuzu almalıyım. Servis de 70 tl dediler.
iyi dilekleriniz için hepiniz sağ olun arkadaşlar.aracın içinin havası değişti. :)
paspasları dudulludaki can otomotivden 40 tl ye aldım. :iyi
bu arada bagaj havuzu bana da lazım.
Bagaj havuzunu ben 2 yıl önce servisten aldım 308 için 60 TL dediler. Peugeot Türkiye, servislerinde satmak amaçlı lisans altında Türkiye'de ürettiriyor bu havuzları. Esnek ve kaliteli bir malzemeden yapılıyor. Birebir uyum sağlıyor. Faydaları şunlar;
a.Bagaj halısı kirlenmiyor.
b. Çok ilginç, ancak bagajdan gelen yol gürültüsünde belirgin bir azalma oluyor yani bir nevi ses izalasyonu sağlıyor.
Olumsuzluğu ise;
Bagaj havuzunu, bagaja koyunca onu üstüne koyduğunuz bazı şeyler mesela plastik veya metal türevi şeyler kayıyor ve kayarken sürtünmeden gürültü çıkarabiliyor. Ben bunun önüne geçmek için bagaj havuzu üzerine kaydırmak bir örtü koydum. Problem çözüldü.
@reisG
bagaj havuzunu 2 yıl önce 60 a aldınsa şimdiki 70 tl iyi fiyat. çeşitli sitelerden baktım. alınabilir ama tek düşüncem plastik koku. servisten alınırsa muhattap belli olacağından, koku olsa da iade edilebilir, diye düşünüyorum.
gürültüden dolayı örtü örtmek, işte o kötü. ben zaten bu örtü türevi şeylerden kurtulmak için bagaj havuzunu istiyordum.???
seviste 407 nin lisanslı bagaj havuzu için verilen fiyat 150 lira...
açıkçası ben de o civardadır diye düşünmüştüm.hemen siparişi verecektim ama 150 tl bana çok pahalı geldi açıkçası.
ben piyasada 70-80 liraya var deyince bana ürünün orjinal oluğunu, yan sanayi ürün satmadıklarını (keşke satsalardı :) ) söylediler.
bakacağız artık.
Bu linkdeki ürün benimkine benziyor tabiki bu örnek foto, kesimleri bu sekilde degil. Orta kismi kaymayi engelliyor. Fiyatida aynen burdaki gibiymis.
Taner hocam, gidin bir bakin derim. Illaki orjinal olmasi gerekmiyor, benimkilerde böyle yan sanayi ürünü, 2 senedir kullaniyorum hic sorun yok. Ama kesinlikle kaymayi önleyicili olsun, yoksa sorun yasayabilirsiniz (cümle cok tuhaf mi oldu ne :D )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45486069/detay