Hocam bir önerim var. Mat oldu diyorsanız ve memnun değilseniz üzerine parlak vernik atsak olmaz mı? Sanırım siz atmadınız vernik.
Printable View
Hocam bir önerim var. Mat oldu diyorsanız ve memnun değilseniz üzerine parlak vernik atsak olmaz mı? Sanırım siz atmadınız vernik.
bugün pejonun sonbahar kampanyası kapsamında gümüş oku 57.500 km de 60.000 bakımına soktum.
yağı kendim götürdüm(total ineo 5/30). hava filtresi, yağ filtresi ve polen filtresi değişti.hava filtresinin plastik kutusundaki iki lastik parça yırtılmış onlar da değişti.(düğme kadar iki lastik 12 tl) :kafa toplam 131.tl 50 kuruş ödeme yaptım.(iki taksit)
aracımı sürekli can otomotivde servise sokmaktaydım.ancak fiyat çok cazip olduğu için bakımı her zamankinin aksine bu kez açı otomotivde yaptırdım.servis danışmanı bayram bey'e ilgisi için teşekkür ederim...
Yaklaşık 3 ay evvel zamanı gelmemesine karşın (30 bin bakımı için 25 bin km de) bende aracımı servise sokmuştum. Standart bir bakım sonrası 400 tl ye yakın bir ücret çıkarmışlardı. Bu koşullarda -yağ için ne kadar ödediniz bilmiyorum ama- 132 tl lik rakam oldukça makul geldi bana. Taner hocam, gümüş oku keyifle kullanmanız dileğiyle....
hayırlı olsun taner hocam.nice kilometrelere , kazasız belasız inş..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. :)
cihan 12 liralık lastik düğmeleri saymazsak rutin bakım 120 lira tuttu.yağı aylar önce ömerden almıştım.o zamanlar 90 tl ye satıyordu.
Hayirli olsun hocam, nice sorunsuz kilometreler dilerim. Bakim ücretide cok cok iyiymis, yetkili servis olmasina ragmen. Ayni yagdan gecen sene 2 adet almistim ebay'den 25er euroya.
bence de fiyatçok uygun, nice kmlere taner abi...
sağolun arkadaşlar.
fiyat gerçekten uygun oldu.piyasada yaptırsam bundan daha ucuza olmazdı herhalde.
kaldı ki araç bakımının servis kaydı olması her zaman tercih sebebim. :iyi
abicim hayırlı olsun nice 60 binlere insallah.
hayırlı olsun Taner abi nice 60binlere. Açı'nın servis anlayışı nasıl bilmiyorum ama yeni aracımı açıdan aldım ve can otomotivin o iç sıkıcı ve nerdeyse manevra yapacak yeri olmayan dar servis alanından sonra çok ferah gelmişti servis alanı.
Hocam nice 60.000 lere kazası belasız kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun...
özdemir, abdullah teşekkür ederim.
evet özdemir servis alanı oldukça geniş.ancak benim serviste önceliğim alan genişliğinden ziyade aracı işlem yapılırken görebilmek.yapılan işlemleri takip edebilmek.bu da açıda mümkün değil maalesef. :(
Çok uygun fiyat hocam :iyi Hayırlı olsun...
evet yasin fiyat uygun ama aslında olması gereken de bu.
değişenlere baktığımızda; yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi çok cüz'i maliyetleri olan şeyler.bunların toplamı yaklaşık 70-80 lira.
100 lira da yağ.hadi 50-60 lira da işçilik olsun.hesap ortada.
servisler bu işlem için 350-400 lira arası para alıyorlar.
Hocam oncelikle hayirli olsun nice kilometrelere diyelim. Benim daha bakima cok var fakat fiyatlar boyle ise bende bayram sonrasi servise bir gozukmeliyim. Sadece aci icin mi bu fiyat yoksa her servis ayni iskontoyu yapiyor mu? (İmla hatalari icin kusura bakmayin telefondan giriyorum)
orhun zaten bence her zaman yapılması gereken şey bakım öncesi bir kaç servisi arayarak fiyat almak olmalı.
çünkü farklı fiyatlar ortaya çıkabiliyor.eğer bir kaç servisten fiyat alınırsa böylece en uygununu tercih etme imkanı olur.
Taner hocam bencede gayet makul fiyata bitirmişsiniz kazasız nice uzun yıllar ve yollar diliyorum.
Taner Hocam, nice 60.000 km'leri görürsünüz inşallah...
Hocam nice kilometrelere mukemmel fiyat cikmis ortaya