hocam çalışmanı gittikçe geliştiriyorsun. renk ve çalışma baya temiz olmuş..eline saglık .sen şimdi koyacagın aslan logosunu motor kapagı açılınca ışıkları yanan bir aslan logosu yaparsın :)..
Printable View
hocam çalışmanı gittikçe geliştiriyorsun. renk ve çalışma baya temiz olmuş..eline saglık .sen şimdi koyacagın aslan logosunu motor kapagı açılınca ışıkları yanan bir aslan logosu yaparsın :)..
iltifatın için teşekkür ederim mücahit.:arkadas
belki ışıksız tarafından bir aslan ekleyebilirim ama ben bu haliyle de çok begeniyorum kapağımı:kalp :D
http://i1213.photobucket.com/albums/...a/IMG_8079.jpg
naptın be abi :)
çalışma diye buna denir bizimki seninki yanında sönük kaldı yollayım benimkinide boya 8 hazirandan sonra :)
beğenin için sağol ahmet.valla doğrusu maskeleme işlemini yaparken epey özendim.hatta spreyi sıktıktan sonra da 20 dakika maskeleme, 20 saniye boyama sürdü diye kendi kendime güldüm. :)
senin kapağı boyama işine gelince daha önce de sana söylediğimiz gibi sen onu ceza olarak servise boyatacaktın.:havali :D
Yok yok , benim kapağı beraber boyayacağız Ahmetle, ustalık eseri olacak, öyle söyledi valla :D
Taner abi süper yapmışsın ellerine emeğine sağlık. benim ki çok üstünkörü oldu 30dk falan yapmıştım ama musait bi zamanda bende son rutuşlarını falan yapıcam..
vallahi 11 numara olmuş hocam elinize sağlık hele işçilik mükemmel olmuş yani.
308 ciler ne yapsın. Bizde boyayacak kapak bile yok:(
308 ci arkadaşlar teferruatlara takılmayın:fiuw
Hocam çok şık olmuş. sol tarafa bir aslan amblemi eklendiğinde görsellik tamamlanmış olur....
Son halinide dün gördük çok başarılı hocam :)