hocam goruntuleri ilk ben hayırlayım. tekrar hayırlı olsun hocam. gule gule kullan... :D
Printable View
hocam goruntuleri ilk ben hayırlayım. tekrar hayırlı olsun hocam. gule gule kullan... :D
Hocam düşündüğüm ve canlandırdığımdan çok daha güzel olmuş ;)
Bu görüntü ve konfor kaybı olmaması mükemmel bir sonuç bence..
Fotoğraf ısrarlarına dayanamadınız ve yayınladınız sanırım :) Aklınızda daha sanatsal fotoğraflar vardı biliyorum. İnşallah İstanbul'a gelirsem beraber İstanbulPark'a gider güzel fotoğraflar çekeriz :D
Tekrardan kazasız, belasız...
sağolasın mücahit hocam.yalnız ben beni geçtim senin sürprize takıldım :D bekletme bizi ;)Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
yasin senin beğenin ayrı bir kıstas.beğendiğine sevindim. ;)
istanbula gelmen de ayrıca sevindirir sizi.bekleriz...
işte bu işte bu işte bu :D Sanat eseri :) Cosmoslar halt etmiş bence bu jantlar harika ve araca hem sportif hem premium havası katıyor.
ömer eline, emeğine sağlık.Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
bu arada nitrojen tam bir sürpriz oldu benim için.ama bunu söylemen iyi oldu.bilmeden gidip akaryakıt istasyonun da hava vurmak var.
bildiğim kadarıyla nitro varken hava basılmıyor lastiklere.
bu arada siboplardan birine heyecandan kapak takmayı unutmuşsun ben de ancak bugün fark ettim :D
arkadaşlar jant ve lastiklerin montajı ömer için çok ters bir zamanda oldu.kendisine tekrar teşekkür ederim...
Çok karizmatik olmuş çok yakışmış hocam :) Hayırlı olsun
Hocam ufak hava ayarlamalarında sorun olmaz. 1-2 psı
Sibop kapağını heyecanla unutmuşuz hocam onu da hallederiz. :)
Hocam bir şey merak ediyorum acaba dikkat çekiyor musunuz? :D
Çok güzel olmuş Taner Hocam.
Sırada yay var ;) :D
ömer aracı bilmem ama ben hayran hayran baktığım için mutlaka dikkat çekiyorumdur. ;D ;D ;DAlıntı:
Hocam bir şey merak ediyorum acaba dikkat çekiyor musunuz? Cheesy
sağol okan.yay işine gelince dört kişi ve dolu bagajla yapılan yolculuklar düşünülürse fantaziden öteye geçmez benim için...Alıntı:
okann Nickli Üyeden Alıntı
ama bugün şuna da kananat getirdim ki doğru yapılacak bir jant-lastik ve yay uygulaması ile genel anlamda gerçekten araçların yol tutuş karakteri tamamen değişebilir.
Kesinlikle hocam. Mümkün olursa kumhoların yerine sağlam bi lastik çok daha iyi olur :) Gerçi seri nedir ? Kumho'nun hangi modeli acaba ?Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
ku31Alıntı:
okann Nickli Üyeden Alıntı
http://img138.imageshack.us/img138/9990/ku314723185.jpg
Kumho'nun en güzel serisi ;)
Tekrardan hayırlı olsun Hocam :)
Hocam aracın yüksek olduğunu düşünürsen ailecek gezintiye çık. Gir bir benzinliğe araca bak rahatla :D Ben arkadaşlarla dönerken bir de misafir varsa arka lastiklerin çamurluktan içeri girdiğini görüyorum. :D
Kumholar kuru zeminde oldukça mutlu eder. Islakta Ku31 i denemek lazım.
ömer meganımdaki goodyear nct5 ler yüzünden bende ciddi anlamda ıslak yol fobisi oluştu...Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Ben açıkçası continentallerden her koşulda mutusuzum ömürlerini tamamlamalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Eski Goodyear F1 Asymmetriclerim kesinlikle efsaneydi.
çok şık olmuş, iyi günlerde kullanın Taner hocam hayırlı olsun.
işte bu!!! süper bir seçim.Aracınla ne kadar gururlansan hakkındır hocam.
walla 10 numara 5 yıldız olmuş cok yakışmış bilsem bu jantları 407 zamanında takardım ;D
dikkat çekmekten öte olmuştur 8)