vaalla cok guzel olmuss gercekten benım 307 de kırmızı boyalı :)
Printable View
vaalla cok guzel olmuss gercekten benım 307 de kırmızı boyalı :)
arkadaşlar hepinize beğenileriniz ve güzel sözleriniz için tek tek çok teşekkür ediyorum.
insan aracını sevince ona kendinden birşeyler katmak, aracı farklı ve kendine ait kılmak istiyor.
benim yapmaya çalıştığım şey de bu.abartmadan tabiki.;)
@hasan bu iş aklıma geldiği andan itibaren senin kaliperlerde yaptığın özenli maskeleme çalışması hep gözümün önündeydi.:havali
@eyüp 31 yerinde olsam senin aslanın o mat siyah arka difüzör için gereğini yaparım.;)
Motor kapağını boyamak kimin aklına gelirdi: Sanırım otomobilini çok seven bir sürücünün. Kolay gelsin Taner Hocam, daha bizi ne kadar şaşırtacaksınız merak ediyorum? Aşkınız daim olsun :)
eline saglık taner abi, haber vermeden yapıyorsun ya alacagın olsun bakalım:)
gerçekten çok hoş olmuş.güle güle kullanın.
Ellerine saglık Taner Hocam . Çok şık olmuş. Gule gule kullanın.
Motor kaputu ici bölümlerde kullanılacak boyanın ısıya dayanıklı jant boyası gibi bır şey olmasında fayda var . Hatta açık renklerde ısıya dayanım biraz daha önem kazanır. Kolayca kirlenebilecek bu bölgelerin serviste bır takım kimyasallarla temizlenmeye parlatilmaya calisilacaginida unutmayalım.
Bu güzel uygulamanın ornek olacağına şüphem yok. Tekrar ellerinize saglık diyorum .
görüntüye çok özenip benimde ısıya dayanıklı boya alıp yaptığım çalışma çok net değil fotoğraf makinesi yoktu yanımda kusura bakmayın :)
http://i1266.photobucket.com/albums/...20519-2040.jpg
sağol bahadır. kullandığım boya metalik jant boyası.henkel'in ürünü olması ayrıca güven verdi.
senin de belirttiğin gibi benim de tek endişem serviste sıkılan temizleme spreyi.olmadı tekrar boyarız.:havali
baturalp şaştım kaldım valla.bu ne hız!bu fotoyu senin başlıkta mutlaka paylaşmalısın.:havali
anlaşılan galaxilerden sonra motor kapağı boyaması ile yeni bir çığır daha açtık ;)
formumuzun hızına kimse yetişemez vesselam;)..
Eline saglık Taner abi. Harika olmuş...
Hocam titiz ve göze hitap eden bir uygulama olmuş. :iyi
baturalp Senin fotoğrafı görünce şok oldum resmen. Bu ne hız :S Sanada hayırlı olsun. :)
Bu salgin daha bir hizli yayilacak gibi :) Bugün isim vardi, eve yeni ciktim, cikarkende söktüm aldim kapagi, cantaya koydum, malzemelerde evdeydi. Bu aksam maskeler, sabahda boyarim insallah.
valla görüntüyü çok değiştirmiş ellerinize emeğinize sağlık efendim :)