Bugün bir itirafta bulundu konu sahibi
Konuşmayı aynen aktarıyorum.
Ömer: Hocam 52,000 TL ye A1 1.2 TFSI 86 Hp Manuel satılıyormuş. Alalım mı?
T@NeR: 52,000 TL'm olsa gider 308 alırım ne a1'i
Sanırım artık 308'e laf edemezler :)
Printable View
Bugün bir itirafta bulundu konu sahibi
Konuşmayı aynen aktarıyorum.
Ömer: Hocam 52,000 TL ye A1 1.2 TFSI 86 Hp Manuel satılıyormuş. Alalım mı?
T@NeR: 52,000 TL'm olsa gider 308 alırım ne a1'i
Sanırım artık 308'e laf edemezler :)
hastalığımdan dolayı kullandığım ilaçların etkisinden olabilirhttp://www.forumpeugeot.com/images/smilies/fiuw.gif
abant dönüşü göstergeye gözüm kaydığında bir de ne göreyim! "gümüş ok" 50.000km yi devirmiş.
ne diyeyim, Allah kaza bela vermeden böyle huzur içinde km leri yutalım.:)
http://i1213.photobucket.com/albums/...oto-0605-1.jpg
nice 50000lere taner abi...
nice 50.000 lere abicim..
:nazar:nazar:nazar 250000 leride görürüz inşallah...
Hocam nice elli binlere kazasiz belasiz insallah
Bu 50.000 bini bizle doldurman güzel bir hatıra olarak kalsın tanerabi ...
depoda full masallah bereket versin :)
50,000 km mi :cilgin
hocam maşallah Allah kaza bela vermesin nice 50.000 lere hepberaber ama Ömerin lafına katılmadan duramayacağım
50.000 mi ??? :D
nice 550.000 lere Taner abi:nazar
Hocam,tekerine taş değmesin,nice 50 binlere :)
Hocam şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da kazasız belasız sürüşler dilerim. Benim 50.000 olmama en az 2 yıl daha var....?!Abant dönüşünde 27.000 oldum daha...
iyi dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.
arkadaşlar "gümüş ok"un devirdiği bu km'lerin büyük çoğunluğu bu forumun bir üyesi olarak yapıldı.
bu süreçte üzüntülerimizi de, sevinçlerimizi de buradaki dostlarla paylaştık.Allah nasip ederse bundan sonra da
paylaşmaya da devam edeceğiz.
Gümüş ok da ben de bu forumun üyesi olmaktan çok mutluyuz.hep birlikte kazasız belasız nice km'lere...
not:ahmet hocam hazır mazot ucuzlamışken ne olur ne olmaz diye depoyu fulledik.;)
reis benim araç eğer bezinli olsaydı şu an en çok 25.000 km yapmış olurdu.daha fazla değil...
Taner Hocam, ben biraz geç yakaladım konuyu kusuruma bakmayın. Siz aracınıza değer veren ve temiz kullanan birisiniz. Bu demek oluyor ki daha Gümüş Ok la böyle bir kaç 50 bin km sorunsuz devirirsiniz. Ama gönlümden geçen İnşallah yeni ve daha konforlu başka Gümüş Ok larla bunu yapmanız.:havali2 Saygılar....
T@ner abi, nice nice 50.000 lere inşallah. Allah lastiğine balon vermesin, depo kapağına akrep yanaştırmasın :D
taner hocam gümüş ok la nice 50 binleri görürsün inşallah. bizim aslana çok uzak, daha 15000 km:)