erguvanında,gümüş okunda rengi enfes gercekten bu ton griyi çok beğeniyorum,maşallah
esatın yay yorumuna katılıyorum :)
Printable View
erguvanında,gümüş okunda rengi enfes gercekten bu ton griyi çok beğeniyorum,maşallah
esatın yay yorumuna katılıyorum :)
masallah aslan her ortamda sahane duruyor :nazar
ERguvan ve Gümüş Ok teması :iyi :nazar
hocam, resimler çok güzel. cumartesi sabah kahvaltısında bende oradaydım:)
Hocam çok yakışıklı çıkmışsınız erguvanın altında amaaaaa sanki oralardan bir göbek mi fışkırmış ne olmuş yiaaaa :D :D
Göbeksiz hoca mı olur canım sende..
göbeksiz hoca da olmaz şef de olmaz :)
Taner abi fotoğraflar çok güzel. Aslında bir çarşamba buluşması fotoğrafları çektiğin yerde yapabiliriz diye düşündüm :dans3
Benden küçük bir dokunuş ve Gümüş Ok hatırası :)
http://img403.imageshack.us/img403/1781/photo0572.jpg
Hocama posterlik çalışma olmuş eline sağlık Yasinim süper
ellerine sağlık yasin.abdullahın da söylediği gibi poster tadında bir çalışma olmuş.
yalnız şunu da belirtmek isterim orada bulunmak, o havayı teneffüs etmek bambaşka.
ergunun da belirttiği gibi o ortamı sizlerle paylaşmak çok daha keyifli olur.
Havalar ısınmaya başladığında hele ki hafta sonları boğazın çevresi ana baba günü oluyor. Taner Hocam, resimlerden anladığım kadarı ile erken bir vakitte gitmiş olmalısınız. Nispeten az insan resimlerde. Aldığınız keyfi bizlerle paylaşmanız bizi de keyiflendirdi. Fotolar için teşekkürler......
güzel çalışma olmuş Yasin abi tbrikler :) Evet havalar ısındı Abant ile sınırlı kalmayalım İstanbul da da güzel yerler var..güzel korularımız var..mesela 407 sahipleri Yıldız Korusunun etrafında güzel fotoğraflar çekebiliriz ;)
süper olmus bende isterim :(
Beğenmenize sevindim :)
Hemen senin içinde geliyor Ahmet hocam ;)