taner hocam hayırlı olsun. ALLAH gule gule kullanmak nasıp etsin. gercekten 407 ye 18 çok yakısıyor. cok guzel olmus. daha fazla foto beklıyoruz...
Printable View
taner hocam hayırlı olsun. ALLAH gule gule kullanmak nasıp etsin. gercekten 407 ye 18 çok yakısıyor. cok guzel olmus. daha fazla foto beklıyoruz...
Taner hocam!!! acil fotoğraf bekliyoruz.
hayirli olsun taner hocam. güle güle kullanin. bu fotodada pek anlasilmiyor ama su coupenin resmindeki jant ise cok süper durmusdur sizin gümüs ok`da
Jantlar merak edenler için aynı bu şekilde :DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Geçenlerde şirkette çay molası verip aşağı otoparka inmiştim. Bir ara gözlerim patronun 407'deki cosmoslara takıldı. Şu an sizin tercih ettiğiniz jantlar acaba nasıl durur diye içimden geçiriyordum ve aklıma o an sen geldin Taner hocam. 18" konusundaki çekincelerini bildiğim için heralde istemez diye düşünüyordum. Bence harika bir seçim yapmışsın. Güzel günlerde güle güle kullan. Allah tekerine daş neyim değdirmesin :)
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam.Çok uygun fiyat gerçekten kaçmazmış.Ömer jantı kaldırıma çok sert vurdum arabada balans falan kalmadı yine.sana getireyim pazartesi sınavım var salı falan müsaitmisiniz.lastiğe bişey olmadı 30 la gidiyordum minibüs sıkıştırınca vurmuş olduk çizik içinde jant. :)
Hayırlı olsun. ;)
Yarın foto bekliyoruz. :)
Hayırlı olsun tanerhoca başlığı ilk okuduğumda jant aklıma hiç gelmedi tanerhocanın 18 yaşında oğlumu varda arabayı ona vermiş diye düşündüm kendi kendime ;D
Güle güle kullanın Hocam . Çok yakıştı.
Canlısını görmek için ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyecegim .
iyi dileklerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.fotoları müsait bir zamanda ekleyeceğim.
hakan oğlum henüz 16 yaşında :DAlıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam gerçektenacil fotoğraf istiyoruz.
Bu arada bir iki küçük detay belirteyim.
Lastiklere Nitrojen hava bastık. ( Sanırım bundan Taner Hocamın haberi yok. :D)
Sökme takma işlerini bizzat yaptım ve havalı tabanca kulanmadım. Muhtemel oluşabilecek bijon sıyırma riskinin önüne geçmiş olduk.
Şifreli bijonlara zarar gelmemesi için özen gösterdim. Şifre veya şifreli bijonda kusur yok. :D Bence bu sorun uygulamalardan kaynaklanıyor.
Tabiki jantlara yeni siboplar takıldı.
ne güzel az kalmış taner hocam 2 sene içinde diğer eksiklikleride tamamlarsanız çok güzel bir 18 yaş ve ehliyet hediyesi olur ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Süper oldu bu iş :D
Sevgili Hocam ile bütün araştırma ve gelişim süreci içinde haberleştik. Aramızda 1000Km olmasına rağmen Tanerhocamın sıcaklığı ve samimiyeti telefonun ucundan son derece net hissediliyordu. Hocamın kafasını biraz karıncalandırmışlar 18" konusunda, beraberce kovduk o karıncaları ;D İyiki de yapmışız, önceden de dediğim gibi "Paranın satın alamayacağı şeyler vardır" ;)
Araç sevginizi ve toplum baskısına karşın göstermiş olduğunuz cesaretinizi taktir ediyorum Hocam :) Dışardan izleme konusunu unutmayın :D
Artık sürüşleriniz çok daha keyifli olacak, nazarsız, cezasız, belasız sürüşler dilerim Hocam...
biraz tanerhocanın kafasını bulandıralım artık çukurlar korkulu rüyanız olucak yollardaki bütün bozukluk çukur kasis vb. ezberliyeceksiniz kaldırıma yanaşırken en az 1.5 karış mesafe bırakıcaksınız şu sıralar jantları yeni almışken bir çukura girdiğinizde inip jantlara bakma ihtiyacı duyucaksınız ;DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
Heheheh :D
Acı ama gerçek :D
Gençleeer, yapmayın böyle...
Çıkın bakim dışarı ;D
:D :D :DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
aman genclere uyma hocam .ayrıca fotoları yayınla da hocam genclere konusacak baska seyler cıksın... bekliyoruz...
eveeet.bugün bakalım ne durumdayız diye epey bir kullandım aracı.ama öyle ani fren ani kalkış gibi saçmalıklar olmadan.
her zaman trafiğin son derece az olduğu ve aracımı kullanmaktan büyük keyif aldığım bol virajlı iniş çıkşlı bir güzergahta
normal bir sürüş oldu.izlenimlerim şu şekilde gerçekleşti.
konfor konusunda hiç bir olumsuzluk yok.şöyleki eşimle birlikte epey bir yol yaptık.onun jant değişiminden henüz haberi yok.
hiç bir şey hisettmedi. ;)sadece sert kenarlı bir çukur sonrası biraz sarsıldılar ;D
aracın viraj tutumu fark edilir derecede değişti.rayda gider gibi girip çıkıyor virajlara.daha önce esp nin devreye girdiği yerlerde
bu defa esp ortalarda gözükmedi.hatta peş peşe gelen sağlı sollu virajlardan sonra eşim bile herşeyden habersiz olarak
araca taktirlerini belirtti.eskiden fazlaca yana yatıyordu.bu da benim hiç hoşuma gitmiyordu.
lastikler virajda çok iyiler.son derece sessizler.dediğim gibi frenaj denemesi yapmadım.fren performansı hakkında bir şey diyemeyeceğim.
yakıt tüketimi artacak gibi. bunun da iki sebebi var:
birincisi aracın harika olan sürüş dinamikleri sürekli kullanma isteği doğuruyor.haliyle bu da fazla yakıt tüketimi anlamına geliyor :D
ikincisi ise 225 lik lastik ve de 18 " lik jant kullanmanın size verdiği gazın ayak hareketinizle doğrudan motora yansıması ;D
normal bir kullanıcıyım.zaten 407 de fazlasına müsade etmez.araç kullanırken en büyük keyfim viraja girerken mümkün olduğunca hız kesmemek
ve virajdan hızlanarak çıkmak.işte yapılan değişim bunu tam olarak karşılıyor ki buda benim keyif katsayımı arttırmaya yetiyor.
son olarak bahadırın çok hoşuma giden bir repliği ile bitireyim:
pişman mıyım hayır.bu gün olsa yine yaparım :D