seninkiler(zenonlar) kategori dışı ahmet hocam.biz normal far ampüllerinden bahsediyoruz.
örneğin benim de 3. yıl bitmesine rağmen kısa far ampüllerimden başka hiç bir ampülüm patlamadı.
Printable View
perşembe günü sigorta acentesinden "pazartesi kaskonuzun günü doluyor" diye gelen telefondan sonra bu sabah ilk iş
kaskoyu yeniledim.axa sigortadan % 60 hasarsızlık indirimiyle kesilen poliçeye 660 tl ödedim.onu da 6 ya böldüler.
sonra şöyle bir bir düşündüm.bir yıldan fazla süredir ihmal ettiğim ve bugün beni tamamen terk eden kırık dişim aklıma geldi.
kasko için koşa koşa giden ben ha bugün ha yarın diyerek ben bu sabah dişimi kaybetmiştim.araba benden daha mı değerli !?
gel de çık işin içinden.:kafa
Ben bu sene %60 hasarsızlık ve Philip Morris indirimi ile Aksigortaya 960 TL bayıldım valla :D
kaskonu kazasız belasız eskit hocam:iyi.selamlar ..
Hasarsızlıklarınızın daim olması dileklerimle :)
http://www.forumpeugeot.com/images/misc/quote_icon.png Ahmet Ç. Nickli Üyeden Alıntı http://www.forumpeugeot.com/images/b...post-right.png
aman aman tanerabicim değişen bu ampuller olsun başka değişen olmasın :)
Burada bir mesaj mi var ne, neyse :)
Hocam kasko fiyati oraya göre cok cok iyiymis.
Ben burda Kayinvalidenin üzerine, 8 yillik kazasizlik ile, 300€ katilim payi ile( onarimin ilk 300€su benden cikacak), mini onarimsiz, yillik 9bin km sinirli, tahmini 12 bin € kasko bedelli olarak;
yillik 414€ ödüyorum. Ki burda kaza orani cok düsük!
Bu arada dis konusu, hep gittigi yere kadar denilir, kacilir, ve en sonunda daha büyük tedaviyle son bulur. Suan 8 yasindaki dis yenileyen cocuk gibi dolasiyorum(ön ortadan 2. yok) Gecici protezi 1 ay sonra aldim:cilgin doktor 15 disimi kapsayan bir kaplama-köprü olayina girmek istiyor ama ben girmek istemiyorum :korku3
Hayırlı olsun Taner hocam, hasarsızlığın ömür boyu sürsün :)
kasko yenileme vesilesiyle iyi dileklerini ileten tüm dostlara teşekkürler.http://www.forumpeugeot.com/images/s.../g%C3%BCl1.gif
bu arada aracın kasko bedeli 32.000 lira...
Abim insallah hasarsizligin hic bozulmaz hep hasarsiz kaskolar yaptirtirsin
Diş için geçmiş olsun hocam benimde dolgum düştü inan 3 aydır boş geziyorum :) hepimiz aynıyız. Nice hasarsız kullanımlar.
Bencede bu kadar zamandan sonra ciddi kanal tedavisi gerekecek sanırım.
660 TL bedava... Ben bunun neredeyse iki katını ödüyorum. Hasarsızlık %50 olmasına rağmen.
Ben aracıma gösterdiğim özeni kendime gösterseydim. :D Ama aracım benden değerli ;)
ömer buna şöyle cevap vereyim:
benim poliçede ilk kazada hasarsızlık tamamen kalkmıyor, bir kademe aşağıya yani % 50 ye düşüyor.
hal böyle olunca ben de poliçeyi yenilerken iki soruyu sordum:
1-diyelim ki kaza yaptık ve hasarsızlığımız % 50 ye düştü.önümüzdeki yıl poliçe yenilerken başka bir firma tercih edersek durum ne olur?
cevap:tüm hasarsızlık kazanımınızı kaybedersiniz.(yani aynı firmada kalmalıyız)
2-peki bu durumda aynı firmadan poliçe kestirirsek firmanın bu durumu kullanması sebebiyle daha yüksek bir prim ödeme durumunda kalır mıyız?
cevap:evet(yani firmanın insafına kalmışız)