Alper siyah yakışacaktır aracına,ya da koyu gri...
benim reklamcı arkadaşım var,nazım geçer..
kaliteli malzemeden yaptırdım,bir kaç arkadaşa da yolladım
Yaklaşık 2 senedir aracımda ve herhangi bir kalkma soyulma yapmadı..
Printable View
Alper siyah yakışacaktır aracına,ya da koyu gri...
benim reklamcı arkadaşım var,nazım geçer..
kaliteli malzemeden yaptırdım,bir kaç arkadaşa da yolladım
Yaklaşık 2 senedir aracımda ve herhangi bir kalkma soyulma yapmadı..
biraz uzak kaldık neler kaçırmışız taner hocam araca çok güzel dokunuşlar yapmışşın on numara olmuş :nazar
dün akşam buluşma sonrası aracıma bindiğimde henüz 20. gününde olan mtec marka kısa far ampüllerimden birinin patladığını farkettim.
bugün ampülleri aldığım yere giderek patlayan ampülü ücretsiz olarak yenisi ile değiştirdim.
sonuç:mtec kısa far ampülü hem aydınlatma hemde dayanıklılık performansı ile sınıfta kaldı...
Hocam mtec ortanın altında bir markadır,şaşırmadım kısa sürede patlamasına..biraz pahalı ama philips photon öneririm,ampülleri yanyana koyduğunuzda bile farkı gözle görebiliyorsunuz..
arkadaşlar öncede vurguladığım gibi benim için sadece fantaziden ibaret olan beyaz ışık deneyimi beyaz ışık veren ampüllerden herhangi biri patlar patlamaz sarıya dönecek.:havali
ancak sarı beyaz fark etmeksizin bu kadar sık ampül patlaması da hiç hoş değil.
Ben ampülleri osram yaptım yağmurlu havalar hariç aydınlatması tatmin edici 50 TL gibi bir fiyatı vardı..
Ben Sarı ampüllerrden şaşmam. Performansı ve Ömrü ile piyasada en çok konuşulan Bosch Plus90 ampüllerim bile kısa sürede patladı. Ayrıca onların aydınlatmasından da birşey anlamadım. Sarı ampül iyidir. :iyi
hocam sarılara dönecek olmanız güzel bir haber:havali
sarı xenon varmıdır acaba:D
Ahmet abi Xenon patlamaz ki zaten kolay kolay