Aynen işlem böyle yapılıyor. Diğer egzozla birlikte maliyetini de demiş olabilir arkadaş...
Printable View
Esat göçük veya ezik olan bölgenin sacın arkası boş olduğu şişlerin rahat çalışabileceği durumda kapı kaput v.s sökülmeden işlem le düzelebilecekse düzeltme boya masrafından daha uygun fiyata ve orjinallik bozulmadan sorun çözülebilir. Fiyat konusuna gelince elbette BMW Mercedes götürmüyoruz :) ona göre fiyat alırız hatta resimle bile tahmini fiyat alabiliriz.
Hocam, tek kelime ile muhtesem olmuş:nazar
aslinda kaliperler benimde aklımda ama hangi renk olur karar veremedim. Bu arada Bekir abi ye misafirperverliğinden dolayıda teşekkürler.:arkadas
Taner hocam şimdi aklıma geldi gereksiz gördüğüm ama senin şu arka 245 lastik isteğin bugün lastik için aradın ulaşamadın sen ataşehire döndükten sonra adam seni aradı bence bundada bir hayır var sanki ilahi adalet ne dersin :)
vay vay gümüş oka bakın hele;
tanehocam;
- uç süper olmus en kısa zamanda onu olduğu yerde çift uç yap derim şöle bi hayal ettim kesinlikle çok yakısacak emin ol ama buda süper durmus cok hoşuma gitti gercekten.
- gri renk kaliper bende de var özelikle disk arkası boyanınca cok farkediyor görüntü, bunu yakalamıssın sende.
- biliyorum sevmiyorsun ama en acığından koyu olmadan gel film yap su arabaya renkten dolayı süper duracak.
- son olarak aracın rengi tek kelimeyle enfes :) cok hosuma gitti vallahi birde arkası cok güzel duruyor gümüş okun masalah masallah :)
ahmet hocam beğenin için teşekkür ederim.:arkadas
ekzos ucunu baştan beri tek ve oval düşünüyordum böylesini daha çok beğeniyorum.
tabiki görüntü kontras oluşturma adına gri araçta çok güzel olur ama film işine senin de belirttiğin gibi sıcak değilim.
aracın rengine gelince renk işi kişisel beğenidir, ama ben hep söylüyorum: bana göre çizgileri güzel olan araç bunu
her kıvrımında açıkça göstermek adına açık renk olmalı:havali
Hocam aslan güzeldi daha da güzel olmuş yalnız bir tanede sağ tarafa lazım egzos tam olacak bu arada kaliperleri nerede boyattınız hocam belki bende boyatırdım :)