Ferhan abi, Bünyamin abimizie büyük geçmiş olsun. Fıtık zor şey gerçekten ve yaşayan bilir. :(
Printable View
Ferhan abi, Bünyamin abimizie büyük geçmiş olsun. Fıtık zor şey gerçekten ve yaşayan bilir. :(
Allah acil şifalar versin. Allah yardımcınız olsun.
Eeeeee arkadaşlar nerede kalmıştık, nerede buluşuyoruz bu çarşamba
Ferhan abi geçmiş olsun Allah acil şifa versin...
Bugun yine çok sıcak bir hava olacak dün gibi biraz yagmur yagsa yeterli aslında :)
bugün öğle üzeri muratın(sahin-peug) dükkana ziyarete gittim.kah otomobil üzerine kah memleket meseleleri üzerine keyifli bir sohbet yaptık.murat yedek parçacı(peugeot-citroen) olduğu için o dükkanda bulunmak bile benim için başlı başına bir keyif oldu.:D muhabbete bir çay içimi süre kadar mahmut da dahil oldu.daha sonra muratla vedalaşarak mahmutla birlikte dükkandan ayrıldık.sonrasında öyle bir halt ettik ki ne siz sorun ne de ben söyleyeyim.:cilgin
sevgili murata bir de buradan misafirperverliği için teşekkür ederim. :)
Ayağınıza sağlık abi ben teşekkür ederim her zaman beklerim :)
sonra ne oldu merak ettim :)
Taner abi herkes merak etmiştir (basta ben) genelden yazmanda sakınca var mı
aslında var ama yine de yazayım.
varan biiir: muratın yanından ayrıldıktan sonra iki pejosever 407 lerimizle peşpeşe vw bayine gittik.
varan ikiii: bu da yetmiyormuş gibi passat cc kullandık.
varan üüüç: daha da beteri ise ikimizde aracı çok beğendik.
bundan daha kötü birşey olabilir mi!?:cilgin tüm forumdan özür dileriz.:utan1::Gül7:
varan dört=cc 94 binden 82 bine düsmüş:)
bu vw etkisinden nasıl kurtulacaksın bilemiyorum taner hocam :bilmem...
benim tanıdım taner hoca asla vw 80bin lira para vermez ha vw kafa kafaya degişirse o zaman degişir:)
Yakışır kardeşime ;)
http://carratingsandreviews.org/wp-c...-M5-Review.jpg