parlak direklerle ilgili kesinlikle aynı fikirdeyim.
orjinalini alıp takayım diye servise sorduğumda 4X110=440 tl fiyat verdiler.
söktürüp piyanoblack boyatayım dedim.perçinli perçinler kırılabilir dediler.
geriye kaplama/kaplatma seçeneği kaldı.
Printable View
ben bu işle ilgili girişimde bulunmuştum hocam.. parlak siyah kaplama yaptırmak ıstedigim kaplamacı varolan siyah pütürlü yapı üzerine kaplama olamayacağını tek çarenin mat olan siyah kısmı söküp öyle kaplama yapılabılecegını soyledı bende vazgeçmiştim.
Doğrudur mücahit kapı direklerine karbon kaplama yapmıştım ben de..yapışma yüzeyi pütürlü olduğu için kısa süre sonra kendiliğinden kalktı..
bende yaptırmayı düsünüyorum :nargile:nargile
Hocam çok şık olmuş :iyi
İşçilikte çok başarılı ;)
yakından güzel gözüküyor abi.merak ettiğim uzaktan farkediliyor mu?
Hocam bu parlak cam arası çıtaları bende seviyorum fakat sizin ki renkten midir bilemedim çok hoşuma gitmedi. Ayrıca kaplamanın boyası pürüzlü görünüyor.
yasin, teşekkür ederim.:)
oğuzalp, uzaktan da fark ediliyor, en azından benim için öyle:gül8:
ömer, sen orjinallerini aldın da ben mi takmadım:bambam1:
Ben bu işlemi yapmayın demedim ki bu ürün bence doğru ürün değil diyorum.
457,36 TL :kac
hocam çok güzel olmuş konuşmuştuk zaten bu benim aklımda :D
kaplama kendiliğinden atmazsa diğerlerini yap taner abi bence gayet güzel:havali
Taner hocam bence güzel olmuş. 450 tl vermektense 2 liraya işi bitirirsin.:tesekkur
Abi bu benimde aklimda olan birsey biliyorsun konusmustuk pianoblacklerden sonra hayirli olsun guzel olmus eger prezentabl ise bende uygulayabilirim
valla esat geçenlerde bir yere sordum 3m folyo ile 30 liraya yaparım dedi.
şeytan dürttü ben de bauhaustan 12 liraya bulduğum bir folyo ile deneme yaptım ve gayet güzel durdu.
ama büyük ihtimalle uzun ömürlü olsun diye profesyonel bir yere yaptıracağım.
bu arada arkadaşlar 308 lerin direkler pürüzlü olduğu için uygulamnın 308 de verimli olmadığını yazmışlar.
hocam güzel olmuş, musait bir zamanda beraber deneriz;)