bunu bana mı söylüyorsun.bilmez miyim ;DAlıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
bunu bana mı söylüyorsun.bilmez miyim ;DAlıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
ilerleyen haftalarda benden de surprizler olabilir. taner hocam yaz sezonunu actın yaniii.millet artık duramaz yerınde :D
abdullah 18" jantlar konusundaki tereddütlerimi ve korkumu baştan beri biliyorsun...Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
17 liklere ise hayatta 1800 lira vermem.1000 lirada lastik 2800 lira.deli para...
Hocam o kadar yazıştık, hala mı :) ???Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
piyano black isteyen varsa yardımcı olabilirim ;DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
jant lastik isteyen varsa yardımcı olabilirim(anadolu yakasındaki tüm istanbul piyasasını öğrendim) ;D
yayla ilgilenmiyorum ;D
şerit belki(yasinden telif alabilirsek ;D ;D ;D)
yasin eisteinin de dediği gibi ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zor :( :-[Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
All rights reserved ;D
(Forumpeugeot üyeleri hariç ;))
ee taner hocam saydıklarından hangisini yaptıracan.yoksa suprız belli olmasın dıye lısteye yazmadınmı?
Süpriz çok kurcalamayalım :D
sizden birşey saklamak ne kadar zor yahu :D :D :DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
hocam sadece içimdeki modifiye canavarı uyandı.artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak ;D
benim 407 sedan olarak başladığı yaşamını cabrio olarak sürdürecek. ;D
omer kurcalamayın dedıgıne gore , anlaşılan omer ve taner hoca ortaklıgı bı surprız var...
yasin şu şeride bayılıyorum.acep fransada varmıdır ola... :D
http://img31.imageshack.us/img31/548...7silhouett.jpg
Kestircez tavanı cabrio olacak :D
ben dicektim şimdi ;D o zaman kesin hocam metal tavan sipariş etti ;D bu arada hocam sizi aramamak için kendimi zor tutuyorum ama aramıcam süprizi forumdan öğrenip sevinmek istiyorum ;D ama es kaza bir yerde buluşursak öğrenmeden bırakmam vallaAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Fransaya kadar gitmeye gerek yok hocam, bizim reklamcılarda halleder ;)Alıntı:
Ama ruhsata işlemek gerek baş ağrıtmaması için...
Evet arkadaşlar.Bugün itibariyle “Gümüş Ok” 18” Galaxie jantlarla geziyor.hatırlarsınız buradan sizlerle
yaklaşık üç aydır yaptığımız jant muhabbeti bugün böylece sonlanmış oldu.
Sağolsun Ömer bunu kendine iş edindi ve bu süreçte bizim adımıza epey uğraştı.
belki hatırlayanlarınız vardır.daha önce bu jantları takmış bir siyah 407nin fotosunu forumda sizlerle paylaşmıştım.
o fotoğrafta jantlar araca çok yakışmıştı ve araca çok ayrı bir hava katmıştı. 18” jantlara karşı son derece tereddütlü bakmama ve mesafeli durmama rağmen o fotoğraf beni bir takım araştırmalar yapmaya yöneltti.
Bu süreçte epey gelgitler yaşadım.sürekli ömerle irtibat halinde olduk.ayrıntılara girmeyeceğim.
geçen hafta kararımı verdim.evet 18” galaxileri ne pahasına olursa olsun alacaktım.artık geri dönüş yoktu.
ancak bu karardan sonra gündeme lastik problemi girdi.tekrar yoğun bir araştırma başladı ve ömerin organizasyonu ile lastik sorunsalı da aşıldı.18” jantla birlikte beni nelerin beklediğini bilmediğim için nelur ne olmaz diyerek lastik ayağını ucuz yollu çözmeyi tercih ettik.internet üzerinden 225 45 18 ebadında kumho ku31 desenli az kullanılmış çıkma lastikleri aldık.bugün öğleden sonra ömer işyerlerinde büyük bir titizlikle jant ve lastiklerin montajını gerçekleştirdi.ortaya çıkan görüntü onun için de benim için de son derece tatmin ediciydi.kısa kullanım esnasında kafamda oluşan tüm tereddütler silindi.ayrıntılı değerlendirme ilerleyen süreçte ayrıca yapılacaktır.
Gelelim teşekkür faslına;
Tüm süreçte bizzat olayın içinde olan ve kendi işiymiş gibi sahiplenen, sürekli araştırmalar yaparak alternatifler üreten
içten gayretleriyle bu konuda maddi - manevi çok büyük katkıları olan ömer kardeşime,
Perde arkasında sürekli temas halinde olduğum ve 18” jant takma konusunda bana her türlü moral desteği sağlayan,
beni adeta bir mentor gibi motive eden Yasin kardeşime
Jant talebimi ilettiğimde hemen işi üstlenerek devreye giren, ikisi türkiyedeki depodan ikisi de taa Fransadan olmak
üzere çok kısa sürede jantları temin edip bana teslim eden ve her türlü kolaylığı sağlayan canoto servis müdürü Rasih beye
ve yine süreci bizzat takip edip sürekli bilgi akışı sağlayan canoto yedek parça şefi Seyfettin beye en içten ve samimi
teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim. gerçekten ikisi de gayet samimi ve içten bir şekilde güler yüzlü ve tamamen
müşteri memnuniyeti odaklı gayretleriyle bizi mutlu sona ulaştırdılar. Bu arada canoto ile ilgili ilerleyen süreçte sürpriz gelişmeler olabilir.
hülasa :
“Gümüş Ok” şu an türkiyede 18” lik 407 coupe jantlarıyla gezen ilk 407 sedan…
EDİT:bahadırın verdiği bilgiye göre ankara da bu jantları takan bir 407 varmış...
aslanın tüm dişleri tek tek söküldü.
http://img580.imageshack.us/img580/3897/resim062z.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/8647/resim061.jpg
jantların montaj işini ömer bizzat yaptı.
http://img704.imageshack.us/img704/5558/resim064k.jpg
hayırlı olsun yandan tam gözüken bi resmi falan yok mu acaba ?
sağolun.dediğiniz türden foto için henüz fırsat bulamadım.Alıntı:
samet_t Nickli Üyeden Alıntı
Hocam işlem süresince elimden gelen titizliği göstermeye çalıştım. Bu işe katkıda bulunmama izin verdiğiniz için ben teşekkür ederim.
Hocam sonuç harika Türkiyenin Tek Coupe jantlı 407 Sedanına sahipsiniz. Avrupada ki siyah örneği de çok güzeldi ama bu jantlar alüminyum gri 407 ile çok başka durdu. Ben bayıldım diyebilirim. 407 im olsa siparişi geçmiştim. :D