Valla Oğuzcum odun ateşinde pişen herşey güzel oluyor.. isinden midir nedir? :D
Printable View
valla herşey güzel oluyor dediğin gibi ona açıklama getiremiyeceğim ama çay konusuna ufak bir yorum yapabilirim.Odun ateşiyle suyu ısıtıyor ve o suyun buharı çayın dem bölümünü demliyor.Zaten çayın güzel olması su buharıyla ısınıp demlenmesinde.bu yüzden daha güzel oluyor :)
sıcak çok sıcak daha da sıcak olacak
http://i1102.photobucket.com/albums/...fotoraf110.jpg
of diyorum Allah kolaylık versin diyorum...
Çok severek izlediğim bir program...
https://www.youtube.com/watch?v=sQwUjniHocoAlıntı:
Bloomberg HT ekranlarında İhsan Varol'un hazırlayıp sunduğu Kelime Oyunu'nda dün gece bir rekora imza atıldı.
Yarışmacı Yusuf Dinçer, bütün sorulara sadece 23 saniyede cevap vererek İhsan Varol başta olmak üzere bütün izleyenleri şoke etti. Yarışmanın sunucusu İhsan Varol, Yusuf Dinçer'e övgüler yağdırırken diğer yarışmacılar ise dakikalarca alkışladı. Sorulara daha ilk kelimesini duyduğu anda cevap veren Dinçer, 25 yıllık emeğinin karşılığını aldığını söyledi.
Hakikatten olağanüstü bir performans. 25 yıllık bir tecrübeden bahsediyor yarışmacı. Ben kendisini çok genç gördüm. Bu durumda beni şaşırttı doğrusu.
valla helal olsun :iyi:iyi:iyi:iyi:iyi
Bende sürekli izlerim ama bu bölümü atlamışım.
Ayakta alkışlıyorum :alkis
Teşekkürler Yurdaer hocam...
şaşırtıcı kelimesini kullanacağımız tam yer sanırsam..valla bravo adama tebrik ederim..Yurdaer abi sana da teşekkür ederim paylaşımın için..
selam arkadaşlar
Aleykum Selamm
P.tesi sendromu başladı yine bugun bitmez :)
Evet arkadaşlar 2012 Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları'na giden takımımız bu sabah döndüler..Federasyonumuzun "Oy hakkı vermemek için akredite etmediği kulübümüz" sporcuları "daha çok genç ve bu spora yeni başlamış" kişiler olarak gittikleri müsabakada şu andaki milli takım sporcularını çoğu etapta geçtiler..Bu mutluluğumuzu sizinle de paylaşmak istedim
Dereceler;
K1 GENÇ BAYANLAR 1000 METRE
HİLAL AVCI - 3
ELA KARAN - 4
K2 GENÇ BAYANLAR 1000 METRE
RİZE İL KARMASI (FERİDE YILMAZ,ELA KARAN) - 1
K4 GENÇ BAYANLAR 1000 METRE
RİZE İL KARMASI (FERİDE YILMAZ,ELA KARAN,HİLAL AVCI,BUSE BURSALI) - 1
K2 GENÇ BAYANLAR 500 METRE
FERİDE YILMAZ,ELA KARAN - 1
HİLAL AVCI,BUSE BURSALI - 2
K4 GENÇ BAYANLAR 500 METRE
RİZE İL KARMASI (FERİDE YILMAZ,ELA KARAN,HİLAL AVCI,BUSE BURSALI) - 1
K1 YILDIZ ERKEKLER 500 METRE
TOLFA AKARSU - 2
K2 GENÇ BAYANLAR 200 METRE
FERİDE YILMAZ,ELA KARAN - 1
HİLAL AVCI,BUSE BURSALI - 4 (2 sn ile dereceyi kaçırdılar)
K4 GENÇ BAYANLAR 200 METRE
RİZE İL KARMASI (FERİDE YILMAZ,ELA KARAN,HİLAL AVCI,BUSE BURSALI) - 2 (Burda da 1 saniye ile birinciliği kaçırmışlar)
Haber Linki:
http://www.ajans53.com/Haber/Rizeli-...risi-6687.html
Sporcularımızdan bahsetmek gerekirse hepsi lise öğrencisi ve bu sporu yapmaya 2 yıl önce başlamışlar.Ve bu sporcular bundan bir önceki faaliyette hakları yenerek yarışmaya alınmamıştırlar..Bu olay basına da yansımış lakin bir sonuca varamamıştır.Ama bu yarışmada Kulüp olarak değil Ferdi olarak (Birey olarak) sokmak durumunda kaldık ve herkes Rize'nin gücünü,sporcularını ve neler yapabileceğini görmüş oldu..Burdan sporcularımızı tekrar tebrik ederim bu başarılarından dolayı...
Edit:Bu mesajın bir hükmü kalmamıştır.
Sayısaldan para çıktı mı hepinize benden km bakımı :)