hayırlı olsun abi büyük bi yükü atmıssın üzerınden nice 3 senelere.
Printable View
hayırlı olsun abi büyük bi yükü atmıssın üzerınden nice 3 senelere.
3. yaşı hayırlı olsun Hocam. Ben muayeneye daima 08,30 - 09,00 gibi gidiyorum rahat oluyor :)
eyvallah sağolun.
nedendir bilmiyorum ama bu muayene işi üç gündür beni bayağı bir gerdi.
Hayırlı olsun Taner hocam...
Hayirli olsun hocam. Nice sorunsuz muayeneler diyelim. Desenize Gümüs Ok milli oldu :D
Burada genelde araci bakima verdigin yer, muayeneyide yaptirip geliyor. Sabah verip, aksama aliyorsun aracini hic ugrasmadan. Bakim + Muayene :keyifli
Bu arada haftaya 74 binde 80 bin bakimina girecegim. 20 bini devirmisim. Sadece yag ve yag filitresi degisecek.
nice senelere Gümüş Ok.Nice senelere Taner abi:dgunu
hepinize tek tek teşekkür ederim.herhangi bir sıkıntı çıkmadan atlattık muayeneyi.
ancak enteresan bir durum oldu dün.aracı genç bir arkadaş kontrol etti.ve araca şöylr bir baktıktan sonra
direk jantlara yöneldi ve lastik yanaklarındaki ölçüleri kontrol etmeye başladı.içimden "eyvah, şimdi maraza çıkaracak" dedim.
ben nefesimi tutmuş beklerken arkadaş yanıma geldi ve "abi jantlar arabaya çok yakışmış.güle güle kullan" dedi.:D
Hocam hayırlı olsun. Bende dudullu da muayeneyi yaptırmıştım. tam anlamıyla rezil bir yer. bende tavsiye etmem.
hayırlı olsun taner abi...
eksiksiz gecmis en onemlisi o :)
hayirli ugurlu olsun abi
Hayirli ugurlu olsun hocam darisi basima benim aracta goze batan coksey var bakalim ne cikartacaklar basima nice 3yillara insallah
Taner hocam hayırlı olsun. Daha nice muayenelere inşallah...
Taner hocam, geçmiş olsun. Muayenede gümüş ok ta hafif kusur filan çıktı mı yoksa tam not mu aldı merak ediyorum.