Güzel fotolar,güzel fikir.organizasyon gerçekleşirse katılırım ben de :iyi
Printable View
Güzel fotolar,güzel fikir.organizasyon gerçekleşirse katılırım ben de :iyi
Gene patlattın bombayı.
cok güzel bie keşif ve süper pazar eglencesi olmus abi bravooo :)
sucuk ekmeğin tarihi kesin değil sanırım ?
Ahhh burda öyle ortam öyle imkan olsa ben her gün sucuk-ekmek, mangal yaparim. Sonrada yerim :mangal Amma velakin o da yasssak :(
yeter artık bitsin bu hasret modundayım tanerabimmmmm :)
elimden geleni yapacağım ama işlerim hızlanmaya başladı malum 18 marta bir ay kaldı,
birde tanerabi abant buluşmasının tarihini yerini mekanını duyrabilirmisiniz malum turizmci olunca aylar evvel işleri ayarlamak gerekiyor onu bari kaçırmayım :)
abant buluşmasından mı bahsedıldı nerde ne zaman :yahoo
ahmet hocam abant buluşmasını nisan sonu-mayıs başı gibi yapıyoruz.
malum ailece katılım oluyor ve küçük çocuğu ve hatta bebeği olanlar geliyorlar.bu sebeple de havaların ısınmış olmasını tercih ediyoruz.
genel buluşma olduğu için katılımı olumsuz etkileyecek hava şartlarından mümkün olduğu kadar sıyrılmak gerek:iyi
Taner abi, ben askere gitmeden bir buluşma yapalım olur mu? :)
Hakikaten şu karları göre göre tribe girdim :cilgin
Güzel gezi, güzel fotoğraflar Taner hocam :iyi
hocam güzel bir kaçamak olmuş, inşallah en kısa zamanda hep beraber yaparız
valla sucuk ekmek buluşması ile ilgili ben diyeceğimi dedim.
hatta burada hemen muhtemel bir liste(taner,bahadır,hüsmen,ahmet,oğuzalp,mert, gökhan ...) bile oluştu.
top artık adminde.konuya girip yazılanları okuyunca herhalde ne düşündüğünü söyler.
yaaa sunu azıcık öteye tekirdağa kaydırsak olmazmı :(
kartepe bana 410 km :(
galax vırusunu kapmadan oncekı cektıgım resmı buldum
http://i1080.photobucket.com/albums/...otoraf0285.jpg
Tarih bana uyarsa gelebilirim ama bu aralar hep gezenti modundayım gelicek hafta slovenia sonrasında da antalya erzurum tekrar antalya var
mahmutcum güzel, hoş ama kışın 16" jantlarımı hiçbir şeye değişmem:fiuw
hocam bende gelirim hafta içi hafta sonu fark etmez + 1 Aydını da (karşı masamda oturan zatı muhteremi de getireceğim )
bir aloya bakar canım hocam saygılarımla
arkadaşlar yoğun talep gelen "sucuk ekmek buluşması" ile ilgili başlık admin tarafından açılacak.:havali