gökhan asfaltta ne videosu!Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
vursaydın ya "minik star"ı sizin evin yokuşuna, çekerdik videonun kralını :cilgin
Printable View
gökhan asfaltta ne videosu!Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
vursaydın ya "minik star"ı sizin evin yokuşuna, çekerdik videonun kralını :cilgin
Hocam tebrikler :havali
Ancak tedirgin bir sürüş sergilemişsiniz,aynı lastikleri daha ağır şartlarda kullanan biri olarak lmitleri daha yüksektir, iki diş daha basabilirsiniz gaza çekinmeden :)
Not:Yeni değişen silecek lastikleriniz hala ötüyor :)
bir elimde telefon, çekim yaparken tedirgin değil de temkinli sürüş yaptım. ;)Alıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
çekim olmayan, iki elimin de direksiyonda olduğu bölümlerde değil iki diş dip gaz yaptığım anlar da oldu. :havali
Dip gaz haaaa.....vaayy..bravo o zaman :havali
Alıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
Abi eline saglik diyecegim keske yaninda birisi olsaymis daha iyi olurmus amma velakin yazin yaninda korkan insnalarin korkusu bence daha cok 18 lerden kaynaklaniyordur sen 45 yanak lastiklerle sinirlari zorlayarak giriyorsundur o virajlara nasil korkmasinlar :kac
çaktırmaaa... :fiuw :DAlıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Petlasları buz üzerinde denemek isterseniz hemen çok uzağınızda değil Hatipoğlu marketin önündeki alanda deneyebilirsiniz.Az önce ordan gectim deneme amaçlı frene bastım 5metrede anca durabildim PremiumContactlarla tabiki :bam3 :D
gökay yaklaşık bir saat önce ben orada kauçuk tabanlı kışlık ayakkabılarımı test ettim. :havali :dans5
Uzaktan izlemek çok keyifli :D :nargile
Vallahi ya Yasin! Hadi orasi neysede, ben nerdeyse kuzey kutbundayim :D buraya daha kar gelmedi ???Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Hocam hadi sizinde gözünüz aydin olsun. Iyice keyfini cikarmissiniz belli ki :alkis2
Taner abi sonunda karı doğru adreste yakalamayı başarmışsın :) çok keyifli olduğuna eminim. Bende beykozdayım. sanırım dün ve bugün beykoz ve civarı istanbulun en çok kar alan bölgelerinin başında geliyordu. bildiğim birçok çıkmaz sokak var ve ayak bile değmemiş 20cm ve üzeri karın üstünde kullandım bugün çok güzel bir tecrübeydi.
özdemir gerçekten büyük keyif ama şehir içi trafiğinde olmadığı müddetçe. :havali
şehir içi tam bir stres kar yağdığında.durmaya korkuyorum biri arkada patlayacak diye.
bugün istanbulda dünden eser yok...
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0797.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0793.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0792.jpg
Hocam, çıtanız hayırlı olsun. Arka tampon çıtaları ile gayet uyumlu olmuş.
abı sana yay tak demıstım ya gerı alıyorum lafımı sakın takma :gul5 :gul5 :gul5
beğenin için teşekkür ederim :)Alıntı:
demir_mert Nickli Üyeden Alıntı
eee!ben sana o zaman da söyledim yay bana uymaz diye :DAlıntı:
mahmuttabak Nickli Üyeden Alıntı
Hocam fotoğraflar nefis çıkmış. Buarada arka bagaj kapağından krom çıta çok şık oldu.Bu hafta canlı canlı da gördüğümde çok güzel olduğunu söylemiştim. 508den her yönüyle daha karizmatik bir araç olan 407 ve daha şık olan 407 nin arka bagaj kapağına 508in çıtası 508den çok daha güzel durmuş....Senin de yazdığın gibi. Bazı ufak aksesuarlar çok şık görüntüler oluşturmakta.
:alkis :alkis :alkisAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
reis ağzından bal damlıyor. :arkadas
taner abi hayır olsun çok hoş olmuş...
teşekkürler eyüp :arkadasAlıntı:
eyup Nickli Üyeden Alıntı