Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
hocam aracın çok güzel, gümüş ok ismini sonuna kadar hak ediyor gerçekten :) gerçekten de kediler bayılıyor peugeot'ların üstüne çıkmaya kan çekiyor heralde ;D
Printable View
Alıntı:
hocam aracın çok güzel, gümüş ok ismini sonuna kadar hak ediyor gerçekten :) gerçekten de kediler bayılıyor peugeot'ların üstüne çıkmaya kan çekiyor heralde ;D
soylukan; beğenin için teşekkür ederim.406 coupeden sonra en güzel peugeot ;) :DAlıntı:
hocam aracın çok güzel, gümüş ok ismini sonuna kadar hak ediyor gerçekten Smiley gerçekten de kediler bayılıyor peugeot'ların üstüne çıkmaya kan çekiyor heralde
bahadır kesinlikle haklısın.özellikle yeni araçlar sanki biraz daha hassaslar gibi.Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
park menevralarında gereksiz yere zorlamamak lazım.daha öncede bir başlıkta yazmıştım.
yıllarca dik bir yokuşa aracımı park ettim(mazda 323) bazen dik yokuşta yakın mesafeli park etmelerden dolayı
sabah sabah defalarca manevra yaparak park yerinden çıkmak zorundaydım.bazende tüm yokuşu geri geri
çıkmak zorunda kaldım (ki bundan nefret ediyordum) ama araç tık demedi.ama yeni araçlardan hangisi -birazda yokuşun acemisi ise şöför-
bizim oraya park etmeye kalksa yoğun debriyaj kokusu sarardı tüm sokağı.yani park ederken de ve park yerinden çıkarken de aracı incitmemek lazım...
hocam gümüş ok un gerçekten çok güzel ben makyajlı kasanın arka tamponlarını çok beğeniyorum cidden güzel olmuşş stoplarda aynı şekilde çok şık duruyor aracın çıtalarıda gövde renginde olması gümüş rengi daha bir şık göstermiş...kazasız güzel günlerde..
beğenin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.iyi dilekler karşılıklı...Alıntı:
BAHADIR 407 Nickli Üyeden Alıntı
bu arada can oto aracılığı ile fransaya sipariş geçildi.eğer Allah kısmet ederse on gün içinde size bir sürprizim olacak... ;)
aha da jantlar geliyooo yuppiiii ;DAlıntı:
dedim ya.sürpriz...Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
taner hocam azıcık ip ucu versen. meraklandık... :D
kötü bir espri olacak ama... ;DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
http://img714.imageshack.us/img714/1429/69464224.jpg
Hocam ipin ucu güzelmiş :D Aracın genel estetiği ile çok uyumlu :D
anlaşıldı taner hocam ser verıp sır vermeyecek...bekleyelım bakalım..... :D
Hocam sizin ipin ucu kaçmış ;D
Hakkaten ha Yasin güzel noktaya parmak basmışsın hiç dikkat etmemiştim hocam bu ipin ucu kaçık gerçektene ;DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
yasin söz konusu aracına sonradan birşeyler ekletmek olduğunda ipin ucunu kaçırmayan kaç kişi var ki ;D ;)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Hocam süpriz yaptınız vallahi. Sabırsızlıkla bekliyeceğiz şimdi.
Bendemi bir şeyler yapsam aracıma acaba ? ;)
Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
bahadır alıntı senden hatırlarsın mutlaka ;)Alıntı:
Bugün araca karter koruma sacı taktırdım ve plakalıkları değiştirdim . Böylece aracıma yaptırmayı planladığım tüm modifiye işleri bitmiş oldu.
Hocam fikir yine aynı , ancak herkes bir şeyler yapınca insanı hafiften bir kaşıntı tutuyor ister istemez ;D
Piano black boyalı kokpit parçaları da olabilir, jant ta olabilir, RT4 sistem de olabilir. ??? ??? ???
Jant jant kesinlikle jant ;D
Keşke RT4 olsa :D