bizim 308 lerinkide aynen kamyon gibi ;D babamın terranosu bile daha hafif ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
bizim 308 lerinkide aynen kamyon gibi ;D babamın terranosu bile daha hafif ;DAlıntı:
konuyla ilgisi yok ama haziranda 33 e takılan en çok çevrim içi sayımız gece 12:22 itibariyle 34 olmuş.
plakaya gelmişiz istanbul ekibi :D
Çok sayıda misafirimiz mevcut hocam. Elimizden geldiğince ikramda kusur etmiyoruz memnun kalsınlar yine gelsinler diye. Valla demliği ocaktan hiç eksik etmiyorum. Diğer arkadaşlar da sağolsunlar kek, börek ne varsa getiriyorlar ;DAlıntı:
En Çok Çevrimiçi: 35 (Bugün 02:49:20 pm) ;)
plaka izmir :)
Gece çok misafir gelmiş ;DAlıntı:
durum raporu veriyorum :D
En Çok Çevrimiçi: 37 (Bugün 02:57:30 pm) ;)
Özellikle 407 ciler için yazıyorum. Bahçeşehir'den otobüse bindikten sonra park halinde bir 407 gördüm ne farkı vardı diyeceksiniz. 407 Sw İrmscher modifiyeliydi. :D Ama otobüsle geçerken şaşkın şaşkın bakakaldım maalesef fotoğraf yok. Araç tabiki yabancı plaka..
Bugün amma misafir gelmiş.önceden söyleselerdi. hanımlara börek çörek yaptırırdık.
resimler de benden olsunAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/6/2286.jpg
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/6/2291.jpg
bu kadar koyu olmamakla beraber 2-3 sene sonra galaxie lerle ilgili fantazim:black(dark) chrome ;)
Pek fantazik gördüm seni ;D 8)Alıntı:
Resimdeki aracın aynısıydı aslında ilk ön ızgarayı görüp olmamış dedim. Sonra jantları görünce olayı farkettim. :D
Tanerhocam bence böyle gayet hoş :)
Allah en yakın zamanda Düzce'yide forumumuza getirsin :PAlıntı:
Büyük düşülenelim, Osmaniye'ye gidelim :DAlıntı:
Enes Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Biz böyle samimi, içten, kaliteli ve objektif olduğumuz sürece 3 haneli rakamlara da ulaşırız 8)
O zaman gün gelir diyelim plakaları şunları bunları bırakalım 2010 dileyelim :):D
Tüm foruma GÜNAYDIN !!!
Yine aşırı sıcak bir ağustos günü :S
Günaydın Ömer.Alıntı:
Şapır şupur terleten bir ağustos günü daha...Dışarısı çoooook sıcak.
Yarını düşünemiyorum. Napıcam bilmiyorum. :S
hep beraber yaparız yaw :)Alıntı:
İstersen saati erken bir saate alalım güneş tepeye çıkmadan. Sabah 8'de bile gelebilirim, benim için problem olmaz.