Ben pek kar sevmiyorum :soguk
Printable View
Ben pek kar sevmiyorum :soguk
dün kar yağarken hem yolda hem de evden çekilmiş canlı videolar bende de var. :havaliAlıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
ama önceki, mesajımdaki video gerek görsel gerekse işitsel anlamda tam bir şölen bence. :ask ;)
tkhoca - MVI_5357_WMV_.mp4
Cok tuhaf bizim buraya henüz kar yagmadi ??? Gecen sene bu zamanlar, araligin ortasindan itibaren, yollarda drift yapiyordum :)
hasan doğaana nisanı beklemeden 18"likleri takıp gezmen için kıyak yapıyor ama sen farkında değilsin. :cilgin :havali
18lik oldugunuda nerden cikardiniz :D Belki 17lik belki de 19luk :fiuwAlıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
haklısın. :havaliAlıntı:
Hasan Nickli Üyeden Alıntı
zaten önemli olan ebat değil işlev :tehlikeli yanlış anlaşılmasın yani aracı ne kadar güzelleştirdiği :gul5
Dün uzun zamandır özlem duyduğum kar yağışını penceremden -hanımla birlikte- dakikalarca keyifle seyrettik. Ne güzel yağıyordu lapa lapa. Bugün sayenizde aynı keyfi tekrar almış oldum. Teşekkürler....
Alıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
hahahahah bunu abdullah kardesimiz duymasın :)
palavra palavra palavraaaa :fiuw :fiuw :fiuw :gul5Alıntı:
Ahmet Ç. Nickli Üyeden Alıntı
gökhan ne oldu bizim çıta ???Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
yok mu bir haber?
gökhan abiden haber yok hocam bugün bir tane gemi yanaştı muhtemelen iptal oldu tüm hayatı Gökhan abinin.
eyvah eyvah! o zaman senin de dediğin gibi gökhan bugün iptal :DAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
bugün eğitim süreci gereği bir süredir istanbulda olan atilla (ati446) ile ümraniye tepe üstü civarında
kısa bir tanışma buluşması gerçekleştirdik.böylece hem atillayı tanıma hem de "büyük aslan" ı görme
imkanı buldum.
yağmur altında, ayaküstü, kısa ama son derece keyifli bir sohbet eşliğinde birbirimizin araçlarını inceledik.
"büyük aslan" ilk günkü gibi tertemiz, pırıl pırıldı.atillanın aracı konusunda oldukça hassas olduğu her halinden
belli oluyordu.
önümüzdeki hafta sonu atilla tatil nedeniyle istanbuldan ayrılacak.ancak tekrar döndükten sonra forum
buluşmalarının müdavimlerinden biri olacağını söyleyebilirim. :havali
bu da kısa ama keyifli buluşmadan bir anı ;)
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0774.jpg
taner hocam öncelikle ilginiz ve nezaketiniz için çok teşekkürler. yağmurda olsa aslanların yan yana gelmesi gerçekten keyif vericiydi.
Hocam Gümüş Ok'un rengine ithafen mi başlık; Gri-Siyah :fiuw
Ati hocam bir Mersin buluşması da lazım ;)
yasin kardeşim haftaya oradayım mersinde görüşürüz inşallah
güzel bir buluşma olmuş ama bizde tanışmak isteriz buluşmalara bekleriz bu arada Gümüş OK galaxie siz bir HİÇÇÇÇ :D
ne demek.bizde adet böyle ;) :iyiAlıntı:
ati446 Nickli Üyeden Alıntı
valla fotoğrafta yine iyi çıkmış :fiuwAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
bence de.hatta atilla gelen 407 leri jantlarından tanımaya çalışmış ama nafile.Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
galaxie beklediği için benim aracı da tanıyamadı. :D
bir de fotoğrafta dikkatimi çekti de atillanın ön jant 13" gibi çıkmış. :cilgin
atilla hiç kurtuluşun yok.galaxieleri takacağız senin "büyük aslan"a ona göre :havali
407 Galaxie'siz mülayim kediye dönüyor. :) Buluşmanın keyifli geçtiğine eminim. Böyle buluşmalar ve sohbetler forumun kalitesini de belli ediyor.