tanerhoca derki:
gönül muhabbet ister, forum bahane
forumpeugeotta muhabbet şahane
biz ortamı yapmışız, elalemden bize ne
gönlümüz hep açıktır forumumuza gelene
Printable View
tanerhoca derki:
gönül muhabbet ister, forum bahane
forumpeugeotta muhabbet şahane
biz ortamı yapmışız, elalemden bize ne
gönlümüz hep açıktır forumumuza gelene
Leblerinden bal damlıyor hocam.. yüreğine sağlık :)Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Helal be hocam valla süperdi. Aklıma birşey geldi sizin forumda yazdığınız bu dörtlükleri küçük bir kitap haline getirip ForumPeugeot ya katkı olarak satalım derim ben ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
ömer'e söyleyelim yeniden yapılanma sürecinde bu fikri de bir gözden geçirsin ;DAlıntı:
Helal be hocam valla süperdi. Aklıma birşey geldi sizin forumda yazdığınız bu dörtlükleri küçük bir kitap haline getirip ForumPeugeot ya katkı olarak satalım derim ben Grin
Hocam senin için bir edebiyat köşesi açılması lazım.
Evet hocam Ömer bu öneriyi dikkate alsın ayrıca Reis abimin Edebiyat Bölüm fikrine de katılıyorum. ;D
2 gündür, özellikle de bugün (İstanbul) , sıcak ve nem dolayısıyla neredeyse baygınlık geçireceğim. Her zaman derim yine diyorum... Ben kesinlikle soğuk memleket insanıyım. Az biraz yağsa da rahatlasak keşke :(
Dışarıda rüzgar var ama şu nem öldürecek beni... N'olur artık biraz serinlesin :(
Vesileyle, Taner hocama da selam olsun. Umarım güzel vakit geçiriyorlardır. Yokluğun belli oluyor hocam. Allah tekerine taş değdirmesin :)
İstatistiklere baktım da bugün itibariyle 1.000nci konuyu da açmışız.
Nice 1000. konulara inşallah hep birlikte...Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Taner hoca yok bu aralar konu açılmasında bir durgunluk var ;DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi abi aynen ya. O güzel dörtlüklerden de uzak kaldık. Taner HOcammmmm gel artıkınnnAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Hafta Sonu Ankara-Didim-Bodum-Didim-Ankara Şeklinde yaklaşık 2000. Km yol yaptım.
Yeni 407 yan rüzgarlardan çok fazla etkilenip yolda geziyor.
Eskisiyle tek büyük fark direksiyon olduğuna göre yeni direksiyon pompası yaramaz. :(
215 veya 225 tabanı olan daha büyük bir jant-lastik ile yol tutuşunuşunuzu çok daha iyi hale getirebilirsiniz. (Bkz.TanerHoca)Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Yol tutuşta problemim yok. Hatta yol tutuş çok iyi.
Yan rüzgarlarda araç istem dışı gezmeye başlıyor. Hani yolda ağır araçların yaptığı izler olurda araç o çukur izini takip etmeye çalışır ya onun gibi . Bunu taban genişliği ile düzeleceğini pek sanmıyorum açıkçası.
Bahadır abi iki araçta öyle bir fark olmaması lazım yollarda vadilerde oluşan hava akımı daha fazla olmasın.
Yok kesin fark var. Bunun direksiyonu çok yumuşak. Taner hocam da test sonucunda aynı gorusteydi .
Aklıma başka bir şey gelmiyor. Diger her şey aynı zaten.
Arabayı ilk aldigimda hanim bile fark edip nasıl sürüyorsun eskiden daha iyi sürüyordun tarzinda laflar etmişti . Çok bariz fark var. Büyük ihtimallere yapabilecek bir şey yok.
Hocam korkutma bizi yahu, hiç hazetmem yumuşak direksiyondan.Arabayı almadan soğumayalım :)Alıntı:
Araçtan sogumaniza neden olacak bir durum değil bence .
Daha dikkatli olmak yetecektir. Benim dediğim gezme 150 km/ h dan sonra daha hissedilir olmaya başlıyor. GT line de direksiyon sistemi farklıdır belkide.
ben de benim araç neden hiç gezme yapmıyor diyordum ;DAlıntı:
evet aracın yan rüzgarlardan etkilendiği bir gerçek.yüksek süratte kamyon otobüs gibi büyük araç solladığınızda bunu rahatça fark edebiliyorsunuz.
araç, büyük aracın hava boşluğuna doğru çekiliyor.ama doğrusu bugüne kadar kullandığım tüm araçlarda bu tepki vardı.özellikle de megandan sonra 407 gayet stabil.
bir de benim direksiyon oldukça sert.özellikle bu son yolculukta fark ettim ki uzun virajlarda falan ekstra bir güç uygulamak gerekiyor direksiyona.