Öyle tahmin ediyorum buralar Yedpa'nın arka yolları :)
Printable View
Öyle tahmin ediyorum buralar Yedpa'nın arka yolları :)
öyle de sayılır. :iyiAlıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
Biraz daha ilerleseniz Türkİş bloklarına varırsınız ki orada kardan iz bulamazsınız. Testi gerçekleştirdiğiniz bölgede iklim değişiveriyor. :D
cihan zaten o gün bu kar sadece o bölgede vardı ve ben bu çekimi yaptıktan sonraAlıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
1 saat içinde de tamamen erimişti. sabahleyin yağmıştı ve istanbula yağan son kardı. :)
Hocam buda sizin için kodu kopyalayın :D
http://i1186.photobucket.com/albums/...GUMUSOK4-1.png
abdullah "s" ye nokta koyar ve o çizgiyi de "ok" a benzetirsen olur tabii :havali
hocam türkçe karakter olduğu için ş olmuyor maalesef ok olayına da < > bunları koyacaktım başlarına ama bunlarıda tanımıyor en yakın onlar oldu ben birkaç deneme daha yapıp buraya yüklerim hocam beğendiğinizi yaparsınız :DAlıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
tamam, özelden yolla bir bakalım.olmadı sadece yazı koyarız :)Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
abdullah gelen yazılara baktım. ellerine sağlık ama imzam bir süre böyle kalsın :havali
aracımı 45.000 bakımına götürdüğümde -ki araç 43.000 kmdeydi- yetkili serviste carbon clean yaptırdım.
aracı bir miktar kullandım ve bununla ilgili bir paylaşımda bulunayım istedim.
nasıl yapılıyor?
aracın motor kısmında bulunan yakıt giriş ve çıkış hortumları sökülerek buraya carbon clean cihazının hortumları bağlanıyor.
araç bu şekilde yarım saat çalıştırılıyor.bu esnada cihazın haznesindeki sıvı motora gidip tekrar cihaza gelerek
devir daim oluyor.güya böylece gerekli temizlik yapılmış oluyor ve bu sırada çözülen kurum, kir vb. de egzosdan
dışarı atılıyor.
izlenim ve düşüncem
carbon cleandan sonra aracı 1000 km ye yakın kullandım. doğruyu söylemek
gerekirse öncesi ve sonrası arasında pek bir fark yok gibi.en azından bu şekilde yapılan bir
temizliğin ne kadar etkili olduğu ve ne derece işe yaradığı tartışılır.
Alıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
Motor sesi ve titreşimi?
Siz hissetmesenizde Gümüş Ok hissetmiştir hocam değişimi ;)
hissetmez olur mu hiç.özellikle de enjektörlede bayağı bir hissedildi :fiuwAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
öyleki temizlik sonrası enjektörlerin püskürtme delikleri o kadar açıldı ki 9 litre ortalama tutturdu. :cilgin :gul9
İştahı açılmış :gul5
pek bir fark yok derken onlar da dahil.Alıntı:
Ahmet Ç. Nickli Üyeden Alıntı
taner abı arabanın yaylarını dusurmek ıstıyorum.yay konusunda onerecegın bır sey varmı ???
valla mahmut yay değil ama hazır sıcak konuyken erenerin konusundakiAlıntı:
mahmuttabak Nickli Üyeden Alıntı
yay ile ilgili deneyimini okumanı öneririm :iyi :)
http://www.forumpeugeot.com/index.ph...cseen#msg63873
mesajı aldım :buldum
Carbon Clean ile ilgili bir düzeltme; Bu işlem enjektörleri değil motor içi kurumu temizlemek için yapılır.
Carbon Clean yüksek km'li araçlarda hiçbir fayda sağlamaz çünkü zaten kurum katran tabakası oluşturacak şekilde fazladır ve bu temizlik işlemi o kadarını sökemez. Ancak düşük km li araçlarda faydası olabilir ki ben buna da pek inanmıyorum. :)
ömer mesajı bir daha okursan işin enjektörlerle ilgili o kısmı latife idi :iyi