Ynt: "Gümüş Ok" Memleket Yollarında
ahmet hocam öncelikle beğenin için teşekkür ederim :)
arkadaşlar kısmetse yarın sabah memlekete gidiyoruz.1 hafta veya 10 gün kadar istanbulda olmayacağım.
az önce full'ün pazar günü ekstra indirimi ile beraber litresi 3.45 ten depoyu fulledim.ancak 197 lira ödemek
bayağı bir canımı acıttı. :'(
umarım keyifli bir yolculuk olur.görüşmek üzere...
Hayırlı yolculuklar hocam.. güle güle gidin, gelin :)
Gümüş ok a ve Size hayırlı yolculuklar Hocam... Sorunsuz Kazasız Belasız ve Keyifli bir tatil geçirmenizi dilerim.
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kısmetse yarın sabah memlekete gidiyoruz.1 hafta veya 10 gün kadar istanbulda olmayacağım.
az önce full'ün pazar günü ekstra indirimi ile beraber litresi 3.45 ten depoyu fulledim.ancak 197 lira ödemek
Güzel insan hayırlısıyla git hayırlısı ile gel abicim ama beni düşündüren burdan 197 e fulledin ya peki orda full yok kaça fulleyeceksin :)
Hocam hayırlı yolculuklar iyi tatilller...
Estcım dün Shell'den 3,75e aldım sen çarpıver artık 60 ile :) Şaka bi yana yolda iskontolu bir istasyon yakalar hocam artık ;)
Alıntı:
Tanerhocam, Allah yolunuzu açık etsin. Memlekete benden de selam iletin lütfen :)
hocam, hayırlı yolculuklar, tatilinizin iyi geçmesi dilekleriyle...
iyi dileklerini belirten herkese teşekkür ederim :)
çok şükür yolculuk iyi geçti, kazasız belasız büyüklerimizin yanına ulaştık :iyi
yalniz memleketin havası gümüş ok'a pek yaramadı.biraz kapris yaptı(ekranda egzos emisyon hatası) diye bir uyarı verdi.servise gidip kontrol ettirdik, hata kodunu sildiler.şimdilik herşey normal.bakalım şu an beklemedeyiz.
Temiz hava çarptı seninkini anlaşılan :D
hocam merhaba aynı zamanda gecmıs olsun gumusok ıns. sıkıntısız yollara devam eder. bu sıkıntı bence kalıtesız mazotton kaynaklanıyor. her taraf kalıtesız akaryakıt kaynıyor aman dıkkat.gecen bakıma gıttıgımı yazmıstım .orda usta her gun en az 3 arac kotu yakıttan dolayı arıza sebebıyle gelıyor demıstı.
sag salım ıstanbula donmenız dılegıyle gorusmek uzere hocam..
Geçmiş olsun, yakıt konusunda mygold a katılıyorum ama dönünce biraz ilgi alaka şımartırız gümüş ok'u (olay tamam). :gul2 İyi tatiller.
Alıntı:
yalniz memleketin havası gümüş ok'a pek yaramadı.biraz kapris yaptı(ekranda egzos emisyon hatası) diye bir uyarı verdi.servise gidip kontrol ettirdik, hata kodunu sildiler.şimdilik herşey normal.bakalım şu an beklemedeyiz.
Sen FULL'den almaya devam et. :kafa
Ucuz etin yahnisi yavan olur hocam.
Bu arada yolculuğunu kazasız belasız tamamlar ve biran önce saflarımıza katılırsın inşallah.
hocam 2 gün girmedim foruma memlekete gitmişsin kazasız belasız gitmene çok sevindim hocam gümüş ok a gelince temiz hava çarpmış hocam onu. Anne baba amasyada hocam yolun düşerse mutlaka beklerim uğra ağırlasınlar hocam seni çocuklar bağ bahçe dolaşır :D
Taner hocam bende yeni gördüm iyi izinler diliyorum. Bizlerde yılda en az bir kez kendimizi resetlemeliyiz tatilin tadını çıkarın.
Ben de aracınızdaki soruna benzer bir konu açmıştım bilmiyorum okudunuzmu. Geçmiş olsun dileklerimi iletir kazasız sorunsuz güzel bir tatil dilerim.
hocam gel artık ya özlettin kendini ama olmaz ki hocam ya bu kadar ayrı kalınmaz ki :(
Evinize hoşgeldiniz hocam :)
hocam hosgeldın. :alkis.. :iyi
Alıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
Evinize hoşgeldiniz hocam :)
sağol.aslında bugün sana da uğrayacaktım ama kastamonu il sınırından döndüm.
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
hocam hosgeldın. :alkis.. :iyi
sağol mücahit :)