yogunluktan dolayı foruma gıremiyordum.. bılırsınız egıtımın sene sonu..
taner hocam gecmıs olsun acil şifalar dilerim. bu arada bende gecen hafta bogazlarımdan rahatsızdım ama cok sukur sımdı ıyıyım. herkese selamlar saglıklı gunler dılerım..
Printable View
yogunluktan dolayı foruma gıremiyordum.. bılırsınız egıtımın sene sonu..
taner hocam gecmıs olsun acil şifalar dilerim. bu arada bende gecen hafta bogazlarımdan rahatsızdım ama cok sukur sımdı ıyıyım. herkese selamlar saglıklı gunler dılerım..
bu sabah dünkü buluşmada murattan aldığım stikırı aracıma yapıştırdım.
artık küçük de olsa benim de bir RC Le Mans'ım var. :gul5
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0505.jpg
http://i1213.photobucket.com/albums/...Photo-0504.jpg
bu kadar küçük bir detay bir araca bu kadar yakışır arkadaşlar ben canlı gördüm gerçekten süper bir ayrıntı olmuş güle güle çizksiz nice günlere hocammm :iyi
sağol abdullah.eğer sitikırlar tek yönlü olmasaydı bir iki atraksiyon daha yapacaktım :havali2
hocam o konuyu da konuştuğumuz gibi hiç vakit kaybetmeden hallet hemde yarın sabah bostancı sabah sporu esnasında gir sanayiye olsun bitsin bence:DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
iyi diyorsun da sonra işin ucunda "kimse ben modifiyeden anlarım demesin" bölümünde görüp güldüğümüz adamlara benzemek var :nargileAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel olmuş Taner... Arslanı yapıştırdığın yer konusunda ise ayrıca tebrik ederim ;)
olmaz olmaz hocam fazla abartmadan düşündüğümüz gibi yaparsak gayet güzel şık bir ayrıntı olurAlıntı:
eyvallah :) beğenin için ben teşekkür ederim :iyiAlıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
Taner abi hakkaten çok hoş olmuş. O stickerlardan edinmek lazım :)
Peugeot yazısının üzerine ne güzel olmuş yahu. Tebrikler Taner Hocam süper görünüm elde etmişsin. Gümüş Ok RC Le Mans :)
Vay vay vay, süper durmuş hocam. Çift yönlü stickerlarıda hallederiz sen ebat söyle yeter. R&R dakiler kadar yetermi?? :cilgin
aklımdan geçeni yazmışsın :havaliAlıntı:
Gökseld Nickli Üyeden Alıntı
Çok yakışmış Hocam. Gule gule kullan. :havali
Klas bi hareket bravo abi fark ytarattigin icin eline saglik gumus okun papyonu yakismis
ee taner hocam genclık ruhu dedıklerı bu olsa gerek.. :iyi :alkis2
mücahit mesajına karşılık yasinin konuda hüsmen e verdiğim cevaptan alıntı yapayım :fiuwAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yaşını başını almışsın uğraşma böyle işlerle,artık meydanı gençlere bırak. :beeAlıntı:
Hocam adım da geçmiş konuda zati...güle güle kulllanın,çok zarif olmuş... :havali
bahadır elimde fazladan bir siyah daha var senin araca da siyah pek bi yakışır.göndereyim mi :DAlıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı