habersızce cekerken o hareketı sen nasıl cektın hocam... :gul9 :gul5Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
habersızce cekerken o hareketı sen nasıl cektın hocam... :gul9 :gul5Alıntı:
yüzüme dikkatlice bakarsan o hareketi zorla yaptığım anlaşılıyor. :fiuwAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Sen artık iflah olmazsın hocam.. Virüs bulaşmış bikere :cilgin
Alıntı:
Yarın sabah eger bu konuyu görürüse reis abi seni kınayan bi deklerasyon yayınlayacaktır diye düşünüyorum abi hatta onunla sınırlı kalmayıp bi süre dostluguna ara bile verebilir:) :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Yok Mücahit yanlış anladın sen.Fotografı çekene cola var fanta var birşey içmek istermisin derken denk gelmiş. :)Alıntı:
Bu arada hakikaten Reis görmesin Hocam sil bence bu fotografı dilinden kurtulmazsın sonra
Siz bilmiyorsunuz.. asıl en büyük VW fanı Reis'in ta kendisidir :cilgin
Ses izolasyonu arka çıkıntı plastik sesi cidden vw hastalıgı ama gerçekten süspansiyon konuusnda pug vw yanından bile geçemez yola otuuşu gidişi duruşu gerçekten çok saglam tabiri caiz ise gergin bi yay gibi duruyor ama ona ragmen dersen ki ve golf mu 308 mi I love my Car derim abi heee gidip alırımıyım her an her şey olabilir :)
yurdaer abı reıs abıye ozan abının yazdıgı bahaneyı soylerız bısey olmaz...Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mücahit abi yazın çok orjinal :gul6 :gul6
hepberaber kardeş.
bir maç iyi olur aslında. ama ben golcuyum asistleri senden ısterım ona gore esat ..
Abi konuyu sabote etmiyeyim de o en kolay şey adrese teslim iadeli taahütlü yollarım :)
futboldan bahsedıyoz konu ile alakasız degıl esat baksana asıl golu taner hocam attı.. :gul5Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
http://i1213.photobucket.com/albums/...a/IMG_3925.jpg
Flash Flash Flash pug a son dakkika çalımı atıp vw sporla sözleşme imzlayan Hoca Taner objektiflere yakalandı :) :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
transfer ucretı ıyı anlaşılan .hocam baya memnun gozukuyo. :gul5 :gul5 :gul9 :gul9Alıntı:
bu gerçekten çok iyiydi be...... :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5Alıntı:
Gelelim izlenimlere:
detaylardaki kalite passatta 407 ye göre çok daha iyi.ancak kullanılan plastik malzeme vasat.yol boyunca sürekli bir plastik tıkırtısı-zırıltısı vardı araçta.ilk dikkatimi çeken şeylerden biri çok kapsamlı bir yol bilgisayarı var harika bir şey.otomatik silecekler (fasıla ayarı da var benimkinde yok) muhteşem çalışıyorlar.407 nin otomatik moddaki silecek çalışma performansı insanı çileden çıkartıyor.aracın vites yolları belirgin ve geçişler net.
6. vitesin hiçbir esprisi yok diyebilirim.şöyle ki 6. viteste 3.000 devirde 100 km hız yapıyor araç.oysa 100 km hızda 6.vitesde 2.500 devir çevirmesi daha ekonomik bir sürüşe imkan verebilirdi.zaten depoya dolan 62 litre yakıt için 260 lira ödeyince bu saatten sonra altın kaplama bile olsa benzinli araç kullanamayacağımı bir kez daha idrak ettim.kaldı ki sürekli 110-120 gelmeme rağmen (solama esnasında düşük vites yüksek devir)benzinli bir araca göre 6.5 litre gibi son derece iyi bir tüketim ortalaması yakaladım. gaz pedalı yapısı nedeniyle(otobüs pedalları gibi) uzun yolda daha az yoruyor insanın sağ ayağını.
1.6 fsi motorlu araç sollamalarda doğru vitesi seçmezseniz özellikle yokuş yukarı sizi sıkıntıya sokabilir.407 deki kadar cesur sollamalar yapamadım.gerçi bunda hemen yanı başımda oturan babamın da etkisi büyüktü.
sürüş hissi ile ilgili en önemli iki unsur olan direksiyon tepkileri ve süspansiyon çok iyiydi. ne direksiyonda ne de süspansiyon sisteminde en ufak bir tıkırtı ve ses yoktu. süspansiyon gayet tok ve konforlu çalışıyordu.çok bozuk zeminlerde bile hiçbir sıkıntı yaşamadık. frene bastığınızda da 407 de yaşadığım öne doğru yığılma hissi de yoktu passatta.bu da araç içindekileri daha az tedirgin ediyor.ancak özellikle pütürlü asfaltta araç içinde konuşanların birbirini duyması bir hayli zor.çok fazla yol-lastik sesi var içerde.arkada oturan annem muhabbet esnasında söylediklerimizi birkaç kez tekrarlattı bize ve iç mekan gürültüsünden yakındı.arka taraftaki yaşama alanı gerek oturma pozisyonu gerekse genişlik olarak 407 ye göre daha iyi. arkadaki eksi yön ise ortadaki çıkıntı. ön koltukların özellikle sırt destekleri çok iyi. klima performansı da taktiri hak ediyor. son olarak otomatik el freni hiç tarzım değil.
Sürüş esnasında 407 den sonra dik ve sürücüye yakın duran ön cam motosiklet siperliği gibi geldi. Passattaki ön torpidonun bir karış olması ise hiçbir araçta hazzetmediğim bir durumdur.407 nin tarla niyetine tarımsal amaçlı dahi kullanılabilecek alabildiğine geniş ön torpido yapısı, sürücüden uzak ve yatık camları beni mest ediyor. birisi atmosferik benzinli diğeri ise turbo-dizel olan motorları karşılaştırmak çok doğru olmaz. Çünkü bu konuda hiç kimse 1.6 hdi nin eline su dökemez.ancak dizel araçtan sonra şehir içi kullanımda aracın çalışıp çalışmadığını devir göstergesine bakarak kontrol ettim birkaç kere.sıfır sarsıntı var.buna rağmen yakıt alacağımız yerde pompacı aracı mazot pompasına yönlendirdi. Aşağı inip mazot koyabilmeyi ben senden daha çok isterdim diye muhabbet ederken de abi araba aynı dizel gibi ses çıkarıyor dizel sandım dedi.
Sonuç olarak Keyifli bir yolculuktu.çok şükür sağ salim döndük.
araya gitmemesi için değerlendirmenin olduğu mesajı sona aldım :iyi
taner hocam aynı pozu gumuşokla vermezsen işin zor ona gore.. :nargile
[img width=623 height=480]http://i1213.photobucket.com/albums/cc477/tkhoca/IMG_3925.jpg[/img]
Bu pozda gume gitmesin:)
taner hocam zorda kalmasın dıye hemen bı çalışma yaptım.. işte buyrun bomba...
http://img31.imageshack.us/img31/8553/tanerok.jpg