mücahit bel fıtığı olan adama yay iyi gelmez.Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
doktorum yasakladı. :P
Printable View
mücahit bel fıtığı olan adama yay iyi gelmez.Alıntı:
doktorum yasakladı. :P
o zaman fotoları kaldırayım ben saglıga zararlı hocam ;)
bırak dursunlar.seyretmek şifa, uygulamak bela :PAlıntı:
:havali:Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
dün akşam üzeri gördüğüm bir 406.ne de olsa selefimiz.bu başlıkta ona yer vermemek olmazdı :havali
ancak burada benim esas vurgulamak istediğim şey bizim selefin yaptığı jant modifiyesi.yakışmış veya
yakışmamış onu tartışmak niyetinde değilim.önemli olan gözünü karatıp böyle bir uygulamanın yapılması.
http://img33.imageshack.us/img33/5205/photo0303f.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/4620/photo0304f.jpg
arkadaşlar birçok kişinin kafasında 17 veya 18 janta geçişle ilgili ciddi tereddütler var.ben de bunları
çok ciddi olarak yaşadım.fakat benim araçta 18 likleri tecrübe edenler hiç bir olumsuz görüş bildirmediler.
yanak düşüklüğü çok abartılmadığı sürece hiçbir yan etkisi yok diyebilirim.cesur olun.takın keyfinize bakın. :nargile
emin olun ki bundan 2-3 yıl sonra 17 ve 18 lik jantlat standart olarak sunulacak.(şu anda bir çok araçta
opsiyon olarak sunulmakta zaten :havali).hatırlıyorum da ilk aracımızın(ford taunus) jantları 13" ti.sonraki
araçlarımızda 14, 15, 16 oldu.maliyetler düştükçe jant ve lastik ölçüleri büyüdü.siz geleceği ön görerek
17-18" lik jantlarınızı bugünden takın ki bir farkınız olsun. :iyi
ama hepsinden önemlisi 16-17-18. jantınız ne olusa olsun sürüş keyfiniz :f1 daim olsun.
:nazar
Taner abi çok güzel bi konuya deginmişsin biliyorsun siz 225 45 18 (407 sahipleri)
biz ise(308 v.s) 225 40 18 kullanıyoruz ilk bakıta ve görünüşte çok az fark oldugunu düşünsekte özellikle lastik çapında ve totalde ciddi santim farkları var ilk önce Gümüş ok a binmiş Fatih aslanı nıda düzenli kullanan biri olarak şunu söylüyorum cidden bu kadar sıkıntıya girecek bi durum yok şu görsel zevki(taşlanma,arabanın üstüne gelip birilerinin çıkması v.s harç) virajlara girerken ki yol tutuşu hiç birşeye degişilmez arkadaşlar hep halkın kulaktan dolma bilgileriyle yönlendiriliyor ama istanbulun eger çok varoş semtlerde işiniz yoksa ki nerdeyse çok bozuk yolu olan yerler az sayıda bence saniye bile düşünmeden yapılacak bi eylemdir 18 e geçmek
sevgiler... :moto
hafta sonu üzerinde 245 45 18 ölçüsünde lastikler takılı bir araç kullandım.
bugüne kadar kullandığım araçlar içerisinde yol ve lastik sesi açısından
en sessiz ve aynı zamanda da en konforlu olan araçlardan biriydi :iyi
Alıntı:
Bizim araçlarında hakkını yemeyelim abi sessizlik konusunda muhteşem bence hatta muhteşem ötesi ford honda vw yanına yaklaşamaz tecrübelerimle sabittir...
esat tabi ki öyle.zaten benim burada kasdım 245 45 18 ölçüsünde bir lastiğin bile aracına göre sessiz ve konforlu olabileceğini anlatmaktı. :havaliAlıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Herhalde türkiye otomobilciler ve şöförler cemiyeti başkanı olsaydın 13 14 15 16 yı literatürden çıkarabilirdin abicigim :)
taner hocam yay varmıydı aracta , yay dedım diye sana baskı yapıyomuş gibi oluyor ama :arkadas sonuçta jant buyuyunce oda lazım oluyo hani .. :gul6Alıntı:
ayrıca peugeot artık opsiyonel olarak yay kitleride veriyormuş avrupada..
mücahit yay konusundaki tekerlememi biliyorsun:Alıntı:
bakmak göze şifa
takmak başa bela :havali
Kafama balyozla çakar gibi 18" leri aşıladınız. :bam3
Kısmetse 1 aya kadar alacağım.
O lastikler bi balon yapsın ben o zaman size soracağım :D
iyi de ben bu konuda hiç ağzımı açıp tek kelime ettim mi? :fiuwAlıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili taner abi halef ve seleflerimizde 18'' jantlar var görüş ve yol tutuşu açısından mütişler Ama: 18'' jantlar la gezilecek keyifli bir yolumuz yok. :bam3 Her taraf çukur yama içinde. Belediyeler çalışmıyor. Ama tabiki bu zevkten kendimizi ve aracı mahrum etmemek lağzım. :nargile Yola devam :ralli
Valla ben anlamam abicim.300 lira vereceğim lastiğin adedine.Bir sorun olursa Sana,Esat'a ve Yasin'e fatura edeceğim..100'er TL hesabıma geçersiniz.Habire verdiniz zehiri ayıptır yaptığınız yahu... :beeAlıntı:
ozanın ağzından...Alıntı:
Arzuhalimdir:
18 lik diyerek başımın etini yediniz.
Her biriniz bir yandan ara gazı verdiniz
Bir hevesle aldık taktık ne varsa sanki
3 günde canım lastik balon yaptı inan ki
Eğer ucuz olsaydı hadi neyse derdim.
Gel gör ki tanesine 300 lira verdim.
Şimdi dağlardan büyüktür benim derdim
Onu bunu bilmem, faturayı size ödetirim… :nargile
:alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2Alıntı:
İlk kez hayatımda biri bana bir şiir yazdı :ask Teşekkür ederim......
Ne güzel 17'mi alacaktım
Keyfimden sigaramı yakacaktım
Girdiniz masum rüyalarıma
İşediniz yaralarıma
Kafamın etini yediniz
Konforumdan ettiniz
18 lerim bir balon yapsın
O zaman bu 3lü benden kaçsın...
Bitmez..........
:iyi2 :iyi2 :iyi2Alıntı:
Ne 16 lık yeter bana, ne 17 lik keser beni