-
18 lik jant
Taner Hocam bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Benim terettüt ettğim eski aracıma taktığım 215/35/18 ler gibi bir tahtanın üzerinde gidiyor hissini tekrar yaşarmıyım diye korkumdan kaynaklandı. Bu arada eski aracım VW Golf 3 Sport tabiki golf ile 407'i kıyaslamamak lağzım süpansiyon ve aracıma takacağım 225/45/18 lastik ebatları daha konforlu ve rahat kullanım sağlıycaktır. Sizinde verdiğiniz olumlu ve 18 jantlardan aldığınız memnuniyet beni mutlu etti. O zaman bizim aslana en kısa zamanda 18' jantlar gözüküyor.
-
18 lik jant
ilkay o zaman bize de şimdiden hayırlı olsun demek düşer. :)
bu arada senin golfte kullandığın 215 35 lastiğin yanak ile benim kullandığım 225 45 lastiğin yanak
arasında dağlar kadar fark var.şöyleki:senin lastiklerin yanak yüksekliği 7.5 cm iken benim
kullandığım lastiklerin yanakları 10 cm.arada tam 2.5 cm fark var.ben 40 yanağa bile temkinli
yaklaşırım açıkçası.
yalnız aracım başlığında senin araçla ilgili konuyu bekliyorum haberin olsun ;)
-
18 lik jant
Ilkay oncelikle hos geldin bende 40 yanak 18 kullaniyorum ama tek pismanligim var 18 e gecmekte oda cok gec gecmisim diye TAner abi sayesinde gectim bende ki 45 yanak daha konforlu olur
-
18 lik jant
evet; kullanmadım ama esatın araçla kısa bir gezinti yapma fırsatım oldu.
araç konforundan pek birşey kaybetmemişti.yere basışı da son derece tok idi.
yani kısacası 308 de de 18 jant pek bir olumsuzluk sergilememişti.
ancak dar yanaklı lastik kullanırken özellikle bilmediğiniz uzun yollarda dikkatli olmak
gerekir.çünkü uzun yolda sürat fazla olduğu için janta veya lastiğe yada her ikisine
birden zarar verme riski de fazla olur.
-
18 lik jant
Teşşekkür hocam.
Tabiki 35 yanak lastik ile 45 yanak arasında dağlar kadar fark var. Ama Sütten ağzımız yandı bir kere bu sefer temkinli davranıyorum aynı hatayı yaşamamak için. Aracımın resimlerini tam bir toplayım hocam yeni başlık altında tanıtıcam saygılarımla. Bu arada benim golfün 35 yanak resmini ekleyemedim...
-
18 lik jant
Esat bey hoş bulduk evet dediğiniz gibi 45 yanak lastik bayağı konforlu olcak. Bütün terettütlerim kafamdan silindi teşekkürler.
-
18 lik jant
İlkaycıgım seni ilkay şenerle karıştırdım (iphoneden cevap yazdım)onunda arabası aynı renk ve model kusura bakma bu arada tekrar hoş geldin gerçi ilkayda senin yaşlarında çok fark eden bişi yok :)
ben dedigim gibi 40 yanak kullanıyorum GLR arkadaşımızda 40 yanak kullanıyor okann da özellikle glr devamlı antalya ya gidiyor ondan bilgi alışveriinde bulunabilirsin tabi en önemli yol çizicin Taner abi oolmalıdır ki arabasını bi aşk la bi şevk le sever zarar vericek bişi olsun istemez bize göre daha dikkatlidir
Sevgiler..
-
18 lik jant
Esat bey tekrardan hoş bulduk. :D Önemli değil karışıklık için canınızı sıkmayın. Adaşımda benim yaşımdaymış sorun yok. Evet 40 yanak 225 taban lastik benim arkadaşlarımın arabalarında da var onlarda memnun. Evet dediğiniz gibi Taner abinin düşünceleri,yönlendirmeleri benim için önemli. kendisine danışmadan karar vermek istemedim. Yarın Ankara da bulunan pejo servislerine gidip hocamın kullandığı: galaxie ve soleil 18' jantlarının fiyatlarını öğrenicem.
-
Ynt: "Gümüş Ok"
foruma yeni katılan üyelerden araçlarının fotolarını koymalarını istediğimizde
aracım çok kirliydi, yıkatamadım, yıkatınca koyacağım fotoları gibi bahaneler
duyuyoruz.buyrun size kirli araç.forumda bir ilk galiba :havali:
http://img846.imageshack.us/img846/8692/photo0293o.jpg
http://img825.imageshack.us/img825/3618/photo0294n.jpg
-
Hocam off road'a mı katıldın gümüş okla :o
-
:havali:
hocam sende offroad yarışındaydın herhalde..
-
Abi bu araba da Taxi filmindeki gibi özellikler var sanırım,18 lastikler yerine aracı yükseltip off road lastiklerimi takıyosun? :) kanatları da vardır şimdi:)
-
Hocam forumda bu ilk bana aitti. Bakınız Montebellom başlığı. Ayrıca Sizinki kirli demek için benim araca ne diyebiliriz bilmiyorum.
-
-
Buyrun forumun ilk ve en kirli Aslanı :D Karlı birgünde Umuttepe zirvesinde
http://img402.imageshack.us/img402/112/fotoraf0089f.jpg
-
Mücahit hocam yapma böyle şeyler gece gece, girmeyin aklına hocamın :D
-
yasın taner hocam da benı jant için az yakmadı oh olsunn :P :laugh:
-
tabiki offroada katılmadım.fotoğraf rivada çekildi.
güzergahım(ömerli-öğümce-riva) yağmur ve hafriyat kamyonlarından ötürü bayağı çamurluydu. ;)
mücahit ellerine sağlık bugün sürpriz üstüne sürpriz yapıyorsun.
ancak aracın şu hali benim gibi çok gezen her yere girip çıkan birisi
için son derece kullanışlı.daha öncede söylediğim gibi ben bu görüntüyü
fotoş beceremesem de tatilde memlekete giderken alıyorum. :havali:
-
yani yay takmıyacam diyorsun oylemı hocam.. :D
-
ömer benim araç renkten yırtıyor ;)
malum kiri göstermiyor 8)