Sana da selam Enes.. :)Alıntı:
Enes Gedik Nickli Üyeden Alıntı
İstanbul gibisi gerçekten yok da, ah bir de kıymetini bilsek.
Printable View
Sana da selam Enes.. :)Alıntı:
İstanbul gibisi gerçekten yok da, ah bir de kıymetini bilsek.
Hoş geldin enessAlıntı:
Enes hoşgeldin, İran'da bir yerlerden PC buldun herhalde. Özlemiştik seni...
Alıntı:
İstanbula hoş geldin enesim istanbulda seni özledi:)
Hoşbuldum :) herkese teşekkürler :) İstanbul bir başka gercekten. İnsanlar bizim yaşadığımız şehirde yaşamanın hayallerini kurarken biz değerini bilmiyoruz.
Kanalturk'te Taksi 2 başladı
Eyvallah usta :iyiAlıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Benden de Eyvallah :arkadas 406 :havaliAlıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
Bir de Emma Sjöberg :havali :DAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Abi o kim :)Alıntı:
Hatun polis :) Bu arada delik deşik olan kırmızı Mercedes E500 müydü? ???Alıntı:
Mercedes Hangi sahne abicim hatırlayamadım. :)Alıntı:
Ninja 406'yı ilk kullanırken önünü kesen kırmızı Mercedes :)Alıntı:
Dün akşam 9a doğru avrupa yakasında atatürk havalimanı yoluna ilerlerken yanımda birden beyaz 34 yn plakalı bi 308 belirdi ben sakin sakin giderken , azcık basınca peşine takıldım ama daha sonra o sağ taraftan bi yerlere girdi pack arka tamponlu , siyah camlı falan bişi acaba bizim forumdan mı merak ettim , kimseyide arabasınıda bu forumdan tanımadığım için :D
Samet bu tarz konular için başlık açmak yerine buradan paylaşım yapabiliriz.
Sanırım Sen Sitemiz eski takipçilerden (hala ara sıra girer) Ali arkadaşımızı görmüşsün.
ömer hiç dikkat etmemştim :) bana yakın geçince zaten gazlama potansiyelim yüksek :) diger forumlardan arkadaslar arabamı ve plakamı biliyor ve onları tanıyorum buradan da kim oldugunu merak ettim :)Alıntı:
bu arada bişi daha sorsam , bugun gazetede okudum e5 te 70 tabelaları var diyorlar ve sonra ceza falan geliyormuş hız limitlerine uymazsak , gerçi gecen temde hız kuralından kuzenime gelmiş ceza , ben hiç tabelalara dikkat etmedim , evim kadıköyde , kadıköy atatürk havalimanı arası vs cevreyollarında hiç hız limitlerine dikkat etmedim , buldum zaman hep biraz süratli gittim yolu şimdi ben ceza beklemelimiyim :anlamadim2
bide bu eds davası var çok büyük sıkıntı allah siz istanbulda ki şöförlere sabır versin , balıkesir tarafında bizde olmadıgı için sarıda biz hep geçeriz ve bizde hep sn vardır ışıklarda ama burada bazı ışıklarda saniye yok ve birden yeşil yanıp sönmeden sarı oluyo direk , ve cogunda sarıda geçtim ben duramayacak kadar süratliydim bu eds davasında ceza sarıda mı gelir kırmızıda mı :)
Bildiğim kadarı ile cezan var olup olmadığını ya da ödeme yapabilmeni sağlayan bir yer var...
İnternet Vergi Dairesi sitesinde MTV ödeme kısmına girdikten ve gerekli bilgileri yazdıktan sonra üstteki menüde Trafik Cezaları kısmı var. Oradan kontrol etmeni tavsiye ederim... ;)
TV8 de yayınlanan 8.etap adlı programda şu an focus 1.6 tdci ford ve hemen ardından yeni Peugeot 308 in testini yapacaklar. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Programı kaçıran arkadaşlar bu testleri seyretmek için tv8 in web sitesine bakabilirler
Bizim evde TV8 yok ama netten izleirm muhtemelen Cihan abi :) Teşekkürler
Şu an beyaz bir 308 manuel 6 vitesli 1.6 e-hdi testi izliyorum. Ayrıca daha evvel yapılmış bir testin linkini vereyim.
http://www.tv8.com.tr/v-4584-42-peug...hp-test-surusu :)