Bildiğim kadarı ile şu sıralar Ömer sınavları ile boğuşmakta. Kendisine Allah'tan zihin açıklığı diliyorum.
Printable View
Bildiğim kadarı ile şu sıralar Ömer sınavları ile boğuşmakta. Kendisine Allah'tan zihin açıklığı diliyorum.
Ömer,nice mutlu yılları sevdiklerinle geçirmen dileğiyle
Facebook tan kutladık şu sıralar sınavlarla ilgileniyor burdanda kutlayalım
ömercim nice mutlu yıllar diliyorum..
Teşekkürler Dostlar
Bu hafta bütünlemelerle boğuşuyorum az önce sıanvdan geldim. Bugün Sınavım saat 20,40 taydı. Ve Hocamız sağolsun bana doğumgünü süprizi hazırladı ve sanırım kaldım :(
Ömerim inşallah geçersin hoca ile ilgili varsa bir durum forumpeugeot olarak basabiliriz okulu.Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Pöjocular
Sıcak bir Bursa sabahından günaydın
Pırıl pırıl bir Kastamonu sabahından da :gunesli :gunesli
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar Merhaba
Bugün akşam itibariyle 9 gün aranızda olamayacağım. Ben yok iken tüm yetkiler TanerHocamdadır. Ayrıca elimden geldiğince (her internet bulduğumda) foruma gireceğim. Kendinize iyi bakın... Geldikten sonra İstanbuldaki buluşmada görüşmek dileğiyle
yolun açık olsun Ömer güle güle git gel dikkatli kullan. Kazasız belasız yolculuklar inşallah.Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı yolculuklar Ömer... İyi tatiller dilerim ;)
iyi yolculuklar ömer. :) güle güle git gel.
ömerim iyi yolculuklar, umarım yolculuğun güzel geçer, geldiğinde anlatacak çok şey olacak ;)
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
İyi Tatiller Ömer :)
uçağı :gul9Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
Herkese İrandan selamlar
Ben Ömer, net çok yavaş olduğu için kendi üyeliğimden giriş bile yapmadım. :)
Burası 20 sene önceki Türkiye gibi ve aşırı sıcak. Burada araçların %50 si Peugeot :)
Beyaz bir Makyajlı 407 gördüm. Çoğunlukla 405- 206- Pars modelleri var. ayrıca 206+ burayada gelmeye başlamış.
İranın bana ilk sürpizi tüm eşyalarımın hatta arabamın anahtar ve ruhsatının ForumPeugeot T-Shirt ümün bile bulunduğu valizimin kaybolması oldu. İnşallah bulunur.
Enesinde herkese selamları var görüşmek üzere. İstanbulu özledim. :)
omer gecmıs olsun.. umarım valızın bulunur.. iyi tatiller..
geçmiş olsun.tatsız bir durum umarım bulunur.
Geçmiş olsun kardeşim