Bodrum dönüşü çöp şişsiz olmaz dedik. Biz yerken kedi de kokusundan yararlandı elbette. :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81de944fcf.jpg
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bodrum dönüşü çöp şişsiz olmaz dedik. Biz yerken kedi de kokusundan yararlandı elbette. :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81de944fcf.jpg
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afiyet olsun Necdet abi :)
SM-G935F S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kedi 105 bini devirdi. Bakımı ihmal etmeye gelmez dedik, bayram sonrası hazır herkes daha rehavet içindeyken Euro Repar FP Otomotiv'e koştuk. Bakım tamam, gelsin yeni yolculuklar.
Ömer Gedik'e ve yeni başlayan İlhan Ustaya teşekkürler. Ellerine sağlık. Ferit Usta tatilden henüz dönememiş.:) Kedi beklemedi, yeni ustanın ellerine bıraktı kendisini.
aslanla kazasız belasız nice km lerin olsun nejdet abi.. bakım iyi gelmiştir beyaz kedi mutlu mutlu gezer..
Yeni usta mı gelmiş iyi bari sevindim [emoji4]
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayağına sağlık Necdet abi
Kediye de mutluluklar diliyorum :)
SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Corvin İstanbul Haramidere yakınlarındaki merkez ofisinde takıldı. Tumay Elektronik.
Zaten Google da Corvin diye aratınca ilk orası çıkıyor.
1400 + KDV ye anlaştık. Volkan adında iyi bir teknisyenleri var. O ilgilendi.
Özellikle online navigasyon için çok iyi. Onun dışında video izlemek, YouTube, maillere bakmak ve tv izlemek keyifli.
Ama benim önceliğim navigasyondu ve çok işime yarıyor.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kedi 3. yaşını doldurdu. Doğal olarak muayene de olması gerekiyordu. Dün gittik.
Muayenesini oldu. Camlardaki film nedeniyle "hafif kusurlu" bulunsa da muayeneden başarı ile geçti.
O kadar kusur "Beyaz Active Kedide" de olur dediler.
Nice yıllara diyorum. :)
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mutlu yıllar kediye
Tek seferde geçmesi beni şaşırtmadı. :)
SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi