Ben en ufak birşey hissetmedim.
Üyelerimizden aydalper depremin tam ortasında ikamet ediyordu.Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde.
İnşallah bir sıkıntısı olmamıştır.
Printable View
Ben en ufak birşey hissetmedim.
Üyelerimizden aydalper depremin tam ortasında ikamet ediyordu.Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde.
İnşallah bir sıkıntısı olmamıştır.
Bugün Kütahya Hisarcık'tan bir ağabeyimizle görüştüm. Belediyenin çatısında çatlaklar olduğunu ama genelde çok bir sorun olmadığını söyledi. Öte yandan ilçe de 1 kişinin hayatını kaybettiğini ilave etti.
Gebze de de çok fazla hissedilmiş..gece orada okuyan kızım aradı çok korkmuştu :( :(
forum gündüz itibariyle pek bir yavan...
Katılıyorum...ama gülmekten değil :cilgin :cilgin :cilgin
rapidshare sitesine de yasak gelmiş.
**Rapidshare.com veya rapidshare.de adreslerine Türkiye'den girmeye çalışan kullanıcılar, artık siteye erişim sağlayamıyor. Rapidshare'in sayfasına giren kullanıcı, mahkeme kararını gösteren yazıyla karşılaşıyor.***
Yok artık! :kizgin
Peki para verip premium üyelik alan insanların durumu ne olacak !?
Satıp Comfort alacaklar Yasin. :)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Bende Premium var memnunum ::)
:gul5 :gul6 :gul9Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Yaşı benim gibi 40 lara başlamış olan arkadaşların aklında mutlaka kalmış olan LeeCooper markasının lisans hakları bir Türk firması tarafından alınmış bu yaz Lee Cooper mağazaları açılmaya başlayacakmış.
vuah vuah Lee Coopeeerrrrr muck muck....... gençler için link aşağıda
http://video.mynet.com/imtaba/Lee-Co...eklami/636118/
Tabii o zamanlar Türk televizyonlarında gösterilen bu reklamın şuanda gösterebilme imkanı ne yazık ki olmayacak....
Reis ne güzel nostalji yaptım sayende, teşekkürler. Hiç unutmam, kardeşim evde "vuah vuah lee cooper, muck muck" diyerek bu reklamı taklit etmeye çalışıyordu. İşin dozunu fazla kaçırınca babamdan bi güzel kötek yemişti :dayak :gul5Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
İlk çıktığında dayımın oğlu 15.000 TL verip almıştı.Evde ihtilal olmuştu o kadar para verdi diye.Çocuk t-shirt'ü dışarı çıkarmazdı arkadan o arma görünsün diye.Alıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
Ne güzel günlerdi...
Yıllar içinde enflasyon nedeniyle paranın ve fiyatların sürekli şişmesi, akabinde paradan 6 sıfır atılması.. şu an kafam allak bullak. Ne zaman neyin fiyatı kaçaydı hiç hatırlamıyorum :)
Son üyemizin ismine dikkat ettiniz mi arkadaşlar? Aktif İriyıl'dan bir katılımcı :)
EN UCUZ PEUGEOT MODELLERİ-SERPİL
Aktif iriyıl'a geçen yıl 10.000 km bakımı için gitmiştim. İlk ve son gidişim oldu....
Bir kaç saate kadar maziye karışacak.Dün akşam Ömer'e söyledim.Alıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
İlandaki premium 308 de bulunan mercekli farların hikayesi sizce ne olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0931924/detay/
Sanırım kaza sonrası araç yeniden toplanmış. Ön arka tamponu keyfe keder değiştirdi diyelim, peki kaputu niye değiştirir ki insan? :)
2009 model ve 90,000 de 308 42,000TL mi :kac
Reis sanırım mercekli fardan kaynaklanıyor bu fark :D
Araç premium pack.Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
İlk gelen araçlarda xenon opsiyonlu gelenler olmuştu ve packler dizel motorda manueldi.6r de pack yoktu.