Sirrtede rock and rolla ne giderdi varya 2 km sonra ne jant kalırdı ne maşpiyel :)
Printable View
Sirrtede rock and rolla ne giderdi varya 2 km sonra ne jant kalırdı ne maşpiyel :)
O dediğin eskidendi.Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi yollar kaymak.Ben 3 yıl önce gitmiştim.Duble yol çalışmaları vardı.Şimdi muhtemelen bitmiştir.
Son 9 yılda 12.000 Km duble yol yapıldı.
bugün forumun hızına yetişmek bayağı zor :D
Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Abi ben siirtliyim yanlış anlama bende gidip geliyorum ama şehir merkezinde ineklerin cirit attıgı hatta şimdi olayların bu kadar yogun oldugu bi yerde yollar pek te iç acıcı degil
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Bunun 2 sebebi var
1 Fatih aslanı
2 dün survivordan Asenanın elenmesi :) :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Kanal D'de şanslı masa var.Yerlere yatma garantisi veriyorum.
Şu 2 bayanı syredin lütfen
Teyze resmen ezber bozan valla :DAlıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Teyze muhteşemdi ya.... :)
Bize göstermezler tabi ama bu herifler birgün fena dayak yiyecek.. :D
Ben bunun ilk yapılan versiyonunu izledim ama çocuk kıza bi küfürler etti anlatamam o müthişti
çünkü sansürsüzünü izledim
Sansüzrsüz ilk bölüm çok fenaydı gerçekten. Birde tüm hayatları deşifre oldu. :S
Az önce uzun süreli hissedilen bir deprem oldu İstanbulda... Biz ailecek baya hissettik. Var mı başka hisseden?
Şu an iş yerindeyim.Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
(Büyükçekmece )
Bayagı telaşlandım.
Tamda bu gün evde duran deprem çadırını arabanın bagajına koymayı düşünmüştüm.
Reuters haber ajansı depremin merkez üssünün Kütahya olduğunu, 6.0 şiddetinde olduğunu duyurdu. dikkatli olmakta fayda var istanbul için :korku3 herkese geçmiş olsun
O sırada Ceren'in uyuması için masal okuyordum. hiç birşey hissetmed,im. sonra bir baktım bütün komşular bahçeye çıkmış.merkez üssü kütahya 5.9 büyüklük
saat 22 gibi de girit adasında 4.6 olmuş
dkos .org a baktım italya ege ve romanya da 3 ayrı deprem olacak demiş 2si tuttu...
Kütahya Simav merkezli 5,9 ölçeğinde bir deprem atlattık geçmiş olsun. Umarım can kaybı yaşanmaz.
Kandilli raporuna göre Kütahya, Simav'da 23:15 ve 23:25'te iki ardışık deprem olmuş. Büyüklükleri 5.9 ve 4.6.
Umarım can kaybı yoktur.
ilginçtir burada şuan köpekler aşırı reaksiyon veriyor nedenini anlamış değilim sayıları da çok fazla ve havlamadan durmuyorlar
Sabah radyo da dinledim 2 ölü 1si ağır 79 yaralı varmış. Ölenlerden bir tanesi korkudan camdan atlamış. Bu arada Simavdan birisi telefon ile bağlandı. 2000 yılında da 6 şiddetinde bir deprem olmuş orada ve bu deprem öncesinde 1 hafta boyunca sürekli durmadan yağmur yağmış. dün geceki depreme kadar yine Kütahya da durmaksızın bir haftadır yağmur yağıyormuş.....Doğa bir şekilde söylüyor ama insan anlamıyor ki.....
deprem İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova, Afyonkarahisar, Eskişehir, Uşak, İzmir, Manisa ve Edirne'de de hissedilmiş.
biz de hissettik.17 ağustosu düzcede yaşamış biri olarak tırsmadım desem yalan olur.
tüm ülkeye geçmiş olsun.allah beterinden korusun.