Ynt: "Gümüş Ok" Kürkçü dükkanına dönüş
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
lastik değişim sürecinin bir de abdullah ile geçen ayağı var ki o kısım tamamen başka bir alem :D
onu abdullah anlatsın size.süreçte bana yarenliğinden dolayı abdullah kardeşime teşekkür
ederim.onun sayesinde her yönüyle keyifli bir lastik değişim macerası yaşadım :D
abdullah gözlerinden öperim sevgili kardeşim.
haaa. bu arada reis de tesadüfen de olsa telefonla sürece bir ara dahil oldu. :)
ankara ses gelmiyor ;D
Hocam ne demek bende ellerinizden öperimm ;D sizi bu kadar özlemişken gelmemem imkansızdı zaten. Bu arada Taner Hocamın lastikleri ben kaptım sağolsun TanerHocam resim çekemedim ama 308 den şikayet ettiğim herşey bir anda ortadan kalktı bir daha mı ince yanak tövbe ben konfor adamıyım arkadaşım yaaa ne gerek var ince yanakla her girdiğim çukurda eyvahh diyip gitti tropix diyip hop oturup hop kalkmaya tekrar teşekkürler Taner Hocam sayende benim 308 oldu muhteşem ne ses var ne çukurlarda batan birşey ;D
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
... 308 den şikayet ettiğim herşey bir anda ortadan kalktı bir daha mı ince yanak tövbe ben konfor adamıyım arkadaşım yaaa ne gerek var ince yanakla her girdiğim çukurda eyvahh diyip gitti tropix diyip hop oturup hop kalkmaya tekrar teşekkürler Taner Hocam sayende benim 308 oldu muhteşem ne ses var ne çukurlarda batan birşey ;D
abdullah lastiklerden memnun kalmana sevindim.güle güle,keyifle kullan :)
lastik değişiminden sonra ben de 45 ten 60 a çıkan yanak ve kış lastiğinin yumuşak yapısı sayesinde biraz daha konforlu bir sürüşe kavuştum ama yükselen yanak ve yumuşayan sürüş nedeniyle virajlardaki esneme de hoşuma gitmiyor açıkçası.
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
... 308 den şikayet ettiğim herşey bir anda ortadan kalktı bir daha mı ince yanak tövbe ben konfor adamıyım arkadaşım yaaa ne gerek var ince yanakla her girdiğim çukurda eyvahh diyip gitti tropix diyip hop oturup hop kalkmaya tekrar teşekkürler Taner Hocam sayende benim 308 oldu muhteşem ne ses var ne çukurlarda batan birşey ;D
abdullah lastiklerden memnun kalmana sevindim.güle güle,keyifle kullan :)
:D hemde inanılmaz keyifle kullanıyorum hocamm :D tekrar çok sağolun
Abdullah bir 205 50 16 bir 205 60 16 kullanıyorsun. :) Ortasını ne zaman bulacaksın merak ediyorum. :)
Hocam benim araç 134,100 ü devirdi km leri devirmeye devam.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan :)
Jantların göbeksiz olması ne demek?
Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullan :)
sağol yurdaer.
Alıntı:
Jantların göbeksiz olması ne demek?
fit olan jant.yani janti jant ;D
göbeksiz jant derken jantın ortasında delik yok.,
jantın merkez kısmı kapalı.o yüzden de bilgisayarlı balans makinasındaki
demir boruya takılarak balans yapılamıyor.balans ya araç üzerindeyken yada
bilgisayarlı balans makinasına özel bir aparat takılarak yapılıyor.
aparat boruya jant aparata takılıyor.
http://img638.imageshack.us/img638/2...im1eewq070.jpg
Eyvallah hocam... Senin orjinaller de zaten epey fit duruyorlar ;D
Jantın ortasındaki arslan çıkıyor sanıyordum ben.. Bizim Izalcolar o şekilde.
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah bir 205 50 16 bir 205 60 16 kullanıyorsun. :) Ortasını ne zaman bulacaksın merak ediyorum. :)
Hocam benim araç 134,100 ü devirdi km leri devirmeye devam.
valla bende bilmiyorum Ömer =)) kader kısmet yahuu yoksa lastik alacağımdan değildi hani ;)
Ynt: "Gümüş Ok" Bayram Seyahati
arkadaşlar bu bayramda yine memleket yollarındayız.
Allah kısmet ederse şöyle bir tokat-sivas yapıp döneceğiz.büyüklerimizin ellerini öpüp,
hayır dualarını almaya çalışacağız.
olur ya tokattan sivastan görüşmek isteyen olursa özelden tel nosunu
atsın haberleşeşim.belli mi olur fırsattan istifade mini bir anadolu buşluşması yaparız ;)
şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. :)bayramda seyahat edeceklere
kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum. :)
Arslanın patilerine taş değmesin.. Güle güle gidin hgelin. Şimdiden hayırlı bayramlar ;)
Öncelikle Siz ve Ailenize sonra da Gümüş Ok'a Hayırlı ve sıkıntısız yolculuklar.
Alıntı:
Arslanın patilerine taş değmesin.. Güle güle gidin hgelin. Şimdiden hayırlı bayramlar ;)
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle Siz ve Ailenize sonra da Gümüş Ok'a Hayırlı ve sıkıntısız yolculuklar.
iyi dilekler için teşekkürler :)