Abi sakin uzak dur derim ucuz lastikte tek tercihin kumho olsun ki kuru performansta pahalli lastiklere kafa tutan marka kumhodur ayrica o dedigin markalarin fren yol tutus ve yol ugultusu cok forumlardan arastir
Printable View
Abi sakin uzak dur derim ucuz lastikte tek tercihin kumho olsun ki kuru performansta pahalli lastiklere kafa tutan marka kumhodur ayrica o dedigin markalarin fren yol tutus ve yol ugultusu cok forumlardan arastir
Alıntı:
FORZA BJK ( Ozan ) Nickli Üyeden Alıntı
Abi soz konusu licancabursa rijanji 2 barla kurtulamaz:) ben 17 dusunsem sportium janttan yana kullanirdim tercihimi cok şik ve asil bi jant daha hareketli rijanji den
Ah be kardeşim ben hiç ailemi nakanaklara savalara emanet edebilirmiyim? :)Alıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı
Ya Pirelli P Zero,yada Goodyear F1 olacak
Alıntı:
FORZA BJK ( Ozan ) Nickli Üyeden Alıntı
Zenginlik boyle bisi iste abicim:) yakisir tabi ama dedigim gibi tercihin 17 olursa sportiumlarida dusun abi
Ozan abicim bu arada iyiki dogdun Allah seni ailenin basindan Ailenide senin yanindan eksik etmesin nice guzel yaslar dilerim iyiki dogdun iyiki seni tanimisim
Ozan dogum gunün sanki. Profilinde pasta + mum görünüyor . Eger doğum gunün se Mutlu sağlıklı ve huzurlu bir yıl dilerim. Dogum gunün degilse o pastadan profilime bende istiyorum.
Ben ince jantları pek sevmiyorum bu yüzden rinjolar tam benlik.Bu akşam mazot almaya gittiğimde benzinciye 2008 premium pack cam tavanlı siyah bir 308 geldi.Orjinal rinjani vardı arabada.5 Dk inceledim.Yaklaştım,uzaklaştım perspektiften baktım. :) Çok beğendim.Tam benlik.
Çok ince ve düşüncelisiniz canım arkadaşlarım
Evet 38 yıl önce bu zamanlar doğmuşum.Teşekkür ederim hatırladığınız için.
Heppi börtdey tu yuuu :D
ForzaBjk yaş gününüzü tebrik ederim nice yıllara.....
Ozan ,nice güzel yıllara ailen ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde yaşaman dileğiyle ........
Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah bu güzel dileklerinizin 10 katını size versin
Ozan abi nice mutlu senelere sevdiklerinle girersin inşallah ;)
Maşallah Kanuni'yi de paylaşamadılar gitti. :D
gerek salı, çarşamba günleri okuldan bir grup öğrenci ile trilye-bursa gezisi gerekse hastalığımdan(bir çok öğretmen arkadaş aynı durumda) ötürü bir zamandır foruma ara vermiştim.
herkese merhaba. umarım herşey gönlünüzcedir....
Hoşgeldiniz Tanerhocam, eksikliğiniz belli forumda..
Bende işlerin yoğunluğu nedeniyle çok fazla aktif olamıyorum ama gönlümüz burda ;)
sağol yasin.Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
senin işler insanın "canına can katar". ;)
Snooker sevenler varsa şimdi Eurosport'ta harika bir maç var ve final framei.Acilen tavsiye ederim.
Hürrem yine hamile. :S
Maşallah Sülüman hapşursa çocuk oluyor :alkis :alkis :alkis
Adam attıgını vuruyor abi.........
:kac