reis inan fotoğraflarda göründüğünden daha güzel.Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
özellikle de kayalıklardan aşağıyı seyretmek heyecan verici :)
Printable View
reis inan fotoğraflarda göründüğünden daha güzel.Alıntı:
özellikle de kayalıklardan aşağıyı seyretmek heyecan verici :)
Güzel bir haftasonu gezisi olmuş :)
O bölgede çok güzel yerleşim yerleri var. Özellikle Ağva'ya doğru ormanın içinden giderken o yeşilin büyüsü bir harika. 3. köprü vesilesiyle o güzelliklerin bir kısmının yok olacağını düşünmek ise kabus gibi :-\
Mekan süper, araç süper, hocam süper daha ne olsun ;)
Tanerhocam, o bölgeler -hele ki haftasonları- İstanbul'a yakın olmasından mütevellit çok kalabalık olur diye düşünürdüm. Resimlerden anladığım kadarıyla in cin top oynuyor. Çok sakin ve kafa dinlemek için uygun bir bölge gibi. Acaba herkes benim gibi düşünüpte oraya gitmek istemiş midir? ;D Bu arada, Galaxi jantlar o kadar şişik ve dolgun gözüküyor ki insanın ısırası geliyor yahuu :P :D
cihan doğrusu ben sakinliği ramazana yordum.
aynen dediğin gibi tam kafa dinleyecek bir mekan.
yukarıda da belirttiğim gibi insan ayrılmak istemiyor oradan.
hocam gerçekten çok güzelmiş. Temmuz ayında bir ağva kaçamağı yapmıştım çoğumuz bilir ama ağvadaki kilimli koyuda muhteşemdir.
Len Abdullah keşfetmediğin koy kalmadı valla ;DAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
O keşiflerin tek başına sadece Tropix ile olmadığına eminim ;)
Reis abicim ;D oralar derin mevzular ;DAlıntı:
Tabi canım... Sonra da yok arka süspansiyondan ses geliyor, yok motorda lökürtü var, yok jant eğildi 8)Alıntı:
bakın gelmeyin üzerime fazla tabi Taner Hocam yok o yüzden üzerime geliyorsunuz iftarda buluşunca valla sorarım bunların hesaplarını :DAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Doğru ya , bunların hepsi olmuştu değil mi? ;)
biz senin güzel yüzünü görelim, istediğin kadar hesap sorabilirsin,sevgili kardeşim.
Bu lafın üzerine hiçbirşey söylenmez be Reis abim gelsin artık şu 7 eylül offf :(Alıntı:
10 numara bi resim olmuş. peugeot a göndersen reklamlarda kullanır.
http://img14.imageshack.us/img14/9475/resim070i.jpg
bu güzel fotograflar için teşekkürler . fotografcılık yeteneğinide görmüş olduk taner hocam. :D .
valla abdullah taşı gediğine koymak tam da bu olsa gerek :DAlıntı:
Ve Abdullah kayıplara karışır ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
http://img203.imageshack.us/img203/7...ges1069184.jpgAlıntı:
;D ;D ;D
ama hocam yaaa ;D ben sizinle tahdit ediyordum diğer büyüklerimi ne yapcam şimcikkk ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı