Ufff!!! Hava soğuk, yerler ıslak ve kaygan ama en kötüsü İstanbul'un yolları çok kalabalık :(Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Ufff!!! Hava soğuk, yerler ıslak ve kaygan ama en kötüsü İstanbul'un yolları çok kalabalık :(Alıntı:
Grip olduğumdan hapşıra tıksıra burun aka aka eşimin bir isteğini almak için öğle üzeri 2 saatliğine forum İstanbul'a gittim. gidiş iyiydi ama dönüş tam felaket, yoğun trafik bir sürü kaza. garip garip sadece önüne bakarak giden pek çok kötü sürücü... >:(
Yeri burası değil ama yeni konu açıp işgal etmeyeyim dedim hiç çevrenizde midpoint,kahve dünyası,gloria jeans vb gibi bir işletme sahibi var mı?Veya böyle bir yer açmak için araştırma yapan?
Arkadaşlar, babylone da ki bir iki minik çizik için yarın bizim ofisin arkasındaki oto boyacıından 100 ml boya yaptıracağım. Eğer ihtiyacı olan varsa. Sizler içinde yaptırabilirim. İhtiyacı olanlar boya kodlarını yarın sabahı kadar bu topic e eklesin
Reie mesajını şimdi görüdm. Boya kodunu bilsem bende isteyeceğim ama :-\Alıntı:
Bu hafta içindeki kar soğunundan sonra bugün İstanbul da sıcaklık 17 dereceyi bulunca tma bahar yorgunluğu oldu ya da herkes sokaklarda forumda sabah 11 den beri atılan mesaj sayısı 21 olmuş.... :)
ama gece nöbetçileri birazdan devreye girer herhalde.
Bu arada bugün rötuş boyasını aldım gözüme batan bir kaç yerde biraz çalıştım. güzel oldu..
Boyayı fırça ile mi uyguluyorsun Reis?Alıntı:
evet,Yurdaer zaten uygulama yaptigim yerler kapilarin koselerinde bulunan ince çizikler ile govdede yer alan ama pasta ile giderilemeyen 2,3 cm.lik ufak boy çiziklerdi kirmizida çok rahatsiz ediyordu beni.ama guzel oldu hallettim.100 gr boya yapturdim omyrluk yeter bana.
Forum neredesiniz?
Herkes Fatmagül'ü seyrediyor herhalde :)
bi şucuda yok o kızın :)
Bu arada jantları ne yaptın Ozan abi
Yaza doğru ancak takabilirim Esat.Malum ayarlama yapmak lazım
Abi yaz geldi... :)
Sen alırken 17 lere ne fiyat vermişlerdi?Alıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı
Hic merak edip sormadim abi:) ama 100 lira daha az omer soylemisti
Sana ne kadara malolmuştu jantlar?
Sen çıkan jantları ne yaptın sattınmı kışlıkmı yapacaksın?
Bu arada 225 45 17 lastik bakıyorumda fiyatlar 145 ten başlıyor 330 tl ye kadar lastik var:)
Ozan abi 17 de kararlısın sanırm, Sende 18 takta abi 17 taktığımda bir farkım olsun :)
Abi sakliyoyorum orjleri 2000 km kullanildi kislik yapabilirim 1134 tl kapaklat bijon kapaklari dahil aldim.lastiklerde oteki jantlarimdan kalmisti
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Omerim 17 nin 18 e farki daha sonuk kalmasidir:)
Lastik olarak Nanakang karar verdim.Yada Sava alacağım :P 135 TL
2 bar fazla hava basarsın sönük kalmaz.Sen merak etmeAlıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı