Ömer'e katılıyorum. bir RCZ yeterli. İlerde uygun fiyatlı bir de 1986 911 sahibi olursak süper.
Printable View
Ömer'e katılıyorum. bir RCZ yeterli. İlerde uygun fiyatlı bir de 1986 911 sahibi olursak süper.
Envy arayanlara... 900 km.de imiş.siyah döşemelerdeki mavi bölüm ilginç olmuş...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41998374/detay
Reis abi çok fiyat yazmış arkadaş. Kaça aldı merak ediyorum. Nasıl sıfır fiyatına satmaya çalışabiliyor.
bana da fiyat çok yüksek geldi, ben premium plus'ı tam da bu fiyata aldım. muhtemelen ciddi bir pazarlık indirimi yapacaktır satmak istiyorsa.
tam bir sahibinden com klasiği olmuş istenen fiyat ;)
herkese günaydın :)
çalışan çalışmayan herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.
Hastayım hasta :( En sonunda bende şu ortalıkta dolaşan Gribal Enfeksiyona kapıldım. 18,30 a kadar da çalışacağım. :(
Teşekkürler hocam. Bı dileklerinize tüm kalbimle katılıyorum.Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun Ömer. Grib hastalığını birine satmadan -bulaştırmadan- geçmez derler. Bu gün sana 7 potansiyel müşteri gelecek. Hafta başına birşeyin kalmaz (inşsallah) ;D ;D
İbrahim abi dediğin konu sebebiyle tedirginim :( İnşallah bugün benden birisine bulaşmaz.. Bu kimseyle tokalaşmak öpüşmek sarılmak yok :)
Orada kaynatma imkanı vardır sanırım. Gelirken ıhlamur' da getirmemi ister misin ???Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Siz gelin yeter İbrahim abi ;) İlaç alıyorum.Alıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık bir aydır tüm sinemalarda ve televizyonlarda dönen Dacia Duster reklamını izlediniz mi?
Hani, önce bir reklam görürsün, arabayı beğenirsin, aileni ikna edersin, arabayı alırsın , hevesin kaçar, sonra yeni bir reklam görürsün arabayı beğenirsin, kredin çıkar, arabayı alırsın , hevesin kaçar,......sonra dacia ile tanışırsın kolay ulaşır, zor vazgeçersin. PT hemen bu reklamı yapan ajans ile çalışmaya başlasın belki 377 adetten fazla satış yaptırtacak bir reklam ortaya çıkar.
Aslında Ömer'i işe alarak iyi yönde adım attılar ;) :)ama, işin reklam kısmı da çok önemli.
adamlar 17.950 TL fiyat yazmışlar tahmini hasar 3.000TL diyorlar. Benim babylone'un ön tampon+ sağ far+ sis farı+ çamurluk= 1.600 TL maliyet çıkmıştı. Bu aracın görünürde ön tampon, farlar, sisler, sol ve çamurluk,ön cam,ön iki airbag yani direksiyon ve kokpit kapuğu,sağ ayna var. daha pek çok şey ve belki şaside de birşeyler çıkar. 3.000 TL demiş. komik olmuş... :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42866148/detay
Bize de yaranılmaz ki Reis. Adam piyasa değeri 31,000 TL olan aracı 17,950 TL ye verecek, 3,000 TL masraf yap 20,950 TL ye malet 31,000 TL ye sat diyor. Oturduğun yerden 10,000 tl kazan diyor gene de yaranamıyor. ;D ;D ;D
ama göstergeleri almak lazım :)
benim de ilk o aklıma geldi..Alıntı:
schefo Nickli Üyeden Alıntı
Bende gördüm bu komik ilanı :) O kokpitin çıkması zaten 1500-2000 TL eder nasıl oluyor da 3000 TL ye toplanıyor bilmiyorum. :DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Forumun en çok çevrimiçi rekoru dün 79 kişi ile kırılmış.
Çığ gibi büyüyor maşallah
En güzeli de ziyaretçi oranının çok yüksek olması . insanlar google da arattığında forum ilk sayfalarda çıkıyor ve burada doyurucu bilgiler buluyorlar.
Arkadaşlar az önce aracın ekranında 2 derece sıcaklık gördüm. Bu akşam 0 dereceyi bulabilir. Araçlarını kapalı otoparkta muhafaza etmeyenler, sileceklerini pamuklu bir beze sararak korumaya alsalar iyi olur....