Hayırlı olsun taner abi :)
Printable View
Hayırlı olsun taner abi :)
Eyvallah muharrem. Kar yagsin gezeriz beraber. :cool:
Gümüş Ok...
Hayırlı olsun Taner hocam.
Babamın jettasına pirellinin kar lastiği takıldı 16 inç direksiyon çok ağırlaştı. 2008de 17" goodyear 4mevsim lastiği var ama direksiyon çok hafif. Küçük direksiyon avantajı da var tabii
Taner hocam hayırlı olsun karda kışta keyifli sürüşler dilerim güle güle kullanın inş. değerli hocam
sağol sinan.valla dediğim gibi ben de direksiyon çok fark etti. :)
eyvallah mücahit hocam.iyi dilekler karşılıklı. ;) bu sene ayva bol.umarım kar yağar da deneme fırsatımız olur. :havali
Abim kazasız belasız kullan hayırlı olsun.
Hayirli olsun. Umarim memnun kalirsiniz..
eyvallah mahmut. muharremle gezerken sen de gel :D
sağol serdarhoca.umarım. :)
Bende çevremdeki insanlardan bu sene kış sert geçecek gibi yorumları duyuyorum. Henüz kış lastiği alıp almamakta kararsızım. Çok kar yağarsa lastik te fayda etmezde siz aracınızı her koşulda kullanmaktan keyif alan birisiniz. Taner hocam yeni kış lastiklerinin hayrını görün keyifle kullanın
Hayırlı olsun Taner Hocam,kazasız belasız sürüşler.Kar'da iyi eğlenceler :)
teşekkürler cihan.geçen gün buluşmada söylediğin jant-lastik fiyatı makuldü. ciddi ciddi düşün bence. :iyi
teşekkürler mert.karda eğlence riskli biraz.hayırlısı artık. :)
Kış lastiklerinin hakkını yeterince veren başka bir üye tanımıyorum bu forumda. Yeni papuçlar hayırlı olsun :)
Hocam hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Mobil
Hocam hayırlı olsun. Keyifli Kullanımlar. İleri sürüşlerinizde yol tutuş, konfor vs. Yorumlarınızı bekliyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun Taner hoca. Kazasız sürüşler
No Name's
İnşallah abi bu sene bari bayağı kar yağsada stress atsak gerçekten :)
Hayırlı olsun taner hocam, sen falkenci oldun bayağı:) ben de bu kış lastik alayım diyorum. Muayenede de kış lastiği zorunlu olacakmış diye duydum. Çevirmede de bayağı cezası olacakmış. Bizim araba kışları yatıyor hep ama gene güvenlik önemli deyip çıkma 4lastik alayım diyorum.
Hocam hayirli olsun yeni lastikler performans li surusler.
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Kış gezmeleri sizi bekler :) siz şimdi meraktan kim bilir nerelere gidersiniz :D :D
hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar.
bugün yağmurda epey bir kullandım aracı.yaklaşık 200 km kadar.:D
bu mesafe hem şehir içi hem otoyol hem de inişli çıkışlı bol virajlı asfalt köy yollarından oluşmakta.
güzergah boyunca yağmur hiç kesilmedi.
tüm bu güzergah sonunda lastiklerin ıslak zemin performansı gerçekten başarılı.virajlarda ve ani yön değiştirmelerde tutunma oldukça iyi.
artık son bir test daha kaldı.ondan sonra son sözü söylerim. ;)
edit: orhun erdin mi sen? içine doğmuş sanki :gül4:bugünden başladım. :havali